Γράφει ο Νικ. Χ. χαρακάκος

Η Έλλάς βρίσκεται στα πρόθυρα να ανέλθει στην εξουσία ένας αριστερός πολιτικός που με την πάροδο του χρόνου θα μετατραπεί σ' έναν δικτάτορα πρωθυπουργό. Ώστε να μπουν οι βάσεις για την εξόρυξη φυσικού αερίου και να γίνει η σταδιακή "σαλαμοποίηση" της χώρας.
Ακριβώς, για να αποτραπεί το τελευταίο σχέδιο γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η αντίστροφη κατάσταση του 1981,  μ' ένα στρατιωτικό πραξικόπημα. Ζήτημα που αν πραγματοποιηθεί θα αποδώσει  εκτελεστήριες ποινές στους προδότες πολιτικούς και θα βάλει τα θεμέλια ενός πολιτικού ανοίγματος προς την Ρωσία.
 Για το σκοπό αυτό εργάζονται εντατικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι Εθνικιστικοί κύκλοι του ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Είναι φανερό πλέον ότι ο διαμελισμός της Ελλάδος δεν αποτελεί ένα απλό ενδεχόμενο. Διότι η Γερμανία που ελέγχει πλήρως την Ευρώπη είναι ικανή σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Αμερική για το ζήτημα των κοιτασμάτων του ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, να οδηγήσει την Ευρώπη με τις ευλογίες της Ρωσίας σε εμπόλεμη κατάσταση μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Ώστε να επέλθει η αλλαγή συνόρων που επιθυμεί για να επωφεληθεί το μέγιστο δυνατόν. Από την άλλη μεριά η Ρωσία θα περιμένει τις εξελίξεις με μοναδική ευκαιρία μια Ελληνοτουρκική εμπλοκή, που θα της επιτρέπει μια στρατιωτική επέμβαση στο Αιγαίο.
Μια διαμάχη ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, για να υλοποιήσει τα σχεδιά της που αφορούν την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, και όχι μόνον, μιας και
 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ "ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ" ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ.
Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, που ανέκαθεν δεν ήθελαν την παγκοσμιοποίηση για τα δικά τους συμφέροντα. Αρχικά συστρατεύτηκαν με τον Ρωσικό παράγοντα, σήμερα, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ. Διότι βλέπουν την επικινδυνότητα της επεκτατικής πολιτικής του ΙΣΛΑΜ. Έτσι προτιμούν να παραμείνουν έστω και άτυπα στο πλευρό του ΠΟΥΤΙΝ. Διότι με τον τρόπο αυτόν έχουν εξασφαλίσει ήδη μια ισχυρή συμμαχία..

Δημοσίευση σχολίου

Blogger