Γράφει ο Νικόλαος Αργυρίου 

Η σκέψη του ανθρώπου δημιουργεί ενέργεια και όταν αυτή έρχεται σ' επαφή με το ρεύμα και την κίνηση της ψυχής, εκπέμπει σε διαφορετικά μήκη κύματος. 
Οι σκεπτομορφές είναι ένα σύμπλεγμα ενεργειών που σχηματίζουν μια πραγματικότητα και υλοποιούνται. 


Όταν κανείς επιθυμεί το αγαθό, αυτό έρχεται μέσω της επιθυμίας, ενώ όταν επιθυμεί το κακό ως αποτέλεσμα κακών σκέψεων, τότε συμβαίνει να έχουμε αρνητική σκεπτομορφή.


Γενικά, οι σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι καθημερινά επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην εξελικτική πορεία του πλανήτη.


Πάνω στην εξέλιξη βασίζεται και η δυνατότητα των σκοτεινών δυνάμεων αναπτύσσοντας δηλαδή, τεχνικές υλοποίησης αρνητικών σκεπτομορφών ανάλογα με την δυνατότητα του κάθε μάγου τους.

Το θέμα των σκεπτομορφών είναι πολύ μεγάλο βέβαια, όμως πρέπει να τονίσω την ευθύνη των ανθρώπων για την δημιουργία αρνητικών σκεπτομορφών, που είναι πηγή αρνητικής ενέργειας. 
Η ενέργεια αυτή είναι νοήμων και αόρατη ραδιοβολείται από τους ανθρώπους μέσω των κακών σκέψεων και πράξεων. 

Κατόπιν εκτοξεύεται από εμάς ως νέφος στην ατμόσφαιρα και με το νόμο της έλξης αποκτά νέες δυνάμεις από άλλους φορείς της ίδιας κραδασμικότητας, αυξάνοντας σε μέγεθος και ισχύ. Έχει την δυνατότητα να επισκιάζει μεμονωμένους τόπους ή μεμονωμένα άτομα που έχουν όμοιους κραδασμούς μ' αυτήν.
 Η εξέλιξη του πλανήτη κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την επιρροή των σκεπτο-μορφών, με την ένταση και την κατεύθυνση που διαθέτουν, διευθύνουν την περίοδο αυτή την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη.

Εκεί λοιπόν στηρίζεται το λεγόμενο Κοσμικό κακό....

http://www.spartaface.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger