STRANGER: Αυτο που με εξοργιζει ποιο πολυ απο ολα ειναι η ηλιθιοτητα του οντος μεσα στην Υπεροντοτητα πληροφοριας !
Εσεις, σε εσας το λεω το κολαμαγαζακι που καπιλευτε την πιστη των ανθρωπων , μαζεψτε τους τραγοπαπες σας και μην συμπεριφερεστε σας λαικες πο@τανες του προσωπικου σας συμφεροντος!
Ακομα και αν σας το ειπε ο θεος οτι το ξανθο γενος θα σας δωσει την Πολη ..εσεις ΖΩΑ επρεπε να πειτε ΟΧΙ ενας θεος με νεκρους ειναι ενας ΑΧΡΗΣΤΟΣ θεος!!
Γ@μω τα γενεια σας παπαδες ισοπεδωσατε τον κοσμο ολο για να συντηρητε την Υπεροντοτητα ...Ξυπνατε γιατι η τιμωρια θα ειναι πρωτα για εσας !!!
Oρθόδοξοι ιερείς ευλογούν Ρώσους στρατιώτες στην Σεβαστούπολη
Στη νότια Ουκρανία, ολοένα και περισσότερα στρατεύματα συρρέουν στην Κριμαία, με τους ενόπλους, εμφανέστατα άρτια εκπαιδευμένους, να καταλαμβάνουν κομβικές θέσεις στους οδικούς άξονες που συνδέουν τα τρία μεγάλα αεροδρόμια της αυτόνομης Δημοκρατίας και τα κυριότερα αστικά κέντρα.
Το απίστευτο στην όλη διαδικασία είναι πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού υποδέχεται τους ενόπλους έως και με ανακούφιση, ενώ ο φωτογραφικός φακός των διεθνών πρακτορείων απαθανάτισε ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο με Ρώσους ορθόδοξους ιερείς να ψάλλουν ύμνους και προσευχές ακριβώς έξω από την πύλη της ναυτικής βάσης του ρωσικού πολεμικού ναυτικού στην Σεβαστούπολη, στον κόλπο Μπαλακλάβα, μπροστά στα μάτια αρκετών στρατιωτών, ορισμένοι εκ των οποίων έψαλλαν μαζί με τους ιερείς!
Stranger...δρακοφωλιες παντου 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger