Στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα αναφέρεται από τον χρήστη ΠΕΛΑΣΓΟ, ο οποίος φέρεται πως έχει αποκωδικοποιήσει τους στίχους από την ΜΥΘΩΔΙΑ, ότι:
"Έρχεται κάποιο άρμα στη γη που μεταφέρει θείκες οντότητες της αρχαίας ελλάδας, το Δια, τον ΆΡΗ, τον Κρόνο, την Ρέα, την Ήρα, τον Ηρακλή, κ.λπ."
Aλήθεια αγαπητοί φίλοι πιστεύετε ότι θα αφήσουμε την προπαγάνδα αυτή έτσι, αλλά ας δούμε πράγματι τι αναφέρεται για τούτο το θέμα στο βιβλίο "ΙΩΚΗ":
«Οι επικριτές μας, θεωρούν πως είσαι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, ενώ για μένα λένε διάφορα πικρόχολα σχόλια».
«Αυτό νομίζουν, ακόμα καλύτερα τότε».
«Μην αφήσεις να πεθάνει μαζί σου αυτό το μυστήριο που είναι γραμμένα σε τούτη τη γη».
Πάει καιρός που μπόρεσα να αντικρίσω τις άπειρες διεργασίες του σύμπαντος να καταλήγουν σε έναν μοναδικό μαθηματικό τύπο, κατανοόντας έτσι πολλά από τα μυστήρια των προγόνων μας. Η δύναμη της γνώσής μου αυτής έφτανε να μπορώ να εκφέρω την γραφή του Θέου. Θα μπορούσα να γίνω αθάνατος, και να γκρεμίσω αυτό το ψευτικό σώμα που κατοικώ. Κι όμως ποτέ δεν θα το κάνω αυτό, απλά ο θάνατός μου θα είναι η έναρξη μιας αληθινής εξέγερσης ενάντια στο σκότος ».
«Πάλι μιλάς με γρίφους,γιατί;»
«Πολλά θα μπορούσα να να σου αποκαλύψω, αλλά θα σου πω μόναχα τούτο:
Πλησιάζει τον πλανήτη μας ένα όχημα τεραστίων διαστάσεων, μεγέθους μικρού πλανήτη από το οποίο απογειώνονται και προσγειώνονται συνεχώς άλλα μικρότερα οχήματα.Οι επιβάτες του είναι κάποιοι από τους λεγόμενους εγρήγορους σκοτεινούς θεούς. Τότε θα συμβούν όσα αναφέρουν οι προφητείες».
«Απίστευτο»,ψέλλισα.
«Η αλήθεια πολλές φορές ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία»...

Στον κόσμο αρχίζει να δίνεται η εντύπωση πως θα είναι οι Ολύμπιοι θεοί, αλλά δεν θα είναι...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger