Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου


H κρυφή δράση του Νεο-οθωμανισμού έχει φθάσει στο απροχώρητο στην πατρίδα μας, μέσω των τουρκικών offshore λόγω της οικονομικής κρίσης...
Πολλοί έλληνες είναι εκείνοι που έχουν βάλει υπόθηκη τα σπίτια τους και τα χωράφια τους υπόθηκη σε γνωστές τουρκικές offshore εταιρίες. Οι τελευταίες εκμεταλευόμενες την ευκαιρία της οικονομικής κατάπτωσης στην ελλάδα έβαλαν στο "χέρι" με δάνεια αρκετά ελληνικά νοικοκυριά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές...

Έτσι μπαίνει τώρα σε εφαρμογή το σχέδιο του ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ, που είναι η εξαγορά ελληνικών γαιών από τις Tουρκικές offshore εταιρείες. Για την ακρίβεια οι Τούρκοι περιμένουν σύντομα την οριστική κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, ώστε να επεκταθούν και να εδραιωθούν σε όλα τα μέτωπα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την  φτώχευση της πατρίδας μας. Δυστυχώς εκείνοι μας έριξαν στην αμνησία και στην δουλοπρέπεια, διότι μόνο οι σκλάβοι δεν θυμούνται το παρελθόν τους. Να γιατί δεν μάθαμε να πολεμάμε με τον σωστό τρόπο.

Στην πραγματικότητα δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο με όλους αυτούς τους επιτυχημένους και, φοβερά προγραμματισμένους στα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger