Εικόνα από τον εκτροχιασμό του τρένου στο Σικάγο, την οποία αναμετέδωσε το NBC

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα τρένο εκτροχιάστηκε καθώς έφτανε στο σταθμό του διεθνούς αεροδρομίου O'Hare του Σικάγου.

Από τους τραυματίες, που ήταν όλοι επιβάτες του τρένου, τέσσερις διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ωστόσο κανενός η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο σύμφωνα με την εφημερίδα Chicago Tribune, η οποία επικαλέστηκε πηγές της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

Ο συρμός που αποτελείτο από οκτώ βαγόνια, εκτροχιάστηκε καθώς έφτανε στην αποβάθρα με αποτέλεσμα τα δύο πρώτα βαγόνια του τρένου να φτάσουν μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες. 

«Το τρένο στην πραγματικότητα σκαρφάλωσε πάνω στην τελευταία στάση, "πήδηξε την πλατφόρμα" και στη συνέχεια ανέβηκε τις κυλιόμενες σκάλες» ανέφερε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό NBC.

Το τρένο παραμορφώθηκε και σφηνώθηκε κοντά στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας, η οποία χρησιμοποιείται από τον κόσμο σε ένα από τα τερματικά του αεροδρομίου.  

Το βαγόνι μπορεί να χρειαστεί να κοπεί σε κομμάτια για να αφαιρεθεί από τον χώρο αυτόν, δήλωσε ένα εκπρόσωπος της αρχής μεταφορών του Σικάγου.



www.tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger