Στο Εθνικό Μουσείο Ατομικών Δοκιμών (National Atomic Testing Museum) του Λας Βέγκας, σε μία εκθεσιακή βιτρίνα υπάρχει ένα σπειροειδές αντικείμενο σφραγισμένο μέσα σε ένα μπουκαλάκι, που παρατίθεται ως «Αυθεντικό Εξωγήινο Τέχνημα»!
Η πινακίδα ακριβώς δίπλα από το αντικείμενο, γράφει ότι προέρχεται από μία συντριβή ενός ΑΤΙΑ, που συνέβη στις 29 Ιανουαρίου του 1986, κοντά στην πόλη Dalnegorsk της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Εκείνη την ημέρα, μια ασυνήθιστη σφαίρα με κοκκινωπές ραβδώσεις εμφανίστηκε πάνω από τα ορυχεία της πόλης και συνετρίβη στο όρος Izvestkovaya, που αναφέρεται επίσης και ως « Ύψωμα 611». Δύο μέρες αργότερα, ο Valeri Dvuzhilini της Ακαδημίας Επιστημών ήταν ο πρώτος που έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος και συνέλεξε το σπειροειδές δείγμα αλλά και άλλα πολλά παράξενα μεταλλικά πλέγματα που υπήρχαν διάσπαρτα στο χώρο.
Σύμφωνα με την περιγραφή, τρία Σοβιετικά ακαδημαϊκά κέντρα και 11 ερευνητικά ινστιτούτα (που παραθέτονται στην δεύτερη πινακίδα) ανέλυσαν τα αντικείμενα από αυτήν την συντριβή. Όλες οι επιστημονικές δοκιμές (τα αποτελέσματα βρίσκονται στα έγγραφα κάτω από το αντικείμενο) κατέληξαν ότι οι αποστάσεις μεταξύ των ατόμων του υλικού είναι διαφορετικές από τις συνήθεις του σιδήρου (κάτι πρωτόγνωρο σε όλα τα είδη των παλαιότερων και σύγχρονων κραμάτων που κατασκευάζει ο άνθρωπος) ενώ ο πυρήνας του υλικού αποτελείται από μια απροσδιόριστη ουσία με «αντι-βαρυτικές» ιδιότητες! Δύο χαρακτηριστικά του εκθέματος που ορίζουν την εξωγήινη προέλευση του κατασκευαστή του! (Άρθρο: Harris Koutsiaftis)

Δημοσίευση σχολίου

Blogger