Τελικά στην Ελλάδα υπάρχουν λεφτά, αλλά σε ποιους πάνε;
Ας δούμε παρακάτω μερικές περιπτώσεις για αρχή:
1. Για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, το υπουργείο παιδείας θα δαπανήσει 2 εκατομμύρια εύρω.
2. Για την πρόσληψη 250 ιεροδιδασκάλων του κορανίου στις μουφτείες της Θράκης μας, προχωρά το υπουργείο παιδείας.
3. Οι αλλοδαποί από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, που είναι μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης είχαν και έχουν το δικαίωμα να λάβουν σύνταξη από το κράτος, αν έχουν εργαστεί 1 χρόνο στην Ελλάδα και έχουν επιπλέον εργαστεί στην πατρίδα τους τουλάχιστον 14 χρόνια. Ενώ εμείς δεν ξέρουμε πότε κι αν θα πάρουμε σύνταξη.
Παράλληλα μας μιλάνε οι πολιτικάντηδες για την φοροδιαφυγή και, μας βάζουν βαρύ χαράτσι, όταν οι μετανάστες στέλνουν το χρόνο στις πατρίδες τους 20 δισεκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχουν φορολογηθεί.
4. Το υπουργείο εργασίας αποφάσισε μέσου του ΟΑΕΔ να επιδοτήσει την αμαρτωλή Simens με το ποσό των 658000 ευρώ, την στιγμή που κάνει περικοπές και στο επίδομα ανεργίας.
Μετά, λοιπόν, από τα παραπάνω προκαταρκτικά ας πάμε και στην "ταμπακέρα". Ο λόγος γίνεται και για την σύσταση μέχρι τις 20/07/11 της ανώνυμης εταιρείας, υπό τον τίτλο:" ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ", αν και κανονικά θα έπρεπε να λέγεται ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ Η ΕΛΛΑΣ. Η διάρκεια λειτουργίας του θα είναι 6 χρόνια  και το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια.
Άραγε ποιοι θα αποτελέσουν την ηγεσία του ταμείου;
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεως έχει διαδικασία παρόμοια με εκείνη που εφαρμόστηκε στην Ανατολική Γερμανία την δεκαετία του 1990. Το αποτέλεσμα της ήταν να καταλήξει σε χρεοκοπία η Ανατολική Γερμανία με κοινωνικές αναταραχές και την δολοφονία του Ροβέντερ,  από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Μετά από όλα αυτά φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα του ΔΝΤ.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger