Ο συντάκτης του άρθρου Stanislav Mishin, στο blog του:
 http://mat-rodina.blogspot.com/,  έχει όλο το άρθρο, στο οποίο αναφέρεται και στην Ελλάδα, (ενώ η Pravda το παραλείπει) ως ακολούθως:


(Ακολουθεί το κείμενο μεταφρασμένο, και πιό κάτω στην....πρωτότυπη μορφή του):


Ελλάδα


Η Ελλάδα θα έχει ένα χρόνο κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχής και αναγέννησης. Πρώτα η οικονομική υπουδούλωση η οποία επεβλήθη απο την Ε.Ε και καθως η Ε.Ε. θα κατακλύζεται από Ισλαμιστές έποικους ( λαθρομεταναστες; )που θα προκαλέσουν όλο και μεγαλύτερες όλο και πιο άσχημες αντιπαραθέσεις με την κυβέρνηση και την ελίτ που θα γίνονται όλο και πιο αδύναμες και ανίκανες. Επιπλέον ο Ισραηλινο- Χεζμπολαχ/ Τουρκικός πόλεμος ο οποίος θα επέλθει στην Κύπρο θα δώσει την ευκαιρία στην Ελλάδα να δουλέψει τουλάχιστον για λίγο στην ενωσή τους.Οι στρατιωτικοί θα εμφανιστούν σαν ενωτικοί και κατάλληλοι ηγέτες στην θάλασσα της αναρχίας και ματαιόδοξης βλακείας. Το γεγονός ότι οι τούρκοι μουσουλμάνοι όπως επίσης και οι μη μουσουλμάνοι Τούρκοι θα ξεσηκωθούν και θα δράσουν εναντίον της Ελλάδας θα δώσει στην Ελλάδα όλους τους λόγους για να απαλείψει αυτές τις εθνικές απειλές.
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο υποστηριζόμενο απο την εκκλησία και με τις οικονομικές εγγυήσεις απο την Ρωσία θα καταλάβει την εξουσία. Η ευρώπη φρενιασμενη θα επιχειρήσει γρήγορα να πετάξει εξω το Γενικό επιτελείο μέσω επανάστασης καθοδηγούμενη από αναρχικούς και μουσουλμάνους.
Οταν θα αποτύχει θεαματικά αυτό, τότε  η Ελλάδα θα βγει εκτός Ευρωζώνης και στην καλύτερη περίπτωση θα έχει τεταμένες σχέσεις με την Ε.Ε. Θα εκδιώξει την πλειονότητα των μουσουλμάνων οδηγώντας τους σε μια Τουρκία ερείπιο. Θα διευρύνει περισσότερο τον στρατό της και θα εργαστεί ομόφωνα με τη Ρωσία, δίνοντας έτσι μια χερσαία γέφυρα στην Σερβία, η οποία θα κινηθεί προς την κατεύυνση μιας συμμαχίας με την Ρωσία...


Η ελλάδα θα δει το ξεκίνημα της αναβιώσης της Ορθόδοξης Πίστης και μια αυξανόμενη κίνηση μοναρχικών...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger