Παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από το εν λόγω βιβλίο του Ν.Αργυρίου:

"...Ο δημιουργός του κόσμου που είναι άχρονος δημιούργησε διάφορα όντα..
Εδώ και 8 δισεκατομμύρια χρόνια σε τούτο τον κόσμο που είμαστε βρίσκονται και άλλα πέντε όντα που προέρχονται από άλλο ηλιακό σύστημα. Ύστερα από την άφιξη αυτών των πέντε όντων, έφθασαν σε τούτο τον κόσμο και άλλα όντα, τα οποία λέγονται Σκοτεινοί εγρήγοροι. Ενώ τα προηγούμενα ονομάζονται ΕΛ.
Πριν 4 δισεκατομμύρια χρόνια γίνεται η πρώτη μάχη μεταξύ τους. Οι ΕΛ κατοικούσαν στο πλανήτη Άρη, ενώ οι Σκοτεινοί εγρήγοροι κατοικούσαν στο πλανήτη ΑΝΤΙΧΘΟΝΑ.
Εκείνος ο πόλεμος είχε σαν συνέπεια την καταστροφή του πλανήτη Άρη. Τότε ο πόλεμος μεταφέρθηκε στο πλανήτη γη, αφού προηγήθηκε, ΓΑΙΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙΟΔΑΙΣΙΑ…
Πριν 2 δισεκατομμύρια χρόνια έγινε η μεγάλη μάχη στη γη, οπού η ΑΘΑΝΑ, ο αδελφός της ΑΠΟΛΛΩΝ, όπου οι φωτεινοί ΕΛ με την ΑΘΑΝΑ επικεφαλή , και με τον Στρατηγό ΑΠΟΛΛΩΝΑ,
τον φωτεινό εγρήγορο εξουδετερώνουν την ηγεσία των Σκοτεινών θεών, το λεγόμενο Σκοτεινό ιερατείο.

...Έτσι, πριν 200 εκατομμύρια χρόνια γίνεται μια ακόμη μάχη στην Παρνασσίδα.
Οι δυο που ηγούνται των σκοτεινών δυνάμεων εκτελούνται επί τόπου.
Ο πόλεμος αυτός κορυφώνεται από το 12.000 π.Χ. έως το 9600 π.Χ.
Οι πανίσχυρες δυνάμεις των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ , έχοντας την κυριαρχία για διάστημα 2000 ετών επιτίθενται πάλι με την αεροπορία της Κρόνιας Ατλαντίς .Αρχικά επιτέθηκαν εναντίον του στρατού που οργάνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ, χάνοντας την μάχη. Διότι έχασαν την αερομαχία από την ΑΘΑΝΑ, που τους καταδίωξε με αεροπορία, ναυτικό και πεζοναύτες. Με αποτέλεσμα να αποβιβαστεί στη γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ, και εκεί ανακηρύσσεται πριγκίπισσα.
Μετά από δώδεκα ημέρες το σκοτεινό ιερατείο, με αρχηγό τον πανίσχυρο ΑΤΩΡΑ, περικυκλώνει τους πεζοναύτες του Ιωνικού στρατού. Ο Ιωνικός στρατός αιφνιδιάζεται και υποχωρεί.
Όταν η ΑΘΑΝΑ αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, τότε από θυμό υψώνει την αιγίδα με το αριστερό χέρι, και το ακόντιο πάνω από το κεφάλι της.
Ενώ ταυτόχρονα εκφέρει κραυγή την λεγόμενη: “ΙΩΚΗ”, με αποτέλεσμα οι υπέρηχοι να χτυπήσουν αλύπητα το έδαφος, που αρχίζει να σχίζεται μέχρι που η γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ βυθίζεται κατά 97%.
Από τότε και μετά όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας…"

Δημοσίευση σχολίου

Blogger