Ένα από τα πολύτιμα δώρα της Φύσης είναι και ο αμέθυστος, ένας ημιπολύτιμος λίθος.

Η πέτρα αυτή είναι ορυκτό και ανήκει στην κατηγορία των κρυστάλλων, στο πρώτο βασίλειο της φύσης, και έχει ορισμένες μαγνητικές ιδιότητες. Όσα επιζητεί κάθε όν για να τελειοποιηθεί, ακριβώς το ίδιο θέλει να προσφέρει και ο αμέθυστος με τις ιδιότητές του, διότι έτσι εκπληρώνεται κι αυξάνει και τελειοποιείται. Όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο. Μέσα από αυτόν θα προκύψει μια νέα εμπειρία, στη συνέχεια…

Άνοιξε την "νοητική σου κουρτίνα" λοιπόν τώρα.
Φαντάσου ένα ακατέργαστο εξωτερικά κομμάτι αμέθυστου με διάφορες αποχρώσεις. Πλάτους στο κάτω μέρος του ένα περίπου μέτρο, που καταλήγει σε κορυφή ύψους 2 μέτρων περίπου… Τώρα με προσοχή τον τοποθετείς στην βεράντα του εσωτερικού σου νοητικού σπιτιού, εκεί που συνηθίζεις να πραγματοποιείς τον διαλογισμό σου. Μέσα σ' ένα τετράγωνο περιστύλιο γύρω από εσένα.
Η χρήση του αμέθυστου (με τον ενδεδειγμένο τρόπο) ξεκαθαρίζει το υποσυνείδητο από οτιδήποτε περιττό, όπως από καταγραφές προηγούμενων ζωών.
Η προσφορά του κατά μεγάλο ποσοστό επιτυγχάνεται από το χρώμα του και τους κραδασμούς του, που δημιουργούνται από το χρώμα του.
Ο αμέθυστος είναι καταλυτικό όσον αφορά την κάθαρση του ψυχικού μας κόσμου.
Έτσι λοιπόν εισχωρώντας κάποιος στο νοητικό του πεδίο ο αμέθυστος του εξασφαλίζει κάθαρση, αλλά και προστασία.
Είμαστε πάντα νοητικοί, ας μην το ξεχνάμε… Ζητούμε την άδεια να εισχωρήσουμε μέσα του και μπαίνουμε από την Ενεργειακή Πύλη που άνοιξε για μας.
Μπροστά μας αντικρίζουμε μια πελώρια αίθουσα. Μένουμε "έκπληκτοι"… κατανοώντας ότι το κομμάτι του αμέθυστου είναι μα πύλη για έναν βιολετί κόσμο.
Απλώνεται ένας αμέθυστος κόσμος εδώ, οι τοίχοι τα πατώματα, η οροφή, οι βωμοί γεμάτοι αρωματικά φυτά, κι εκπέμπουν όλα αυτά μαζί μια ανακούφιση και μια ευφορία.
Μένουμε σιωπηλοί, νιώθοντας την λαχτάρα να βιώσουμε τις επιδράσεις της μαγικής αυτής αίθουσας.
Αφηνόμαστε να μας γαληνέψει, αφαιρώντας οτιδήποτε το περιττό, να μην μπορεί τίποτε να μας διακόψει την υπέροχη αυτή αίσθηση.

Μέσα σ' αυτόν τον χώρο που εισχωρήσαμε δεν ήλθαμε απλώς και μόνο για να τον γνωρίσουμε, αλλά για κάτι περισσότερο….

Προχωρώντας θα διαπιστώσουμε πως υπάρχουν και άλλες αίθουσες.

Περπατούμε σιωπηλοί ως το βάθος της αίθουσας που μείναμε και δεχόμαστε τις ακτινοβολίες με τις αποχρώσεις και τις διακυμάνσεις αυτού του γλυκύτατου χρωματισμού.
Παρατηρούμε γύρω τους ανάγλυφους τοίχους, από αμέθυστο σε διάφορες παραστάσεις και εσωτερικούς φωτισμούς που κοσμούν την αίθουσα αυτή, δίνοντάς της μια υπερκόσμια λάμψη. Η αίθουσα που βρισκόμαστε έχει ελλειψοειδές σχήμα και η οροφή της διακοσμείται με αρκετά ουράνια σώματα διαφόρων μεγεθών που έχουν διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ τους, και ακτινοβολούν με ζωντανές λάμψεις.
Όταν φτάνουμε στο τέρμα της αίθουσας αντικρίζουμε μια Πύλη, φτιαγμένη και στολισμένη από ανοιχτόχρωμο αμέθυστο. Η Πύλη μας περιμένει ολάνοιχτη και στολισμένη με πέτρες και λαβές από το ίδιο υλικό σε σκούρο χρώμα.

Περνάμε την Πύλη και βρισκόμαστε σ' έναν άλλο χώρο, πολύ φωτεινό και κάπως μικρότερο από τον προηγούμενο.

Κοντά μας διακρίνουμε μαλακές, απαλές πολυθρόνες, με μικρά τραπεζάκια δίπλα τους.

Καθόμαστε στις πολυθρόνες που είναι καμωμένες από ένα άγνωστο υλικό σαν από μαλακό πυκνό όμως σύννεφο που φαίνεται στερεό. Χαλαρώνουμε και βλέπουμε με έκπληξη ότι υπάρχουν πάνω στα τραπεζάκια, που είναι δίπλα μας, ποτήρια κρυστάλλινα και καράφες γεμάτες μ' ένα ωραίο μωβ υγρό.
Πίνουμε διψασμένοι και τότε νιώθουμε μια βαθιά αλάφρωση μέσα μας, σαν κάτι να μας ξέπλυνε το σώμα μας εσωτερικά.
Έχουμε πάντα σώμα, έστω κι αν είναι λεπτό και αιθερικό….

Αισθανόμαστε σαν κάτι να κυκλοφορεί μέσα μας από το κεφάλι μέχρι τα κάτω άκρα, νιώθουμε μια υπέροχη ανανέωση και ζωντάνια!
Βρισκόμαστε στην αίθουσα της κάθαρσης και οι πολυθρόνες που καθίσαμε είναι τέλεια μηχανήματα που καθαρίζουν τα αιθερικά μας κύτταρα. Το θεσπέσιο υγρό που ήπιαμε μας καθάρισε κι αυτό δίνοντάς μας καινούργια ενέργεια.
Ο χώρος που καθόμαστε είναι ο προθάλαμος, υπάρχουν και άλλες αίθουσες συνεχόμενες αυτής. Εκεί πηγαίνει κι άλλος κόσμος, ανάλογα την περίπτωση ψυχικού καθαρισμού και θεραπείας που χρειάζεται ο καθένας.
Υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που παραμένει αρκετό καιρό μέσα στις αίθουσες αυτές.
Τα πάντα εδώ μέσα επιτελούν το έργο της εξάγνισης. Όλα είναι για κάποιο σκοπό. Τίποτα δεν είναι ένα απλό στολίδι, αλλά όλα είναι ενέργειες κι όλα εργάζονται για τον καθένα που θα εισχωρήσει εδώ μέσα.
Το κάθε τι στο χώρο αυτό φαίνεται σταθερό, αλλά είναι μια σύνθεση ενεργειών, και άπειρων στοιχείων, που ενώνονται κάθε φορά, για να αποτελέσουν το κάθε αντικείμενο.
Έτσι τα μηχανήματα που βλέπουμε δεν είναι από μέταλλα ή πλαστική ουσία, αλλά ενέργειες μετάλλων που τα παράγει η αιθερική ουσία ανακυκλωμένη σε συνδυασμό, μέσα από την πολύπλοκη σύνθεση μιας ιδιοφυούς σκέψεως ή περισσοτέρων εγκεφάλων, πήρε μια σχετική υλική μορφή και παράγει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, λεπτής ύλης και συντονισμού κραδασμών.
Η σκέψη του ανθρώπου δημιουργεί την ενέργεια εκείνη που όταν έρθει σε επαφή με το ρεύμα της ψυχής, εκπέμπει διαφορετικά μήκη κύματος. Μέσα από εκεί λοιπόν μπορεί με ειδική εκπομπή να λειτουργήσει ένα από τα μηχανήματα κάθαρσης, φέρνοντας αξιοθαύμαστα αποτελέσματα….
Συγκεντρωθείτε μόνο στην ιδέα του αμέθυστου λίθου και εισχωρήστε με το νοητικό σας σώμα, εφόσον έχετε φθάσει στο κατάλληλο σημείο, και μπορείτε να το κατευθύνεται σε αυτό το πεδίο. Δοκιμάστε ακολουθώντας την περιγραφή που προτείνουμε. Αν το επιθυμείτε πραγματικά, θα δείτε το αποτέλεσμα.
Έχουμε προχωρήσει στη δεύτερη φάση της κάθαρσης και περάσαμε από την αίθουσα εισαγωγής και προετοιμασίας.
Προχωρούμε στο τρίτο υποπεδίο του ανωτέρου Νοητικού.

(Απόσπασμα από το τελευταίο  βιβλίο του Ν.Αργυρίου με τίτλο : "Mετουσίωση")

Δημοσίευση σχολίου

Blogger