«...Για αρκετή ώρα ταξίδευα στις σκέψεις μου, μέχρι που η φωνή του Βασίλη με επανέφερε στην πραγματικότητα: «Δεν είναι ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρονται στο χειρόγραφο;», ρώτησε.
«Πραγματικά είναι εντυπωσιακά, ομολογώ είναι ακριβώς ότι αναζητούσα. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτόν που το έστειλε.
Αλήθεια τι μέρος του λόγου είναι;»
Ο Βασίλης με ανέκφραστο πρόσωπο άρχισε να μου εξιστορεί για εκείνον:
«Ο Ιάσων Χαραυγής γεννήθηκε στο νησί των γενναίων, περήφανων και αδούλωτων Κουρητών, στην γη του δυνατού ταύρου και του περήφανου αετού που κρύβει πολλά μυστικά του παρελθόντος.
Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την γενιά εκεινών των παιδιών που όταν έγινε η σύλληψή  τους. Η μοριακή σκονή των φωτεινών εγρήγορων, πέρασε μέσα από χρονοδίνη στο χώρο και στο χρόνο της διαστασής μας επηρεάζοντας με άγνωστο τρόπο την γεννιά αυτή. Ακριβώς την στιγμή εκείνη όλοι οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν σαν το σύμπαν να ήθελε να δείξει την πορεία και την ένωση των ανθρώπων με την δύναμη των φωτεινών ΕΛ.
Πατέρας του, είναι ένας άντρας που έχυσε αίμα για την πατρίδα ως  πολεμιστής στην Κύπρο και, αργότερα υπηρέτησε σαν αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις Ελληνικού Στρατού, ενώ παράλληλα  υπήρξε στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών και άριστος εκπαιδευτής στο Παγκράτιο.
Βασική πηγή πληροφορίων για τον Ιάσωνα  ήταν η μητέρα του, που υπήρξε γνωστό top model και, τώρα πια, καλόγρια, η οποία  τον μεγάλωσε σύμφωνα με τα χριστά ήθη, και, κατά τα  πρότυπα των αρχαίων προγόνων μας , που υπήρξαν υπερασπιστές της τιμής, της ανδρείας και της δικαιοσύνης.»

Ο λόγος του Βασίλη αντηχούσε σαν ορμητικός χείμαρρος στ’ αυτιά μου…



Τον κοιτούσα κατάπληκτος, νιώθοντας σαν να παλεύω να κρατήσω την προσοχή μου σ’ εκείνα που άκουγα.
Και συνεχίζοντας ο Βασίλης, είπε: «Ο Ιάσων Χαραυγής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ερευνητές. Είναι ικανός για παράδειγμα να ερευνά το χώρο της αρχαιοκαπηλίας, αλλά διόλου απίθανο να ξενυχτά σε ένα σπίτι που είναι στοιχειωμένο. Αλλού ερευνά το ενδεχόμενο της παρουσίας κάποιον πλασμάτων, αλλά μπορεί και να τον βρεις να ακολουθεί τα χνάρια σαν λαγωνικό πίσω από σατανικές αδελφότητες.
Έχει μεγάλη εμπειρία στις σκοτεινές ΣΕΚΤΕΣ, όπου είχε σκόπιμα μυηθεί  κατά το παρελθόν, διότι έπρεπε να ερευνήσει κάποια θέματα σε ορισμένες ΣΕΚΤΕΣ, που κυριαρχούν στον πλανήτη ...
Ο Ιάσων έχει εμπλοκή στην λεγόμενη μυστική ομάδα  ΙΩΚΗ, ενώ ο ίδιος είναι μαχητής και εκπαιδευτής , στην μάχη σώμα με σώμα, άοπλη και ένοπλη. Επιπλέον έχει μεγάλη θητεία ως αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και, κατά διαστήματα έχει συνεργαστεί με τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας μας ... »

Δημοσίευση σχολίου

Blogger