Κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου ο προσωπικός φίλος του Χίτλερ ιατρός
Μένγκελε,πέτυχε μετά από σειρά πειραμάτων σε αιχμαλώτους τον έλεγχο του νου.
Ο Μένγκελε στήριξε τα πειράματά του κυρίως σε ψυχολογικό εξαναγκασμό παιδιών κάτω από έξι ετών. Τα πειράματα αυτά συνεχίστηκαν στην Αμερική από τον ίδιο τον Μένγκελε που μετονομάστηκε ως Γκρίνμπαουμ.
Το 1947 ιδρύθηκε στην Βρετανία το Ινστιτούτο Τάβιστοκ, που διαθέτει σήμερα 30 ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ και πολλά άλλα στην Αγγλία. Βασικός σκοπός όλων αυτών των ιδρυμάτων είναι ο έλεγχος του νου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι αυτοί που έχουν στελεχωθεί στις μεγάλες εταιρίες των γκάλοπ είναι απόφοιτοι ενός από τα προαναφερθέντα ινστιτούτα ...
Πω,πω τι σύμπτωση, όμως συμπτώσεις δεν υπάρχουν.
Μήπως κάτω από αυτό το πνεύμα πρέπει να εξετάσουμε τα γκάλοπ, και να αναλύσουμε κατά πόσο αυτά χρησιμοποιούνται ως εργαλείο για την αλλαγή της κοινής γνώμης ή ως μέσον εκβιασμού των κυβερνήσεων;
Μα θα ρωτήσει κάποιος : Δεν υπάρχουν αντικειμενικά γκάλοπ;
Βεβαίως και υπάρχουν, ωστόσο στο λαό ανακοινώνονται εκείνα που θα τον επηρεάσουν ώστε να επιτευχθεί το προγραμματισμένο αποτέλεσμα.
Επιπλέον αργότερα ανακοινώνουν τα λεγόμενα "εξιτπόλ" που βγάζουν έξω από τις πόρτες των εκλογικών τμημάτων, μετά από την πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί καμαρώνοντας για την μεγάλη τους ακρίβεια και το αλάνθαστων των γκάλοπ.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger