Tην «κεφαλή» του επιχειρησιακού βραχίονα του DHKP C, που έχει οργανώσει δεκάδες δολοφονίες στην χώρα του και πυροβόλησε ο ίδιος τον ιδιοκτήτη της «Toyota» στην Τουρκία, το 1996, θεωρεί πως έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με το Newsit.gr, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ένας από τους άνδρες που συνελήφθησαν κατά την εισβολή της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα των Τούρκων τρομοκρατών στο Γκύζη, είναι ο 41χρονος  Ισμαήλ Ακόλ, Τούρκος αντικαθεστωτικός, ο οποίος θεωρείται από τις Αρχές τις χώρας του, ως ο Αρχηγός των κομάντο του DHKP C.

Ο συλληφθείς έχει στα χέρια, εμφανώς, παραποιημένη άδεια παραμονής στην Ελλάδα, με άλλα βέβαια στοιχεία. Επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν δεν υπάρχει καθώς, πιθανότατα, οι ελληνικές αρχές περιμένουν τα επίσημα έγγραφα για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του Τούρκου αντικαθεστωτικού.
Σημειώνεται ότι οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες ψάχνουν τον Ακόλ, εδώ και 15 χρόνια. Πριν από μερικά χρόνια είχαν εντοπίσει τα ίχνη του στη Συρία, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger