Έγγραφο του ΝΑΤΟ που καταργεί  τα 12 μίλια στο Αιγαίο και τα όρια ευθύνης του ελληνικού FIR.  Αυτό δείχνει την επιταγή της συρρίκνωση της Ελλάδας από το 1988 και την απώλεια στην εθνική της κυριαρχία....


Από την δεκαετία του 1980 το Αιγαίο είχε πλέον  επίσημα περιέλθει στην οικονομική πολιτική των ΗΠΑ. Έπρεπε η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, δηλαδή των κοιτασμάτων πετρελαίου και όχι μόνο,  να πραγματοποιηθεί καθαρά από αμερικανικά, ασιατικά και άλλα  συμφέροντα. 

Παρά το "στημένο" επεισόδιο  με τα Ίμια,  τις συνεχείς παραβιάσεις και  προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.  Ο Αμερικάνικος παράγοντας στόχευε να επέλθει σταθεροποίησει και ημεμία στην νοτιοανατολική μεσόγειο με οποιοδήποτε κόστος .

Η Ελλάς θα έπρεπε να κάνει συνεχής παραχωρήσεις και να μην προβάλλονται τα εθνικά της ζητήματα που προκαλούσαν εμπόδια. Έτσι ώστε να προωθούνται τα αμερικανικά συμφέροντα  στην περιοχή. 
Η διατεταγμένη  αμερικανική πολιτική όλα αυτά τα χρόνια σε συνεργασία με το προδοτικό πολιτικό μας σύστημα, οδήγησαν την Ελλάδα στον γκρεμό και στον εμφανή κίνδυνο του Νεο-οθωμανισμού. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger