Γράφει ο Νίκος Αργυρίου

Θα προσπαθήσω και σ' αυτή την επικοινωνία μας να συμπληρώσω και να προτείνω ορισμένα πράγματα. Δυστυχώς όμως κάπως περιληπτικά.
Αλλά ας αρχίσουμε από την αρχή. Η εγώ Ειμί Παρουσία ενεργεί πάντα ως πομπός και δέκτης. Πραγματοποιεί συνεχώς εκπομπές αλλάζοντας τα χρώματα των κυκλικών ενεργειών που την περιβάλλουν ανάλογα με το τι συμβαίνει κάθε φορά.
Τέτοιου είδους υψηλές Οντότητες, βρίσκονται στο πέμπτο πεδίο ύπαρξης όλες μαζί ενωμένες σαν ένας Ήλιος που ακτινοβολεί, δημιουργώντας η κάθε του ακτίνα μια ζώσα ύπαρξη στο υλικό πεδίο.
Όσο περισσότερο συνειδητοποιείται η εν λόγω ύπαρξη, τόσο πιο πολύ συνδέεται με τον Ήλιο της εγώ Ειμί έχοντας την δυνατότητα κάποτε να φθάσει στο σημείο να ζήσει αιώνια μέσα στην πνευματική διάσταση εκείνου που την εκπέμπει.
Στην ουσία πρέπει να εξελιχθούμε σε όντα που θα διαθέτουν έμπνευση, που να προηγούνται στην γέννηση νέων ιδεών, δημιουργώντας μέσω αυτών των ιδεών ιδανικά, ικανά να μας κάνουν να αποσυμβολίζουν, να πρωτοτυπούμε, να προχωρούμε σε πρωτογενείς καταστάσεις και κυρίως να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Θεία πηγή.
Όταν μια ύπαρξη φθάσει στο σημείο να αγγίξει το πεδίο της ενόρασης, τότε αρχίζει και ζει σταθερότερα στο προσωπικό της πεδίο που βρίσκεται στην ύλη.
Εκεί λοιπόν που τα όμοια έλκονται, εκεί συναντά κανείς την αδερφή ψυχή, σε μια άλλη διάσταση και σ' έναν παράλληλο κόσμο με τον δικό της κόσμο.
Όταν λέμε παράλληλο κόσμο, εννοούμε έναν όμοιο με το δικό μας κόσμο, αλλά πολύ πιο εξελιγμένο, και ενώ βρίσκεται ο ένας κοντά στον άλλον ή ο ένας μέσα στον άλλον έχουν διαφορετική συχνότητα κραδασμών μεταξύ τους. Χωρίς να αντιλαμβάνονται την μεταξύ τους ύπαρξη, ειδικά αυτός που έχει χαμηλότερους κραδασμούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τους υψηλότερους κραδασμούς.
Είναι δηλαδή ο ένας κόσμος το αντιφέγγισμα του άλλου.
Πράγματι αυτός είναι ένας μεγάλος άθλος αξιοθαύμαστος που θα μας οδηγήσει στην επίγνωση μιας αλήθειας, αυτής της Δημιουργίας.

Υ.Γ:Δυστυχώς ψάξαμε και ψάχνουμε την αλήθεια στους θεούς, αλλά όχι στους εαυτούς μας.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger