Φοβούνται τα τάνκς οι βουλευτές και οι υπουργοί, όλοι οι βουλευτές και οι υπουργοί της μεταπολίτευσης που θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έδρασαν ενάντια στο Εθνικό συμφέρον και αν απέκτησαν με νόμιμο τρόπο -αυτοί και ο κόσμος που τους ακολουθει- τις περιουσίες τους. Φοβούνται οι ψευτοδημοσιογράφοι, οι εκδότες και καναλάρχες εργολάβοι, που συνεργάστηκαν με το φαύλο καθεστώς κι έκαναν από αυτό περιουσίες στις πλάτες του Έλληνα εργαζόμενου.

Φοβούνται αυτοί που έκαναν τις επιδοτήσεις και τις επιχορηγήσεις πόρσε καγιέν κι εξοχικό στην Μύκονο αντί να επενδύσουν στην ανάπτυξη όπως οριζόταν και ποτέ κανείς δεν έλεγξε, αυτοί νομίζουν ότι πρόλαβαν να βγάλουν τα κλεμμένα στην Ελβετία ή να τα κάνουν "οφσορ" εταιρείες, αυτοί που ξέπλυναν τα λεφτά από τις μίζες και τις χορηγίες της κεντρικής εξουσίας για τις προμήθειες ή τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και όλου του Κράτους, αυτοί που πληρωνόντουσαν τα έργα που έπερναν δωροδοκόντας, διπλά και τριπλά εξαγοράζοντας υπουργούς "εργοδότες" και υπαλλήλους τους.
Φοβούνται τέλος, οι πράκτορες των ξένων εχθρικών υπηρεσιών γιατί ξέρουν ότι Στρατός δεν σημαίνει 5 χαστούκια στο ασανσέρ μέχρι τον 8ο και καθάρισες, φοβούνται οι απάτριδες διεθνιστές που καθοδηγούν ενάντια στο Έθνος και την Πατρίδα το εσωτερικό μέτωπο και φοβούνται επίσης... οι τούρκοι, οι αλβανοί, οι γυφτοσκοπιανοί και οι βούλγαροι γιατί γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει ξεχάσει την Εθνική του και Ιστορική του Αποστολή, που σίγουρα δεν την ορίζουν περαστικά καθεστώτα!

Πηγή:http://www.stoxos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger