Οι "φίλοι" μας οι Ρώσοι, που κατά καιρούς  θέλουν να  μας σώσουν,  έχουν υπογράψει συμφωνία με την Τουρκία για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού. Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου πυρηνικού εργοστασίου έχει γίνει στην σεισμογενή περιοχή Ακούγιου...  Παράλληλα οι άλλοι "φίλοι" μας οι Γάλλοι,  μέσω του γαλλικού ομίλου EDF ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν πυρηνικό σταθμό, για λογαριασμό της Τουρκίας, στην περιοχή της Ραιδεστού( Ανατολική Θράκη), πλησίον των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Ένα ακόμη  τρίτο πυρηνικό εργοστάσιο θέλουν  οι τουρκαλάδες να κατασκευάσουν στη περιοχή της Σινώπης (Μαύρη θάλασσα).
Σύμφωνα με την εφημερίδα: "Zaman",  στόχος της Τουρκίας είναι μέχρι το  2023 να είναι αυτόνομη ενεργειακά . Για το λόγο αυτό πρέπει να  υλοποιήσει τους τρεις αυτούς πυρηνικούς σταθμούς συνολικής ισχύος 5000 MW σε συνδιασμό, βέβαια,  με την εξόρυξη υδρογονανθράκων που σχεδιάζει.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι πουλημένοι των Αθηνών πηγαίνουν στην Αμερικάνικη πρεσβεία και συναγωνίζονται ποιος είναι ο  μεγαλύτερος, ο καλύτερος Εφιάλτης από όλους. Αυτοί που λυμαίνονται εδώ και δεκαετίες το Δημόσιο χρήμα δεν είναι τίποτα άλλο από δουλοπρεπείς μαριονέτες των ισχυρών δυνάμεων. Ενώ οι εχθροί της Πατρίδος οργανώνονται εντατικά και με στόχο, ώστε να κυριαρχήσει στα Βαλκάνια το δόγμα του Νεο-οθωμανισμού...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger