Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου



Αρκετά αποσπάσματα από τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, έχουν αναλυθεί πριν χρόνια στο πλέον συλλεκτικό βιβλίο μου: " ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ" * .  
Βέβαια το χειρότερο είναι ότι την υλοποίηση αυτών όλων τι βιώνουμε σήμερα στο έπακρον.
Αλλά, ας δούμε για το φρικιαστικό στρώμα των στρατευμένων στα ΜΜΕ που δημιούργησε η  Σιωνιστική λαίλαπα τι λέει στα πρωτόκολλά της :

" Οι εφημερίδες μας θα ανήκουν σ' όλες τις αποχρώσεις. Άλλες θα είναι αριστικρατικές, άλλες δημοκρατικές, επεναστατικές ή ακόμη και αναρχικές εφόσον το σύνταγμα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ. Θα έχουν, όπως ο θεός  Βισνού, εκατό χέρια και καθένα από αυτά θα προωθεί την μεταβολή της κοινωνίας. Τα χέρια αυτά θα καθοδηγούν την κοινή γνώμη σε κατευθύνσεις που εμείς επιθυμούμε και σε στόχους που ταιριάζουν με τους σκοπούς μας. Είναι πολύ εύκολο για μας να ελέγξουμε και να κατευθύνουμε την κοινή γνώμη στους στόχους μας, γιατί ένας πολύ ταραγμένος άνθρωπος χάνει εύκολα την δυνατότητα να σκεφτεί λογικά και παραδίνεται εύκολα στην υποβολή. 
Οι ηλίθιοι θα πιστεύουν ότι επαναλαμβάνουν την γνώμη της εφημερίδας, του κόμματός τους, ενώ θα επαναλαμβάνουν απλά την γνώμη μας ή την γνώμη που εμεις επιλέξαμε. Οι ίδιοι θα συνεχίσουν να φαντάζονται ότι ακολουθούν τις γραμμές του κόμματός τους , ενώ στην πραγματικότητα θα ακολουθούν την σημαία που εμείς σηκώσαμε γι' αυτούς...."
 Η γλυκιά τρέλα που κυριάρχησε σταδιακά  στα  ΜΜΕ και που φυσικά περιγράφεται με την εξής φράση :
 " Το όραμα των αριθμών στο μέλλον των λαών", είναι  πια μια δεδομένη κατάσταση...
Για το λόγο αυτό στη συνέχεια αναφέρουν πως θα χειρίζονται τις  στρατιές των δημοσιογράφων, που θα είναι άριστα εκπαιδευμένοι στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης :
"... Για να κατευθύνουμε τις στρατιές των δημοσιογράφων στα δικά μας βήματα, θα χρειαστεί να οργανώσουμε αυτό το έργο με ιδιαίτερη προσοχή. Κάτω από το όνομα Κεντρκό Γραφείο του Τύπου, θα διοργανώσουμε φιλολογικές συγκεντρώσεις στις οποίες οι πρακτορές μας θα δίνουν, χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται, το σύνθημα και τα σημεία..."
Η κοινή γνώμη αφυπνισμένων πολιτών θα ήταν  ικανή να τους καταστρέψει τα σχέδια Γι' αυτό αφενός μεν διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες, σπέρνοντας την αμφιβολία και την ημιμάθεια στην κοινή γνώμη. Αφετέρου κατά το δοκούν  δίνουν ένα μικρό κομμάτι της αλήθεια στην κοινή γνώμη και το μεγαλύτερο μέρος της το διαστρεβλώνουν, μεγαλώνοντας, έτσι, την ανελευθερία, για να αποκληστεί κάθε ενδεχόμενο αφύπνισης.
Για το λόγο αυτό  δείτε παρακάτω τι λένε , μιας και φρόντισαν να γεμίσουν τους ανθρώπους με την απληστία, την αδιαφορία, την υστεροβουλία και την απελπισία:
 "... Ο θρίαμβός μας διευκολύνθηκε, γιατί ρίχνοντας στις σχέσεις των άλλων την απληστία, τον υπολογισμό, το ατελείωτο κυνήγι των υλικών αγαθών εξασφαλίσαμε, όχι μόνον την υποταγή τους, αλλά και την καταστροφή κάθε πνεύματος πρωτοβουλίας και αυτονομίας..."


(* )  " ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ", σ. 34-35, ΑΘΗΝΑ, ΠΑΥΛΟΣ, 2007

Δημοσίευση σχολίου

Blogger