“They Play with your Mind!”
Το πως η ζωή μπορεί να μας δώσει απαντήσεις ακόμη και για τα πιο “μυστήρια” πράγματα που μας έχουν συμβεί είναι πράγματι πολύ πρωτότυπο… Ο Θεός, το Μεγάλο Πνεύμα Ζωής που διαποτίζει τα πάντα έχει χιούμορ και έχει και έμπνευση… καθώς μας δίνει ευκαιρίες να ανακαλύψουμε την αλήθεια, βοηθώντας μας να δυναμώσουμε και να εξελιχθούμε…
Μολονότι χρησιμοποιώ ένα πολύ γενικό τίτλο που χωρά πολύ μεγάλη ανάλυση και επεξήγηση θα ξεκινήσω από μία πολύ δική μου προσωπική εμπειρία. Πολλοί φίλοι με έχουν ρωτήσει κατά καιρούς πως και δεν με έχουν απειλήσει, πως και δεν μου έχουν επιτεθεί τόσο καιρό που μιλώ “έξω από τα δόντια”.
Η ίδια θεωρούσα πως αν ήθελε κάποιος να μου προκαλέσει κακό θα μπορούσε άνετα να το κάνει αφού γνωρίζουν ποιά είμαι ακόμη και οι αρχές… Κάτι τέτοιο ωστόσο, στον υλικό τουλάχιστον κόσμο, δεν εκδηλώθηκε ποτέ – όχι ορατά τουλάχιστον. Ακόμη και όταν έπι μήνες έγραφα και ενημέρωνα αντίθετα από την “επίσημη γραμμή” του κρατικού μηχανισμού που ήθελε να προωθήσει τους εμβολιασμούς ενάντια στην υποτιθέμενη “γρίπη των χοίρων” ή παλαιότερα σχετικά με τις αντιφάσεις τους σχετικά με το ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών ή άλλα τολμηρά θέματα… Όμως δεν με άφησαν φυσικά και στο απυρόβλητο. Είχαν κάθε λόγο να ενεργήσουν “αόρατα”, δίχως να αφήσουν ίχνη…
Αυτοί που δεν έχουν κανένα λόγο λοιπόν να χαίρονται για τις τοποθετήσεις μου, τις έρευνες που βγάζω στο φως και τις αλήθειες που έχω αποκαλύψει, βρίσκουν και χρησιμοποιούν εργαλεία επίθεσης που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα φανταζόταν. Τα εργαλεία αυτά είναι γνωστά από πολλές δεκαετίες -ίσως και να είναι γνωστά από πάντοτε- και θα μπορούσαμε να τα τοποθετήσουμε κάτω από τον όρο “ψυχικές επιθέσεις”.
Οι “psionics” αποτελούν στις μέρες μας μια πολύ ειδική ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είχαν από τη φύση τους ή ανέπτυξαν με ειδική εκπαίδευση τηλεπαθητικές ή άλλες ψυχικές ικανότητες τις οποίες πολλοί από αυτούς εφαρμόζουν στο χώρο των μυστικών υπηρεσιών. Τι κάνουν? Πολύ απλά επιλέγουν ένα άνθρωπο-στόχο και τον βομβαρδίζουν με “τηλεπαθητικά” μηνύματά που “γκρεμίζουν” τον άνθρωπο αυτό, τον “παραλύουν” για ένα διάστημα ή μπορεί και να τον καταστήσουν ανίκανο για ζωή σε σημείο που να φτάσει και στην αυτοκτονία (εξαρτάται πάντα πόσο ευάλωτος μπορεί να είναι ο άνθρωπος αυτός γενικά ή τη συγκεκριμένη περίοδο). Επίσης μπορούν να προκαλέσουν τέτοια αναστάτωση προκαλώντας “φωνές” εντός του, τις οποίες οι ίδιοι “εκπέμπουν”, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη ζωή του “στόχου” αφόρητη ή να προκαλέσουν ακόμη και “ατυχήματα” χρησιμοποιώντας πάντα ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες σε ένα πολύ ευρύ φάσμα…
Θα θυμάστε φαντάζομαι το χάρτη ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου, αλλά και το χάρτη του Ινστιτούτου Μονρόε που είχα δημοσιεύσει.
Αν δεν τα θυμάστε ορίστε οι δύο χάρτες:
Οι ηλεκτρομαγνητικές αυτές συχνότητες μπορούν να αναπαραχθούν με συσκευές ή να “σταλούν” τηλεπαθητικά στον στόχο. Μπορούν ουσιαστικά με εξωτερικές επεμβάσεις να προκαλέσουν “συντονισμό” του “στόχου” στην ηλεκτρομαγνητική συχνότητα που επιθυμούν. Όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα μου και στο περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ:
• Ερευνητές του Ινστιτούτου Μονρόε στις ΗΠΑ, έχουν δημιουργήσει εμπειρικά ένα πολύ αναλυτικό πίνακα που παρουσιάζει συγκεκριμένες συχνότητες του εγκεφάλου κατά την επίδραση εξωτερικών ερεθισμάτων ή εσωτερικών διεργασιών, αισθημάτων και ιδιαίτερων ικανοτήτων. Παρατήρησαν βέβαια πως οι πολύ υψηλές συχνότητες (πάνω από τον τομέα γάμα) δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους.
Βέβαια, αυτός ο πίνακας Μονρόε έχει και την άλλη όψη του: όποιος γνωρίζει τον πίνακα αυτό, μπορεί να προκαλέσει τεχνητά, διάφορα συγκεκριμένα αισθήματα σε άλλους ανθρώπους…(mind control)

Πηγή: http://afipnisi.org

Δημοσίευση σχολίου

Blogger