Για την περίοδο του Πολυτεχνείου του 1973, η περιβόητη λέσχη Μπίλντενμπεργκ μέσω του Γενικού γραμματέα της, στην Ευρώπη, Βαν ντερ Μπόιγκελν, ανακοίνωνε στις 20 Αυγούστου 1973 ότι:

 " Υπάρχει ένα ζήτημα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να λυθεί σύντομα. Είναι ανάγκη να χειραγωγηθεί ο ελληνικός λαός και να οδηγηθεί - μέσα από την ανάγκη για εκδημοκρατισμό - στο οριακό σημείο του εγκλωβισμού για να επιτύχουμε την εφαρμογή της "τακτικής του  σοκ" που είχαμε σχεδιάσει. Αυτό σημαίνει σταδιακό εκδημοκρατισμό στην Ελλάδα, αλλά σοκ στο Κυπριακό ζήτημα, με την κυοφορούμενη τουρκική απόβαση .... Μια σύγκρουση Ελλάδας - Τουρκίας θα μας εξυπηρετούσε .... Θα το δούμε!... Στην παρούσα φάση , θα ήταν σκόπιμο να υποκινηθούν οι φοιτητές στην Ελλάδα, ζητώντας δημοκρατικές ελευθερίες , αμφισβητώντας το  στρατιωτικό καθεστώς της Αθήνας...."


Τα υπόλοιπα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων της λέσχης Μπίλντενμπεργκ τα ανέλαβαν οι ρουφιάνοι του Ιωαννίδη σε συνεργασία με συγκεκριμένα πρόσωπα από την γεννιά του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Αντίτιμο στις υπηρεσίες τους αυτές ήταν οι κρατικές θέσεις τους στο μεταπολιτευτικό Ελληνικό κράτος, ώστε να μας φέρουν σήμερα στην ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ....
Σήμερα, οι μάσκες τους έχουν πέσει και φαίνεται πια ολοκάθαρα πως αυτοί οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης, πάτησαν επί πτωμάτων για να ανεβούν στην εξουσία καταστρέφοντας σταδιακά το Ελληνικό
κράτος....

Βιβλιογραφία:
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ: "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ '73 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ, ΑΘΗΝΑ, 1996,  σ. 62
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ: " Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ", ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΕΛΑΣ, ΑΘΗΝΑΙ, 2007
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ: " ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ"

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. ΟΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΤΡΙΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

    ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΤΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΙ ΜΑ...ΑΣ Ε ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή