Λόγω των κατευθυνόμενων, από φορείς της Αμερικάνικης Κυβέρνησης, κινητοποιήσεων των κουκουλοφόρων που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την Αποσταθεροποίηση της Χώρας, σας παραθέτουμε τα εξής στοιχεία:


Η επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ξεκίνησε το 1982 και την κατήγγειλε ο κ. Γεώργιος Πάλμος το 1984 σε συγκέντρωση φοιτητών σε αμφιθέτρο ανωτέρας σχολής με συνέπεια την απομάκρυνσή του από 8 ανώτερες σχολές. Το 1992-3 ο κ. Πάλμος κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο απόσπασης της Μακεδονίας σε τηλεοπτικές εκπομπές και από τα στοιχεία της καταγγελίας αυτής κατάσχεσε ο αντιεισαγγελέας Αγγελής 1½ φορτηγό υλικό του Κ.Ε.Φ.Ε. Το 1995 μέσα στο κατεσχεθέν υλικό βρέθηκε ο Φάκελος BULGRAVIA. Το Μυστικό Πρόγραμμα BULGRAVIA αποσκοπεί σε δημιουργία νέου κράτους με συμπερίληψη Αλβανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και Μακεδονίας και μεταφορά 2,5 εκ/ρίων αλλοδαπών στη νέα του πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη! Το ζήτημα εκδικάστηκε και οι κατηγορούμενοι είχανε τη συμπαράσταση CIA και ΠΑΣΟΚ. Από τότε δύο τηλεοπτικές εκπομπές έχει επιχειρήσει ο κ. Πάλμος με θέμα "BULGRAVIA" οι οποίες τελικά ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν. Οι δύο παρουσιαστές του εν λόγω θέματος στα δύο κανάλια αυτόματα καταργήθηκαν και χάθηκαν από τη τηλεόραση λόγω εφεύρεσης κατηγοριών εναντίων τους!

Υ.Γ: Να σημειωθεί ότι η οργάνωση Ε.Ε.Ε το 1911 διαπίστωσε ότι αλλοδαποί έμποροι διαμένωντες στη Θεσσαλονίκη συνυπέγραψαν σύμφωνο με τον Βασιλιά της Βουλγαρίας να του παραδώσουν την πόλη και αυτός εκδιώκοντας τους Έλληνες να τους παραδώσει το εμπόριο της πόλης. Η ηγεσία της Ε.Ε.Ε προέβει σε βιαιοπραγίες εναντίων των υπευθύνων για τις οποίες και καταδικάστηκαν, αθωώθηκαν όμως το 1933 πανηγυρικά επιδεικνύοντας πρωτότυπο της εν λόγω συμφωνίας.

Για περαιτέρω πληροφορίες στη διάθεσή σας,

Ομάδα Για Την Αλήθεια Στα ΜΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι οικογενειακή υπόθεση,αλλά καλά τα δημοσιεύτε...
    ΑΧΙΛΕΑΣ-ΜΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΛΜΟΣ ΕΧΕI ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΛΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Takis ,μήπως θέλειε να πεις Λανγκλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να σας θυμήσω τον Οδυσσέα έναν ήρωα που έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση το πνεύμα σε σχέση με τη σωματική δύναμη.Δέκα χρόνια βασανίστηκε από την κακή μοίρα για να σώσει την οικογενειά του , και την πατρίδα του από τους μνηστήρες...Ακόμη και σήμερα
    μας διδάσκει ότι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την ανθρωπινή ΟΡΓΗ πρέπει να επικρατήσει η λογική και η αγάπη στον ιερό τόπο που λέγεται ΕΛΛΑΣ

    ΕΛΛΙΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή