Στο… δρόμο κινδυνεύουν να βρεθούν οι 220 ψυχικά ασθενείς που νοσηλεύονται στην ιδιωτική κλινική «Παλλάδιον», μετά τη διάλυση της εταιρίας στην οποία ανήκει το νοσηλευτικό ίδρυμα. Αδιάφορα «σφυρίζει» ο ΕΟΠΥΥ.

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου,  με τον πρόεδρό του Δημήτρη Κοντό, να λείπει στο εξωτερικό για πανευρωπαϊκό συνέδριο, ο ΕΟΠΥΥ, μέσω του γραφείου τύπου, ανακοινώσε ότι για την συγκεκριμένη κλινική δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα καταβληθούν άμεσα οι οφειλές για τον Αύγουστο και Ιούλιο του 2013.

Σημειώνεται ότι η ιδιοκτησία της ιδιωτικής ψυχιατρικής κλινικής απέστειλε την Πέμπτη 13 Μαρτίου εξώδικο προς την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, για άμεση καταβολή των οφειλόμενων νοσηλειών που εκκρεμούν από τα μέσα του 2013 , αλλά λόγω της απουσίας του προέδρου η υπόθεση δεν έτυχε της δέουσας προσοχής.

Ωστόσο η καταβολή μέρους των οφειλών του ΕΟΠΥΥ δεν αναμένεται να λύσει το πρόβλημα, καθώς, οι ιδιοκτήτες της κλινικής έχουν αποφασίσει να αναστείλουν οριστικά τη λειτουργία της κλινικής αφήνοντας στην τύχη τους 220 νοσηλευόμενους ψυχικώς πάσχοντες.
www.topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger