Η πηγή δεν είναι διασταυρωμένη και αυτό οφείλουμε να το αναφέρουμε. Το Μακελειό σέβεται πάντα τις καταγγελίες των αναγνωστών και τις επεξεργάζεται. Αυτό κάναμε και αυτή τη φορά. Επικοινωνήσαμε αμέσως με την αστυνομία για να δούμε εάν ισχύει η παρακάτω καταγγελία. Δεν πήραμε όμως καμία απάντηση, εδώ και 48 ώρες. Αποφασίσαμε να μην αποσιωπήσουμε την καταγγελία της αναγνώστριας της οποίας τα στοιχεία δεν δημοσιεύουμε κατόπιν δική της παράκλησης.
Επίσης από το email της αναγνώστριας παραθέτουμε μόνο το επίμαχο κομμάτι του, καθώς όλα τα προηγούμενα είναι προσωπικά δεδομένα και οφείλουμε να τα σεβαστούμε, αφού το ζήτησε η ίδια...

Πριν από δύο μέρες λοιπόν λάβαμε στο email του Μακελειό, το εξής μήνυμα:
«Ο λόγος όμως που σας στέλνω μήνυμα, είναι ότι στη 1.30 περίπου, φέρανε ένα παιδί 15 - 16 ετών σε κατάσταση πολύ σοβαρή... Εκτυλίχτηκε μπροστά μου το σκηνικό. Το παιδί ήταν αναίσθητο και έβγαζε αίμα από το στόμα‼! Ρωτήθηκε ο πατέρας του τι είχε συμβεί και εκείνος είπε πως το παιδί ήταν σε πάρτι στο σχολείο του και πως του επιτέθηκαν αλλοδαποί! Το είχαν χτυπήσει! Σας παρακαλώ πολύ αν μάθετε τίποτα από αστυνομία για το περιστατικό ή μέσα από το νοσοκομείο, να μαθευτεί και στον έξω κόσμο. Οι νοσοκόμες ψιθύριζαν ότι το παιδί πεθαίνει. Έχω συγκλονιστεί από εκείνη την ώρα διότι ο γιος μου ο μεγάλος είναι 12 ετών. Τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια; Ευχαριστώ»!
Γιατί η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ούτε όμως και διαψεύδει την παραπάνω καταγγελία; Τι συμβαίνει στο χώρο της παιδείας και στα Ελληνικά σχολεία με τον εκφοβισμό των μαθητών; Ποιος θα ενδιαφερθεί επιτέλους για την Παιδεία και το μέλλον της Ελλάδας; Όσοι αποκρύπτουν τέτοια περιστατικά βίας, είναι συνένοχοι‼!

 MAΚΕΛΕΙΟ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger