"Αυτός ο φανταχτερός και γελοίος πολιτισμός σας έφθασε πια στο χείλος του γκρεμού :
 Στο πλανήτη θα συμβούν σε γενικές γραμμές σειρά γεωφυσικών αναταραχών. Μεγάλες περιοχές θα βυθιστούν, ενώ άλλες θα ανυψωθούν, προκαλώντας σεισμούς.
 Βέβαια, αυτό ήδη έχει αρχίσει και διαφαίνεται αν και οι επικυρίαρχοι προσπαθούν να το ελέγξουν τεχνολογικά. Αλλά δεν θα μπορέσουν, γιατί στο  μεταξύ η διαμαχή :  Αμερικής, Κίνας και  Ρωσίας θα προκαλέσει περαιτέρω καταστροφή.
Ο φλοιός της γης και η μορφολογία του εδάφους θα αλλάξει οριστικά.
Αυτή είναι η Κάθαρση πριν την Αυγή μιας ειρηνικής  Εποχής, όπου θα κατοικεί στη γη ένα νέο εξελιγμένο  άνθρώπινο είδος."



"Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι της Χρυσής Εποχής. Η φύση τώρα δονείται και χαιρετίζει την νέα φυλή που έρχεται από τους ουρανούς"  :  
Εκείνη την περίοδο των καταστροφών και των πολέμων, ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ  ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ , για να κατοικήσουν μαζί μας τον πλανήτη. θΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ... 
Αυτό θα δημιουργήσει  αρχικά πλήρη αναταραχή. Αλλά τελικά θα παραμείνουν στη γη και, θα προκύψει από την ένωση του  δικού τους DNA  με το δικό μας. Ένα νέο ανθρώπινο είδος πολύ εξελιγμένο, που θα περάσει σε υψηλότερα πνευματικά επίπεδα  σε σχέση με μας.
Και φυσικά  για  το θέμα αυτό  προσπάθουν να μας εμφυτέψουν τον φόβο, με διάφορους τρόπους προπαγάνδας έως σήμερα...
  

"ΙΩΚΗ"

Δημοσίευση σχολίου

Blogger