Μέσα στην μαυρίλα των κυβερνητικών μαύρων επιχειρήσεων των ΗΠΑ, φέγγει ένα λαμπρό φώς που έχει γίνει ο φάρος της αλήθειας για να οδηγήσει ένα τραυματισμένο και φοβισμένο έθνος στο μονοπάτι της υγείας, της ειρήνης και της συμπόνιας. Είναι μία μάντης – ένα διορατικό μέντιουμ που χρησιμοποιήθηκε κυρίως από διαδοχικούς διευθυντές της CIA, λειτουργώντας συγκαλυμμένα με το ψευδώνυμο «Oracle». Έχει ζήσει μια διπλή ζωή ενάντια στην θέληση της, σαν η κυριότερη πράκτορας Απομακρυσμένης Οράσεως για την CIA κάτω από συνεχή βασανιστήρια και την απειλή του θανάτου και σαν μια Καλιφορνέζα γιατρός που ζούσε στην Costa Mesa και το San Diego.  Η Sue Ann Arrigo (γεννήθηκε το 1954) είναι μια αδειούχος γιατρός της Καλιφόρνιας.  (1). Με εξειδίκευση στην νεφρολογία μέχρι που έφυγε από την συγκεκαλυμμένη δραστηριότητα στην CIA το 2006 μετά από μια επιτυχημένη κίνηση να δημοσιεύσει την λεπτομερειακή γνώση της εκ των έσω για να αποτρέψει με «προληπτικό πλήγμα» τον προγραμματισμένο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
[Αυτό είναι το Γ'μέρος μιας τριλογίας κειμένων σχετικά με Tesla vs Nazis, [15Α] και [19] αποσπάσματα του κειμένου και οι εικόνες είναι από το «The Bush Connection» του Erik ‘Orion’ Berman (2003). Όσο διαβάζετε ανοίξτε τις εικόνες και μελετήστε τις παραπομπές για καλύτερη κατανόηση. Ιων Μάγγος]
Η βαθειά προοπτική της Dr. Arrigo αναπτύχθηκε στα σαράντα χρόνια εμπειρία της χρησιμοποιώντας την Απομακρυσμένη Όραση συμμετέχοντας σε πολλά από τα πιο κρίσιμα και πλέον ευαίσθητα κυβερνητικά προγράμματα των ΗΠΑ μετά τον ΒΠΠ, από την ηλικία των εννέα ετών, σαν ένα νοητικά ελεγχόμενο προϊόν του υποπρογράμματος MKULTRA II της CIA.[1] Οι μοναδικές νοητικές ικανότητες της την διατήρησαν στην ζωή διαμέσου των πιο θανατηφόρων  και σαδιστικών κυβερνητικών προγραμμάτων των ΗΠΑ και εξαναγκασμένης κατασκοπικής δουλειάς. Τα συναρπαστικά της γραπτά παρουσιάζουν ένα αληθινό εύρος γνώσεως και αγνότητα καρδιάς που μας δίνει να καταλάβουμε την πνευματική της ηθική. Οι λεπτομερείς  εξηγήσεις για την ολογραφική κατάσταση του νου, πολύ πειστικά υποστηρίζουν την εκπληκτική προσωπική της ιστορία.
Ο αντισυνταγματάρχης Joseph Arrigo, ο πατέρας της Sue, ήταν αξιωματικός του στρατού κατά την διάρκεια του ΒΠΠ του οποίου η οικογένεια στοχοποιήθηκε για επιχειρήσεις του MKULTRA II που διεξήχθηκαν στα τέλη τη δεκαετίας του 1950 στην βάση Presidio του San Francisco, California και αλλού στην Bay Area έως σήμερα:
Ο κύριος αρχιτέκτονας της νομικής πολιτικής της διακυβερνήσεως Bush, ο δικηγόρος John Yoo, δήλωσε δημόσια ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί το δικαίωμα να βασανίζει αθώα παιδιά συντρίβοντας τους όρχεις τους στον «πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας». (2) . Ο βασανισμός των παιδιών είναι ρουτίνα. Για αυτό η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί το δικαίωμα να βασανίζει αθώα παιδιά. Εάν δεν προστατεύσουμε τα Αμερικανάκια από τέτοια βασανιστήρια, είμαστε προδότες για την χώρα μας. Τα ακόλουθα είναι αποσπάσματα από το «Mind ControlTorture Survivor at the Presidio Pre-School» δηλαδή «Επιζών από Τον  Βασανισμό Νοητικού Προγραμματισμού στο Νηπιαγωγείο στο Presidio».  
«Η δικιά μου σκλαβιά άρχισε σε ηλικία τριών ετών στην Στρατιωτική βάση Presidio του San Francisco όπου ήταν τοποθετημένος ο πατέρας μου, Αντισυνταγματάρχης Joseph Arrigo. Τα παιδιά εκπαιδευόταν (για κατάσκοποι της CIA) ξεκινώντας νωρίς στην ζωή τους γιατί η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι, είναι περισσότερο βίαια από την φύση τους, όχι σαν teenagers αλλά μεταξύ δύο και τεσσάρων ετών. Αυτό το νηπιαγωγείο της βάσης ήταν τουλάχιστον ένα από τα τρία που βρέθηκαν να υπάρχουν υπό τον έλεγχο των Σατανιστών του Στρατού των ΗΠΑ. Ένας συνταγματάρχης των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων της υπηρεσίας Πληροφοριών Αμύνης ο Michael Aquino, ένας αυτοαποκαλούμενος Σατανιστής, [2] έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών  στο νηπιαγωγείο του Presidio και υπήρξαν εκτεταμένες φωτογραφικές αποδείξεις. Πάντως η περίπτωση εξατμίστηκε όταν βγήκε στις εφημερίδες και τα δικαστήρια για άγνωστους λόγους. 
Καθόμουν κάτω και ήσυχα σχεδίαζα με έγχρωμα μολύβια ευθείες χρωματιστές γραμμές ομαλές και εύρυθμες. Η κυρία ήρθε και με ρώτησε τι σχεδίαζα. Την κοίταξα προς τα πάνω για να δω αν ήταν ασφαλές να της πω τι ήταν η φωτογραφία και συνοφρυώθηκα. Ήθελα να κλάψω αλλά δεν μπορούσα. Ήξερα ότι θα με έδερνε ο πατέρας μου αν της έλεγα. Μπορούσα να αισθανθώ την ψύχρα στην σπονδυλική μου στήλη. Έτσι είπα ψέματα ότι απλώς ήταν χρωματισμένες γραμμές . Ποτέ δεν είπα την αλήθεια, η οποία ήταν πολύ επικίνδυνη. Αυτές οι γραμμές ήταν οι άνθρωποι που είχα δει να δολοφονούνται. Αυτές οι γραμμές ήταν οι άνθρωποι που είχα δει να τους σκοτώνουν μπροστά μου, σε ένα πείραμα να δουν, αν οι πολίτες μπορούσαν να μπουν σε ένα καταφύγιο για την ραδιενέργεια και να μπορέσουν να πάρουν και ένα τετράχρονο μαζί τους. Τώρα ήταν γραμμές, μια γραμμή για κάθε πτώμα, έτσι ώστε να κρύψω ότι σχεδίαζα ανθρώπους. Ούτε χέρια, ούτε πόδια, ούτε κεφάλια – απλώς ευθείες άκαμπτες γραμμές σαν την νεκρική ακαμψία που είχα δει στο υπόγειο. Προσπάθησα να το πω στην μητέρα μου αλλά δεν με άκουγε.
Ένα δάκρυ έπεσε στο χαρτί μεταξύ των ευθειών γραμμών και το σκούπισα γρήγορα πριν το δει η ευγενική κυρία. Όταν την ξανακοίταξα, είδα ότι είχε μια αινιγματική έκφραση στο πρόσωπο της, «εάν μου πεις τι ζωγραφίζεις θα σου δώσω ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού» είπε. Κοίταξα ξανά τη ζωγραφιά και προσπάθησα να σκεφτώ τι να πω. Οτιδήποτε έλεγα, θα το σημείωνε και θα μου το επέστρεφαν σε ατέλειωτες επαναλήψεις οι γιατροί του νοητικού ελέγχου με ταινίες κασετοφώνου στον μεσημεριανό ύπνο. Κοιτώντας την εικόνα ξανά, είπα, «Αυτή είναι μια κίτρινη γραμμή. Αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή δίπλα της.»      
Το ίδιο μεσημέρι κατά τη διάρκεια του ύπνου μου, τα ακουστικά μου έπαιζαν διαρκώς, «Αυτή είναι μια κίτρινη γραμμή που βιάζεται από μια κόκκινη γραμμή. Η κίτρινη γραμμή είναι θυμωμένη. Η κίτρινη γραμμή πρέπει να σκοτώσει την κόκκινη γραμμή. Σκότωσε την κόκκινη γραμμή. Σκότωσε την κόκκινη γραμμή είναι κακή.» Ήμουν πολύ προσεκτική σε ότι είπα. Σταμάτησα να παίζω με τις κούκλες μου. Είχα σταματήσει και έλεγα, «Μαμά, θέλω την μαμά μου>» (3).
Ενώ οι κάτοικοι του San Francisco Bay Area παραμένουν χωρίς γνώση σε μεγάλο ποσοστό, για τα προγράμματα Νοητικού Ελέγχου που περνούσαν τα παιδιά τους καθημερινά, τα ΜΜΕ απέκρυψαν αποτελεσματικά την ανάμειξη της CIA στους πυροβολισμούς της οικογένειας το 2007 στην Ημέρα του πατέρα στο Berkeley (4) και την ψευδή καταδίκη του θύματος νοητικού ελέγχου Susan Polk. (5).
Η Sue Arrigo υπεράσπισε τον εαυτό της δημοσιοποιώντας την μαρτυρία της υπό μορφή onlineσχεδίου το 2006:
«Ως εξαναγκασμένο κεφάλαιο της κυβερνήσεως των ΗΠΑ ως ειδική στην Απομακρυσμένη Όραση, εξαναγκάστηκα παρά την θέληση μου να εργαστώ για τις υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών των ΗΠΑ , ξεκινώντας από παιδί κάτω από το πρόγραμμα MKULTRA II της CIA-DIA. Αυτό το υποπρόγραμμα δημιουργεί κατασκόπους με Απομακρυσμένη Όραση και περιλαμβάνει την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών για να χωριστεί το μυαλό τους. Συχνά υπάρχει περίπτωση μια πολλαπλά διχασμένη προσωπικότητα να είναι καλή στην Απομακρυσμένη Όραση (δείτε ‘Dissociative Identity Disorder’ by Colin Ross, MD). Επιπλέον, είναι δυνατόν  ένα συνηθισμένο άτομο να πάθει αμνησία λόγω του βασανισμού και των μεταγενέστερων ελεγχόμενων δραστηριοτήτων της κυβέρνησης, με συνεχή επανάληψη φρικτών τραυμάτων που το μυαλό δεν μπορεί να δεχθεί.
Επειδή είχα μια γνωστή και σοβαρή ακρίβεια στην Απομακρυσμένη Όραση σε ηλικία 9 ετών κατά την διάρκεια της κρίσεως των πυραύλων στην Κούβα, οι ΗΠΑ με χρησιμοποίησαν για να «δω» το μυαλό των Castro και Khrushchev.  Μετά από ένα εκτεταμένο απολογισμό στις λεπτομέρειες ρωτήθηκα από τον πρόεδρο Kennedy για τις προθέσεις τους. Σε ηλικία 10 ετών, στάλθηκα στην Μόσχα με την Αμερικανική διαπραγματευτική ομάδα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την Συμφωνία της Περιορισμένης Απαγορεύσεως Δοκιμών. 
Σαν ειδική στην Απομακρυσμένη όραση με υψηλή ακρίβεια, για πάνω από σαράντα χρόνια παρακολουθούσα τα WMD (Όπλα Μαζικής Καταστροφής) και ενεπλάκην σε κρίσιμες Αμερικανικές διαπραγματεύσεις για την ρύθμιση τους, συνήθως ως ένα πρόσωπο πίσω από την σκηνή για να βρω με ποιους όρους θα συμφωνούσαν όλοι ενώ οι διαπραγματευτές παζάρευαν τα σημεία διαφωνίας. Έχωαναμιχθείενεργάστιςεξήςσυνθήκες Limited Test-Ban Treaty, Non-Proliferation Treaty, Biological Weapons Convention, SALT I and SALT II,καιστιςδιαπραγματεύσειςτης Comprehensive Test Ban Treaty. Επειδή ήμουν «συγκεκαλυμμένο περιουσιακό στοιχείο» της CIA, το αληθινό μου όνομα ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε σε αυτές τις καταστάσεις.
Η οικογενειακή ιστορία της οικογένειας Arrigo πάνω στον ακτιβισμό των πληροφοριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι σε βάθος γενεών. Το 2003 μπήκα στον Σύνδεσμο των Πρώην / και Τρεχουσών Αξιωματικών Πληροφοριών, μέλος # 4843. Η αδελφή μου Jean (MariaArrigoείναι επίσης μέλος. Σήμερα είναι μια κοινωνική ψυχολόγος που γράφει μελέτες για την βελτίωση της ηθικής της κοινότητας στρατιωτικών/πληροφοριών. Η Τρίτη αδελφή μου, η Linda Gail Arrigo, είναι κοινωνιολόγος που είναι διάσημη στην Taiwan για την θαρραλέα δουλειά της στα ανθρώπινα δικαιώματα να αποκαταστήσει την δημοκρατική αντιπροσώπευση των Ταϊβανέζων. Η μητέρα μου που ήταν ένας νοητικά ελεγχόμενος κατάσκοπος για την κυβέρνηση των ΗΠΑ στον ΒΠΠ είναι ενεργή στην πολιτική του SanDiego και ήταν στην Συμβουλευτική Επιτροπή του Δημάρχου στα Γυναικεία Θέματα.
Ήμουν εκπαιδεύτρια στην Απομακρυσμένη Όραση/Ψυχοκίνηση των αξιωματικών πληροφοριών του στρατού από 17 ετών. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εκπαιδεύσεως γινόταν στο Office of Naval Intelligence (ONI), και λιγότερο στο Defense Intelligence Agency (DIA) το Πεντάγωνο και την Mossad.  Αν και συχνά με χρησιμοποιούσαν απ ευθείας οι Διευθυντές των Κεντρικών Πληροφοριών Directors of Central Intelligence (DCIs) από τον Helms έως τον Tenet  για την Απομακρυσμένη Όραση, έκανα μικρή εκπαίδευση σε αξιωματικούς της CIA σε αυτές τις ικανότητες. Αυτό γινόταν κυρίως γιατί έχοντας βασανισθεί από την CIA από παιδί, δεν ήθελα να τους δώσω τις ικανότητες μου.
Στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου η CIA με δάνεισε στην Ρωσική κυβέρνηση για να τους βοηθήσω να βρουν χαμένα Όπλα Μαζικής Καταστροφής και ραδιενεργάυλικά. Έτσι εκπαίδευσα κάποιους Ρώσους αξιωματικούς SVR (Foreign Intelligence Service) σε ικανότητες  που τους χρειάζονταν για να βρουν τα WMD και να διορθώσουνπροβλήματα μολύνσεως. Επιπρόσθετα,  περίπου το 1980, πέρασα κάποιο χρόνο εκπαιδεύοντας κάποιους αξιωματικούς της Αντικατασκοπίας της Scotland Yard στην ψυχική ανίχνευση.
Ο τρόπος που εκπαιδεύω αξιωματικούς σε αυτές τις ικανότητες είναι τελείως διαφορετικός από την μέθοδο του Ingo Swann που χρησιμοποιούνταν από την στρατιωτική μονάδα  Star Gate Απομακρυσμένης Οράσεως στο Fort Detrick. Εκπαιδεύω ανθρώπους εντατικά  σε κατοικημένα καταφύγια τουλάχιστον για μια εβδομάδα.  Η πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία είναι γρήγορη με την τεχνική που ανέπτυξα και χρησιμοποιώ από την πρώτη ημέρα. Επίσης προκαλεί σοκ στο σύστημα, σαν να αλλάζει η πίεση όταν κάνει κανείς μακροβούτι. Πολλοί άνθρωποι έχουν ναυτία, συναισθηματική αδυναμία, και προσωρινό φυσικό σύστημα καθώς τα ενεργειακά τους πεδία προσαρμόζονται. Η υπόλοιπη εβδομάδα περνάει με εκπαίδευση στις αναλυτικές τεχνικές για να καταλάβουν τι «βλέπουν» με ένα αξιόπιστο τρόπο ενώ προσαρμόζονται έχοντας ένα μυαλό που πλέον δεν είναι περιορισμένο στα όρια του σώματος.
Λόγω των ικανοτήτων μου στην Απομακρυσμένη Όραση ήμουν συχνά στόχος απαγωγών από υπηρεσίες πληροφοριών που θέλανε τις υπηρεσίες μου. Έτσι έχω απαχθεί αρκετές φορές από την KGB, τουλάχιστον μια φορά από την Mossad και επανειλημμένα  από την CIA. Για παράδειγμα , το 1993 όταν οι ΗΠΑ είχαν χάσει άνδρες στην Σομαλία, με απήγαγαν ενώ φύλαγα το σπίτι ενός ντόπιου δικαστή στο Clairemont [San Diego, California] και με πήγανε στην αίθουσα επιχειρήσεων στο κοντινό στρατόπεδο  Camp Pendleton για να εντοπίσω τους χαμένους άνδρες στον χάρτη. Άλλες φορές με είχαν απαγάγει για να αντιμετωπίσω τυχαία απελευθέρωση μικροβίων βακτηριολογικού πολέμου. Τα προβλήματα ήταν τόσο σοβαρά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήθελε να γνωρίζουν οι επιστήμονες για αυτό. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχω δουλέψει επιτυχώς σε πολλά από τα σοβαρά περιβαλλοντολογικά προβλήματα. 
Το καλοκαίρι του 2004, ήμουν η επιβλέπουσα και συντονίστρια σε ομάδες από το ONI και την DIA, επιφορτισμένοι να λύσουμε προβλήματα τόσο σοβαρά που μπορούσαν να απειλήσουν την επιβίωση του πλανήτη. Εκείνη την εποχή είχαμε αξιωματικούς του ΟΝΙ να εκπαιδεύουν ομάδες Ρώσων στις μεθόδους μας με την συνεργασία της Ρωσικής κυβέρνησης. Είχαμε δεκατέσσερις ομάδες από περίπου οκτώ άτομα η κάθε μια, με κάθε μια να λύνει το πρόβλημα της σε μια εβδομάδα. Η Αμερικανική κυβέρνηση μας είχε υποσχεθεί μια υπηρεσία και ένα κεντρικό κτίριο στο οποίο θα κάναμε την δουλειά μας για την υγεία του πλανήτη (η οποία) στην απουσία μου είχε παραμεληθεί. Με ισχυρή θέληση, κάποιος, μπορεί να λύσει τέτοια προβλήματα σε μια εβδομάδα, με μια ομάδα οκτώ ατόμων, εργαζόμενοι σε ένα απομακρυσμένο κατοικημένο περιβάλλον, χωρίς επαφή με τον εξωτερικό κόσμο γι’ αυτήν την χρονική περίοδο.
Σαν τελειόφοιτος των μαθηματικών στο πανεπιστήμιο της California, στο San Diego, μελέτησα Αληθή και Σύνθετη Ανάλυση και πέρασα τις εξετάσεις για το PhD level. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου περίπου το 1978, η CIA μου ζήτησε να πάω στην γειτονική εγκατάσταση πυρηνικής έρευνας της General Dynamics για να δω τι πήγαινε λάθος με την γεννήτρια πλάσματος, δεν δούλευε για σχεδόν έξι μήνες. Αυτό ξεκίνησε την μακρά μου σχέση με την κβαντική φυσική και τους αντιδραστήρες. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητες μου της Απομακρυσμένης όρασης και τα μαθηματικά της κβαντικής φυσικής, της Εφαρμοσμένης Θεωρίας Πεδίου, μπορούσα να λύσω γρήγορα το πρόβλημα της γεννήτριας πλάσματος.
Μετά από αυτό είχα πολλές αιτήσεις για την βοήθεια μου από ιδιωτικές πυρηνικές εταιρείες. Η CIA έστησε μια θυγατρική εταιρεία για να εξυπηρετήσει αυτές τις αιτήσεις και να κρατήσει την ταυτότητα μου μυστική. Συνήθως με καλούσαν όταν οι συμβατικοί τρόποι επιλύσεως είχαν εξαντληθεί , ή για να κρατήσουν τους αντιδραστήρες σε λειτουργία χωρίς να πέφτουν προβλέποντας την συντήρηση που απαιτούνταν. Τα λεφτά από αυτήν την δουλειά τα έβαζαν σε ένα Ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό μέσω της CIA (ενισχύοντας την σκλαβιά μου μέσω οικονομικού ελέγχου, καθόσον) δεν ξέρω πώς να ανακτήσω τους λογαριασμούς μου λόγω της αμνησίας (που προκαλείται με επανειλημμένα βασανιστήρια και υπνωτικές υποβολές).    
Έχω κάνει έρευνα πειραματικής φυσικής σε συνεργασία με το κέντρο Princeton Engineering Anomalies Research για πολλά χρόνια. Όλη αυτή η δουλειά και οι δημοσιευμένες εργασίες είναι με ψευδώνυμο. Η δουλειά μου παρόλα αυτά είναι χαρακτηριστική διότι ανέπτυξα την δική μου σημειογραφία για την Εφαρμοσμένη Θεωρία Πεδίου.  Αντί οι χειριστές να δουλεύουν σε στοιχεία της ομάδος, τα στοιχεία «αυτο-συνειδητοποιούνται». Αυτό σημαίνει ότι κάθε στοιχείο κάνει αυτό που του είναι φυσικό σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας του και δεν υπάρχει ο δυαδισμός μεταξύ του χειριστή και του στοιχείου.
Αυτό απλοποιεί σημαντικά πολλά προβλήματα και επιτρέπει γρήγορα και μερικές φορές εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα  σε θεωρητικό επίπεδο αποδείχθηκαν πειραματικά στο Princeton ότι είναι αληθινά. Αυτό δεν εκπλήττει, δεδομένου ότι ο κόσμος δουλεύει σύμφωνα με το, πως το μυαλό σου το συλλαμβάνει, και εγώ σχεδίασα τα πειράματα. Έγραψα ένα βιβλίο πάνω στα μαθηματικά στην Εφαρμοσμένη Θεωρία Πεδίου χρησιμοποιώντας την ονοματολογία και τον συμβολισμό των «αυτό-συνειδητοποιούμενων» στοιχείων. Δημοσιεύθηκε από την Springer-Verlung/Wileyμε ψευδώνυμο. 
Η εκπαίδευση μου σαν φυσικός ήταν εκτεταμένη. Πήγα στην ιατρική σχολή, στον πρώτο χρόνο Εσωτερικής Παθολογίας, και με υποτροφία στην Νεφρολογία στο Irvine Medical Center του Πανεπιστημίου της California από το 1972-1985, περιλαμβάνοντας ένα χρόνο Εσωτερικής Παθολογίας στο Morristown, New Jersey σε συνδυασμό με ένα χρόνο στην Occupational Medicine στο Columbia University στην New York City 1982-1983. Εξάσκησα την Επαγγελματική Ιατρική από το 1986 έως το 2003 και ήμουν Ιατρική Διευθύντρια στο Management Health Services όλα αυτά τα χρόνια έως ότου φαλίρισαν  κατά την διάρκεια μιας μακράς απεργίας. Τώρα κατέχω άδεια εξασκήσεως ιατρικής στην California  G50197.   
Με το να έχω εκπαιδευθεί στην επαγγελματική ιατρική, με εργασία σειράς μαθημάτων στην τοξικολογία, η CIA και παρεμφερείς υπηρεσίες  και εταιρείες με έχουν συμβουλευθεί σε περιπτώσεις  βιολογικών κινδύνων. Επίσης, έκανα κάποια έρευνα στην ψυχική θεραπεία στο Walter Reed Hospital. Αυτό μου δημιούργησε το ενδιαφέρον για τις θεραπείες στο πεδίο της μάχης, που είναι ακόμη ένας τομέας της εμπειρογνωμοσύνης μου. Αν και οι σκοτωμοί στον πόλεμο χρησιμοποιούνται για την απόκτηση ισχύος, είναι επίσης δυνατόν να χρησιμοποιήσει κανείς την θεραπεία για να έχει σημαντικά πολιτικά αποτελέσματα. Ο Ερυθρός Σταυρός φυσικά είναι ένα καλό παράδειγμα. Έχω εκπαιδευθεί επίσης σαν νεφρολόγος και με αυτήν μου την ιδιότητα έχω θεραπεύσει έναν υψηλού προφίλ ασθενή για την κυβέρνηση των ΗΠΑ δύο φορές από τον Σεπτέμβριο του 2001. Η πρώτη φορά ήταν μια περίπτωση ενός μολυσμένου καθετήρα περιτοναϊκής κάθαρσης με περιτονίτιδα και η δεύτερη φορά ήταν για μια απόρριψη μοσχεύματος με επιπλοκή από σήψη.
(Όπως σε κάθε μυστικό πράκτορα που χρησιμοποιείται από την CIA, ο στρατιωτικός βαθμός επινοείται με κάθε ψεύτικη ταυτότητα που χρησιμοποιείται.) Έχοντας δραπετεύσει στον Καναδά το 2002, με βίασαν και με αναπρογραμμάτισαν να ξαναγυρίσω σε αυτή την υπόδουλη κατάσταση το 2003. Οι διαταγές μου ήταν να αναφερθώ στο Πεντάγωνο ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου 2003.
Για να καλύψουν την κατάσταση σκλαβιάς μου και για να με εισάγουν στις συναντήσεις του Γενικού Επιτελείου Στρατού (JCS) στο τέλος του καλοκαιριού του 2001 ώστε να στήσω ένα πρόγραμμα Αμύνης στον Ψυχικό Πόλεμο για το Πεντάγωνο, ο DCI Tenet μου είχε εκχωρήσει μια ψεύτικη ταυτότητα και τον βαθμό του στρατηγού ενός αστέρος ως General K. Noble. Αυτός ο βαθμός μου αναβαθμίστηκε αμέσως από το Πεντάγωνο σε στρατηγό δύο αστέρων για να περάσουν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις μου.
Ήμουν ένα μυστικό περιουσιακό πακέτο της CIA, και όχι ένας στρατιωτικός καριέρας. Ο βαθμός μου ήταν θέμα ιδιοτροπίας των ανωτέρων μου και όχι μια κανονική πρόοδος μέσω του στρατού, βασισμένη στην αξία και την εκπαίδευση για πόλεμο. Για παράδειγμα, επειδή εκπαίδευα Ναυάρχους στην Απομακρυσμένη όραση, μου έδωσαν στολή και με κάνανε υποναύαρχο την μία εβδομάδα, ενώ την επόμενη εβδομάδα μου δώσανε τον βαθμό του ταγματάρχη για να εκπαιδεύσω χαμηλόβαθμους Πεζοναύτες. Η χρησιμότητά μου στο Αμερικανικό  στρατιωτικό-βιομηχανικό-πληροφοριακό σύμπλεγμα, οφείλονταν στις ικανότητές μου στην Απομακρυσμένη Όραση, που περιελάμβανε την Ψυχοκίνηση και την αντίστοιχη εμπειρία.
Η αμνησία που προκαλείται από βασανιστήρια δεν μπορεί να καταστείλει τελείως τις φυσικές μνημονικές διεργασίες που θεραπεύουν τέτοια διανοητικά κατάγματα, επιτρέποντας τελικά συνεκτική ανάκληση. Το περισσότερο από το παρακάτω υλικό αναδύθηκε στην επιφάνεια του μυαλού μου αφότου έφθασα στην Γενεύη τον Φεβρουάριο του 2006, λόγω της συνειδητής αποφάσεως μου να βρω τι θα ήταν παραγωγικό να αναμεταδώσω από την εμπειρία μου, για να αποτρέψω ένα πυρηνικό πόλεμο.
Επειδή το μυαλό μου το είχαν χωρίσει όταν ήμουν παιδί, συνήθως δεν έχω μνήμη αυτών των περασμένων γεγονότων εκτός εάν κάνω συνειδητή προσπάθεια για να τα γράψω. Η επιστήμη τέτοιων «ανακτηθέντων μνημών» δείχνει ότι η μνήμη είναι αρκετά καλή για την ουσία των γεγονότων και  πολύ καλή για τις περιφερειακές λεπτομέρειες (Brown, Scheflin, Jammond ‘Trauma, Memory and the Law: An Essential Reference…). (6).
Χωρίς συνοδευτικά έγγραφα, αυτή η πληροφορία ισχύει σαν μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα. Επειδή έχω δεχθεί ένα τεράστιο αριθμό υπνωτικών υποβολών για να ανακαλώ με ακρίβεια τα γεγονότα για να κάνω απολογισμούς και, επειδή οι ικανότητες μου της Απομακρυσμένης Οράσεως τείνουν να διαχέονται ακόμη και στην κανονική μου προσωπικότητα, ότι ανακαλώ είναι συνήθως πιο λεπτομερές από ότι θα περίμενα.  
Από την άλλη πλευρά, επειδή η πληροφορία διαχέεται μέσω της κανονικής προσωπικότητας η οποία αρνείται συνήθως να γράψει ονόματα προσώπων λόγω του προγραμματισμού της να μην το κάνει, οι περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το επίπεδο χάνονται. Ότι απομένει είναι η ουσία των γεγονότων και το πώς σχετίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους. Όπως και με κάθε πηγή, η συγκέντρωση με άλλες πηγές είναι ένα ανεκτίμητο βήμα στο να κρίνει κανείς την ακρίβεια του υλικού.  
Όταν αναφέρθηκα στο Πεντάγωνο στις 30 Σεπτεμβρίου του 2003, μου δώσανε ξανά τον βαθμό του στρατηγού δύο αστέρων (χρησιμοποιώντας το ίδιο ψευδώνυμο K. Noble) και μου είπαν ότι θα συνέχιζα σαν Ειδικός Σύμβουλος στους  JCS για την Άμυνα στον Ψυχικό Πόλεμο. Κατά την διάρκεια της απουσίας μου από την Washington, οι JCS δεν με είχαν αντικαταστήσει με άλλο σύμβουλο και δεν είχαν γίνει βελτιώσεις στην Άμυνα του Πενταγώνου εναντίον του Ψυχικού Πολέμου. Αυτό με ανησύχησε καθώς ανίχνευσα μερικά πρόσφατα κραυγαλέα προβλήματα στην προστασία του Πενταγώνου από παρεισδύσεις Απομακρυσμένης Οράσεως που είχαν σαν αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών πληροφοριών που επηρέαζαν άμεσα την εθνική ασφάλεια.
Ονομαστικά, τους τελευταίους δύο μήνες οι Κινέζοι και οι Ρώσοι είχαν προχωρήσει στις τεχνολογίες τους Απομακρυσμένης Οράσεως και μπόρεσαν να αφαιρέσουν έγγραφα από το Πεντάγωνο και από άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ, με αυτό που καλύτερα περιγράφεται σαν τηλεκίνηση ελλείψει καλύτερου όρου. Αν και το επισήμανα στους ανωτέρους μου, μου είπαν να το αντιμετωπίσω τον επόμενο μήνα! Αυτό σήμαινε ότι στο μεταξύ, θα μπορούσε να κλαπεί οποιοδήποτε έγγραφο από τους Κινέζους και τους Ρώσους.
Ακόμη και όταν το επισήμανα σε τρία μέλη του JCS, αντιθέτως διατάχθηκα να πάω αμέσως στο Mt. Weather, την υπόγεια εγκατάσταση αντιατομικού καταφυγίου στην Virginia, ώστε να εκτιμήσω, με την Απομακρυσμένη Όραση, την ικανότητα της βάσης να αντέξει σε έναν πυρηνικό πόλεμο. Είχε κτισθεί με σκοπό να στεγάσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, περιλαμβάνοντας και τον πρόεδρο, στην περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Είχε υποστεί ορισμένες διασκευές μέσα στις δεκαετίες, για μερικές από τις οποίες μου είχε ζητηθεί να σχολιάσω. Το καλοκαίρι του 2001, είχα κάνει κάποιες συστάσεις για το σύστημα φιλτραρίσματος και καθαρισμού του αέρα για αυτήν την εγκατάσταση και τις κάνανε εν τω μεταξύ με ένα τεράστιο κόστος. Αλλά οι συστάσεις που έκανα όσον αφορά την πρόληψη του ίδιου του πυρηνικού πολέμου, αν και φθηνές να εφαρμοστούν, δεν είχαν γίνει. Αυτό με απασχολούσε πολύ  και πέρασα στο επόμενο ερευνώντας, γιατί τόσο σημαντικά θέματα είχαν παραβλεφθεί ενώ έλλειπα από την Washington, DC. (7). 
Η Sue Arrigo τα είχε καταφέρει με την αξιοσημείωτη ανάκληση της μνήμης της παρά τον απίστευτα σκληρό και καταστρεπτικό κατακερματισμό που είχε υποστεί κατ εξακολούθηση από τους προγραμματιστές βασανισμού/υπνώσεως της CIA σε όλη της την ζωή. Η Dr. Arrigo είχε ντοκουμεντάρει τις πρόσφατες απαγωγές βασανισμού στο Langley, Virginia τον Αύγουστο του 2001 και ξανά τον Αύγουστο του 2004, στο Vancouver, Canada το 2002, στην Nyon, Ελβετία το 2006, στο Cork στην Ιρλανδία στις 6 Ιουνίου 2007, και κοντά στο Στρασβούργο στην Γαλλία στις 30 Οκτωβρίου του 2007. Όμως παρά την συνεχή νοητική και φυσική σκλαβιά, η απόφαση της να βοηθήσει τους άλλους παρέμεινε άκαμπτη: «Αν και είμαι αποφασισμένη να λάβω μέτρα για τον βασανισμό μου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το κάνω επιλεκτικά σύμφωνα με την εσωτερική μου ανάλυση κόστους-κέρδους που οι άλλοι μάλλον δεν μπορούν να αντιληφθούν.» (8).
Με την Απομακρυσμένη Όραση, η Arrigo μπορεί να αξιολογήσει ποια εγκλήματα της κυβερνήσεως των ΗΠΑ μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά και ποιες δράσεις θα ελαττώσουν τον πόνο των άλλων. Γυρίζοντας στην κατάσταση της σκλαβιάς της η Arrigoενεργεί προς το καλύτερο συμφέρον της ανθρωπότητας και για την ψυχή της προσπαθώντας να αποτρέψει τον πυρηνικό πόλεμο μέσα από την καρδιά του θηρίου. Μέσα από την CIA, εξέθεσε αποτελεσματικά την συνωμοσία των ψεμάτων που παγιδεύουν και σκοτώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων κάθε χρόνο σε μια παγκόσμια συνωμοσία ταυτόχρονα οργανωμένων εγκλημάτων σε ενορχηστρωμένους γενοκτονικούς πολέμους  σε διάφορες περιοχές του πλανήτη:
Ήμουν στα εσώτερα του τέρατος που σχεδίασε (τις φρικαλεότητες της 11 Σεπτεμβρίου 2001) – η κυβέρνηση των ΗΠΑ – η CIA, το Πεντάγωνο και όλη η διοίκηση μέχρι την κορυφή. Ειδικά, είχα διαταγές από τον διευθυντή της CIA τον Tenet τον Αύγουστο του 2001 να αφαιρέσω από το Πεντάγωνο όλα τα έγγραφα σχεδιασμού που θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν όταν θα μπαίνανε οι πυροσβέστες. Υπήρχαν τόσα πολλά έγγραφα σχεδιασμού που δεν μπορούσαν να τα αφαιρέσουν όλα, έτσι χρησιμοποίησαν εμένα, μια ειδικό της Απομακρυσμένης Οράσεως για να δω σε ποια τμήματα θα μπαίνανε οι πυροσβέστες, για να κάνω την δουλειά. Ακόμη και έτσι ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα των εγγράφων σχεδιασμού της 9/11 στο πεντάγωνο ώστε αφαίρεσα τόσα όσα χωρούσαν σ’ ένα μεγάλο φορτηγό. Ήταν σχεδιασμένο πολλά χρόνια και πολλοί άνθρωποι ξέρανε για αυτό. Ελάχιστοι από αυτούς θα διακινδύνευαν τα βασανιστήρια ή τον θάνατο για να μιλήσουν για αυτό.
Διαμαρτυρήθηκα στις «κατάλληλες αρχές» για την ανηθικότητα των ΗΠΑ να σχεδιάζουν τον θάνατο αθώων ανθρώπων στις 9/11 όσο μπορούσα πριν τις 9/11. Ειδικά, προσωπικά, είπα τις ηθικές μου αντιρρήσεις στο αφεντικό μου τον Tenet και τον Rumsfeld  όπως και έδωσα μια γραπτή μου αναφορά στον  Bush Jr. και τον Cheney  στον Λευκό Οίκο και στο Γενικό Επιτελείο στο Πεντάγωνο  δηλώνοντας ότι, πίστευα πως ήταν ανήθικο και μάλλον δύσκολο να πετύχει τους σκοπούς του. Δεν έγινε τίποτα, οι «κατάλληλες αρχές»  ήταν αυτές που το σχεδιάζανε.
Μόνον λίγες εβδομάδες πριν την κυβερνητική επίθεση των ΗΠΑ στους πολίτες της, βασανίστηκα από την CIA στα υπόγεια της στο Langley, Virginia γιατί διαμαρτυρόμουν τόσο ορατά στην στρατιωτικο/πληροφορικακή κοινότητα πριν τις 9/11, νομίζω ότι τα κατάφερα καλύτερα από πολλούς ωθώντας τις αντιρρήσεις μου στο προσκήνιο και κάνοντας τις να ακουστούν.  Ακόμη, έστειλα φάξ στο Διεθνές Δικαστήριο με μια προειδοποίηση. Το εάν πέρασε ή όχι δεν το ξέρω γιατί όποτε προσπάθησα να τους τηλεφωνήσω η γραμμή κοβόταν, επτά φορές προσπάθησα από επτά διαφορετικά τηλέφωνα, στα τέλη Αυγούστου του 2001 αφού με είχαν βασανίσει.
Ζητώ από τον θεό να με συγχωρήσει γιατί δεν ήμουν τόσο δυνατή ώστε να σταματήσω αυτή την φρικαλεότητα εναντίον της ανθρωπότητας, ούτε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και το Ιράκ που ακολούθησαν, σκοτώνοντας ακόμη πιο πολλούς αθώους ανθρώπους. Πήγα και στον τύπο και προσπάθησα πολλές φορές, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλανε να ακούσουν την ιστορία, και ακόμη δεν θέλουν. Ο παγκόσμιος τύπος ελέγχεται από πέντε πλούσιους ανθρώπους. [3]  Δεν μας λένε την αλήθεια για την 9/11. [4]
Τα τηλεχειριζόμενα αεροπλάνα της 9/11 ήταν εξοπλισμένα από μια Ισραηλινή εταιρεία που ανήκει στον Rabbi Dov Zakheim,  συντονιζόμενα  από την Mossad μέσω μιας Ισραηλινής  εταιρείας ασφάλειας αεροδρομίων που ρύθμιζε τις πτήσεις της 9/11. Αλάνθαστες δορυφορικές αποδείξεις της εκτελέσεως της επιχειρήσεως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ που αναφέρθηκαν από πολλές πηγές, αλλά θάφτηκαν από κραυγαλέα λογοκρισία των θεσμικών ΜΜΕ των ΗΠΑ: ραδιενεργή σκόνη που παράχθηκε από πολλές «μίνι-πυρηνικές» εκρήξεις κάτω από τους δίδυμους πύργους  του WTC (οι περίφημες «μίνι-πυρηνικές βόμβες» που έχουν περιγραφεί από την κυβέρνηση του Bush).
Το περιουσιακό στοιχείο της CIA ο Osama Bin Laden δαιμονοποιήθηκε για να προκαλέσει την δυτική Ισλαμοφοβία: Είμαι γιατρός με ειδικότητα στη νεφρολογία και εκπαιδεύτηκα στο πανεπιστήμιο της California στο Irvine Medical Center το 1983-1985 (California Ιατρική Άδεια # G50197). Νοσήλευσα τον Bin Laden για περισσότερες από μια φορά από της 09/11/2001 για λογαριασμό της κυβερνήσεως των ΗΠΑ που του υποσχέθηκε ασφαλές πέρασμα από το Αφγανιστάν και ιατρική φροντίδα  για όλη του την ζωή. Άλλωστε ήταν ένας πιστός πράκτορας της CIA που έκανε ακριβώς ότι ήθελαν οι ηγέτες της Νέας Τάξης πραγμάτων. Τον νοσήλευσα αμέσως μόλις μεταφέρθηκε από το Αφγανιστάν στο Πακιστάν. Τότε είχε λοίμωξη του καθετήρα περιτοναϊκής κάθαρσης που προκαλεί περιτονίτιδα και σήψη. Επειδή η μόλυνση δεν μπορούσε να καθαρίσει με τα αντιβιοτικά και απαιτούσε την αφαίρεση του πλαστικού καθετήρα, που απαιτούσε εγχείρηση, πρότεινα η εγχείρηση να γίνει πάνω σε σκάφος του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ.
Κατόπιν πέταξα μαζί του με ένα Αμερικανικό ελικόπτερο στο πλοίο όπου έγινε η εγχείρηση. Μετά την επιτυχή εγχείρηση που την έκανε ο γιατρός του πλοίου με εμένα σαν βοηθό στην διαδικασία, κάλεσα την μητέρα του και έναν αδελφό του για να αναφέρω την κατάστασή του γιατί ανησυχούσαν. Πριν τους καλέσω, κάλεσα τον Λευκό Οίκο και μίλησα με τον Bush Jr. και τον Cheney για να βεβαιωθώ ότι θα μου υποσχόταν ότι και παλιότερα. Και οι δύο είπαν ναι, αν και ο Cheney προσπαθούσε να το αποφύγει. Δεν υπήρχε καμία υποψία ότι η οικογένεια του Bin Laden θεωρούσε τον Osama, ασθενή μου, σαν να είναι ένα ανεπιθύμητο ή ανυπόληπτο μέλος της οικογένειας, όταν κανόνισα γι ‘αυτόν να πάρει μια ευκαιρία να τους επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία, όπου πέταξε με στρατιωτικό μεταφορικό των ΗΠΑ.
Κατόπιν κουράρισα τον Osama Bin Laden στις ΗΠΑ. Μου είπαν από την CIA να πάω στο νοσοκομείο Walter Reed στις 12 Ιουλίου του 2004 (εάν με βοηθά η μνήμη μου για την ακριβή ημερομηνία) για να τον δω. Εκείνο τον καιρό βρισκόταν σε προστατευμένη απομόνωση με νεφρική ανεπάρκεια κοντά στον θάνατο από μια απόρριψη μοσχεύματος/ ή μόλυνση. Ήταν πολύ άρρωστος, αλλά η οικογένεια του και αυτός είχαν ζητήσει ειδικά να τον δω και με τον πιθανό θάνατο του, η διοίκηση Bush δεν ήθελε να αρνηθεί την αίτηση.
Λόγω της ικανότητας μου της Απομακρυσμένης Οράσεως είδα ποιο ήταν το πρόβλημα και αφαίρεσα χειρουργικά όλους τους καθετήρες ενώ ανάρρωνε. Ασχέτως εάν η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τον Bin Laden για να κάνει τους επιθετικούς της πολέμους και συνεργάστηκε μαζί του, το καθήκον μου σαν χριστιανή και σαν γιατρός ήταν να προσεύχομαι για την ανάρρωση του και σαν γιατρός να εργαστώ για να πετύχει. Αφού πέρασε η κρίση μεταφέρθηκε σε μια εγκατάσταση στο Vermont για να μείνει κρυμμένος. Όντας δυσαρεστημένος με την ιατρική του περίθαλψη εκεί, ζήτησε να του επιτραπεί να συνεχίσει να με βλέπει. Τον μετακίνησαν τότε στην βάση του Mount Weather εκεί κοντά που ζούσα ενώ εργαζόμουν part-time για την CIA, το Mount Weather και το Πεντάγωνο. Χρησιμοποιούσε ένα σπίτι στα δάση της βάσης, με ένα ψεύτικο όνομα, χωρίς γένια η το Αραβικό του ένδυμα. Ιατρικά ήταν πολύ καλύτερα σε αυτό το σημείο και τον είδα μόνον δύο φορές σε αυτήν την τοποθεσία, πριν μεσολαβήσουν άλλα γεγονότα (τον Αύγουστο του 2004). (10).
Η Arrigo δίνει την καταγωγή της στρατιωτικής χρήσης της ψυχοκινήσεως από το πνευματικό ταλέντο ενός Γιαπωνέζου μοναχού Zen στη μείωση της ατμοσφαιρικής ακτινοβολίας που τελικά αναπαράχθηκε σε πειράματα των ΗΠΑ:
Ήταν το 1938 στην Ναζιστική Γερμανία , όταν γίνανε τα πρώτα πειράματα που έδειξαν ότι το μυαλό μπορούσε να αλλάξει την ραδιενέργεια  σε μια ουσία. Αυτό το πείραμα έγινε για να δουν αν ήταν δυνατόν να αλλάξουν την λάμψη των δεικτών στα καντράν των ρολογιών που ήταν καλυμμένοιμε ράδιο ώστε να μαυρίζουν κατά την διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών. Αυτό το πείραμα θεωρήθηκε επιτυχία για τα στάνταρντ των ημερών, καθώς η λάμψη του ράδιου ήταν πολύ πιο αμυδρή κατόπιν.  Κατά συνέπεια, δεν ήταν παρά μόνο μετά την πτώση των Ατομικών βομβών  στην Ιαπωνία όταν το ζήτημα έγινε πιεστικό, ως προς το, αν το μυαλό θα μπορούσε να προκαλέσει μείωση της ακτινοβολίας.
Μια παράξενη νότα στην ιστορία αυτού του θέματος έρχεται από μια πηγή Zen. Ονομαστικά, μετά τον πόλεμο ο Αμερικανικός Στρατός εντόπισε ότι γύρω από μια περιοχή ενός Zen μοναστηριού στην Ιαπωνία κοντά στο Nagasaki, υπήρχαν πολύ λίγοι θάνατοι από την ραδιενέργεια της Ατομικής βόμβας. Αυτό αποδόθηκε σε ένα μοναχό που κουράριζε τους άρρωστους και τους έπλενε. Πάντως, όταν ο στρατός μελέτησε τα επίπεδα ραδιενέργειας βρήκαν ότι ήταν χαμηλότερα στο μοναστήρι και συμπέραναν ότι οι άνεμοι είχαν εμποδίσει μια υψηλή έκθεση εκεί. Αυτή η εξήγηση θα ήταν σωστή εάν δεν υπήρχε μια σημαντική ανωμαλία. Στην περιοχή του μοναστηριού πίσω από τους τοίχους του η ραδιενέργεια ήταν υψηλότερη από ότι αναμενόταν. Αυτό εξηγήθηκε από το πλύσιμο του μοναστηριού από τους μοναχούς από την βρωμιά που βρέθηκε έξω από το μοναστήρι.  
Δεν πέρασαν πολλά χρόνια και ο στρατός των ΗΠΑ τεστάρισε τον μοναχό Zen για την ικανότητα του να ελαττώνει απευθείας την ραδιενέργεια. Όταν τον τεστάρισαν, βρήκαν ότι μπορούσε να ελαττώσει την ραδιενέργεια περίπου 82%. Η μείωση της ραδιενέργειας κράταγε πολύ, και αργότερα του ζήτησαν να πάει στο Bikini για να βοηθήσει να θεραπεύσουν μερικούς από τους επιζώντες από τα πειράματα ραδιενέργειας εκεί. Επειδή όμως επηρέαζε την ραδιενέργεια γύρω του γενικά, και συχνά με απρόβλεπτους τρόπους , ο στρατός των ΗΠΑ, που ήθελε να μελετήσει τα αποτελέσματα στα επίπεδα ραδιενέργειας στην ανθρώπινη υγεία, φοβήθηκε και τελικά τον έστειλαν πίσω στην Ιαπωνία.
Το όνομα του μοναχού ήταν Tomo Ayuhowi, και πολλοί άνθρωποι του Zen τον θεωρούσαν ως τοπικό άγιο. Ήταν γνωστός στην περιοχή του για την καλοσύνη του και τις ικανότητες θεραπείας και έτσι ο Στρατός δεν πίστευε ότι η ικανότητα του να μειώνει τα επίπεδα ραδιενέργειας ήταν αναπαραγόμενη.  Έτσι, έγινε μικρή προσπάθεια τότε να κάνουν περαιτέρω πειράματα πάνω σε αυτές τις γραμμές με την σκέψη να βρουν και άλλους ή να αναπτύξουν άλλους ώστε να κάνουν το ίδιο.  Ξέρω αυτήν την πρώιμη ιστορία γιατί η CIA μου ζήτησε να ερευνήσω την περιοχή και να γράψω τα ευρήματα μου, το οποίο έγινε στα μέσα του 1980. (11).
Όπως ακριβώς η Απομακρυσμένη Όραση έγινε ένα όπλο της έμφυτης ανθρώπινης πνευματικής ικανότητας για την διόραση που απέκτησε πρόσβαση ο στρατηγός Billy Mitchell στο 1924. Η έρευνα της Dr. Arrigo αποκάλυψε ότι η στρατιωτική ψυχοκίνηση, και η μείωση της ραδιενέργειας ειδικά, μοιράζεται τις ρίζες της στους συμπονετικούς διαλογισμούς ενός Zen μοναχού. Ένα εκπληκτικό αρχείο των συγκρουόμενων δυνάμεων της καταστροφής και της συμπόνιας στο μουσείο της Ειρήνης της Hiroshima. Ο Βούδας της Hiroshima έπαθε μεγάλη ζημιά από την πυρηνική έκρηξη στις 6 Αυγούστου του 1945, διατηρώντας για μας σε αρχείο τις παραμορφωμένες μορφές των θυμάτων της φρικαλεότητας του πυρηνικού πολέμου των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.   
Η έρευνα της Dr. Arrigo δόθηκε για δημοσίευση με σοβαρό κίνδυνο για τον εαυτό της σε μια έντονη προσπάθεια να αποτρέψει την επανάληψη ενός πυρηνικού πολέμου. (έχουν υπάρξει διάφοροι πυρηνικοί πόλεμοι στην γη στο απώτατο παρελθόν, υπάρχουν τα ίχνη ακόμη). Συνέχισε να ανέχεται την σκλαβιά της από την CIA σαν ένα μέσο να βοηθήσει τα προληπτικά σχέδια πυρηνικών χτυπημάτων μέσα στις διοικήσεις των ΗΠΑ σαν η κυρίως ειδική Απομακρυσμένης Οράσεως και Ψυχοκινήσεως, ικανή να εξουδετερώσει ραδιενεργά υλικά εστιασμένη και επικεντρωμένη στη Συμπονετική Πρόθεση [5]
Η Ψυχοκίνηση είναι ένα πολύ ευρύ θέμα και αυτοί που δεν το γνωρίζουν, είναι πιθανόν να κάνουν αδικαιολόγητες υποθέσεις που θα ήθελα να διαλύσω πριν μπούμε σε λεπτομέρειες. Πρώτα από όλα, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το μυαλό τους είναι ξεχωριστό από την αποκαλούμενη εξωτερική πραγματικότητα. Τα πειράματα της κβαντικής έχουν αποδείξει ότι είναι ένα λάθος συμπέρασμα, τα αποτελέσματα των πειραμάτων εξαρτώνται από την νοοτροπία, και τις προκαταλήψεις του ερευνητή. Κάποιος δεν μπορεί να επιτύχει ένα σκοπό που δεν έχει, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις τύχης. [6]
Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η εξωτερική πραγματικότητα αποτελείται από ύλη που έχει μάζα και όγκο, και ότι είναι δυσκολότερο να κινήσει ένα βαρύ αντικείμενο από ένα ελαφρύ. Όταν κανείς έχει μια τέτοια άποψη του κόσμου, θα δυσκολευτεί πολύ να μετακινήσει οτιδήποτε δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις σκέψεις και τις προθέσεις  τόσο ανυπόστατες ώστε να μην μπορούν να κουνήσουν ούτε ένα φτερό. Πάντως εάν κάποιος αλλάζει το μυαλό του και σκέπτεται ότι, η εξωτερική πραγματικότητα δεν έχει μεγαλύτερη υπόσταση από τον ονειρικό καμβά της νύχτας, – μια διάτρητη κατάσταση του μυαλού που εξαϋλώνεται αμέσως και αυτομάτως όταν κανείς ξυπνήσει η αλλάξει την κατάσταση της συνειδήσεως του – τότε εάν έχει πρόθεση μπορεί εύκολα να αλλάξει ολόκληρο το σκηνικό μαζί με το παρόν σκηνικό, η βουνό ολόκληρο. Δεν είναι ασυνήθιστο σε ένα όνειρο μια σκηνή να διαλύεται τελείως και να αλλάζει  σε κάτι άλλο. Έτσι γιατί το να μετακινήσεις βουνά με την πρόθεση σου πρέπει να σε εκπλήττει; [7]
Αυτό συμβαίνει διότι έχετε αποδεχθεί την παραδοχή της εξωτερικής πραγματικότητας ότι είναι ξεχωριστή από το μυαλό σας. Στην κβαντική φυσική ούτε ένα μόνο άτομο δεν φαίνεται ότι υπάρχει, αλλά το να πιστεύετε (συμφωνείτε) [8] στην στερεότητα των βράχων είναι σαν να είναι αποδεδειγμένο γεγονός. Δεν είναι γεγονός. Είναι μια ψευδαίσθηση στον Ονειροχρόνο. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις στους κανόνες που το Αίτιο και το Αποτέλεσμα ισχύουν στον Ονειροχρόνο, κάποιες αναλλοίωτες καταστάσεις. Οι άγιοι των Ινδουιστών, των Βουδιστών, των Χριστιανών, των Εβραίων και των Μωαμεθανών,  που είναι κύριοι του Ονειροχρόνου όλοι συμφωνούν για το, τι είναι αυτοί οι κανόνες.
Είναι παρατηρήσιμα γεγονότα εάν κανείς κάνει τον κόπο να τα μελετήσει. Συμβαίνει ότι οι κανόνες δεν είναι τόσο απλοϊκοί όσο οι περισσότεροι θρησκευτικοί συγγραφείς γράφουν το δόγμα τους στο χαρτί. Έτσι άλλοι, βλέποντας αυτό που φαίνονται ως κενά ή ανακολουθίες, πιστεύουν ότι δεν είναι απαραβίαστα. Αυτό οφείλεται σε έλλειψη προσοχής και ευσεβής πόθος. Οι λειτουργίες του κάρμα / αμαρτίας-αρετής είναι βεβαιότητες. Μόνο μέσω αυστηρής προσοχής μπορεί κάποιος να αναπτύξει βεβαιότητα για τα αποτελέσματα που έχει. [9] Στην αρένα της αποτροπής του πυρηνικού πολέμου στα είδη ζωής και στον πλανήτη, τίποτα λιγότερο δεν αξίζει τον κόπο.
Από την άποψη της μη-δυαδικότητας, όλες οι αστοχίες είναι δικές του. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει κανένας άλλος να κατηγορηθεί από τον ίδιο για την κατάσταση του κόσμου — όλοι οι ηθοποιοί είναι κατασκευάσματα του μυαλού του και των λαθών του — Εξαρτώμενα από την πρόθεση του καθενός στον ονειροχρόνο, τα αποτελέσματα των προθέσεων του φαίνονται να υλοποιούνται βάσει των εμπειριών του ή επίσης από την εμπειρία των αποκαλούμενων άλλων.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση παιγνίων πολέμου με τανκς, [10]μερικοί σπουδαστές της ψυχοκινήσεως θα εξαφανίσουνένα τανκς από την όραση τους ή από την όραση μερικών ανθρώπων, αλλά όχι από την όραση όλων.Ένας ειδικός της ψυχοκινήσεως πρέπει να έχει τον έλεγχο για το, πώς το αποτέλεσμα εμφανίζεται και δεν το αφήνει στην τύχη. Εάν η πρόθεση είναι να εξουδετερώσει το καταστροφικό δυναμικό ενός πυρηνικού πυραύλου που κατευθύνεται σε ένα στόχο, τότε πρέπει να εξαφανισθεί από την σκοπιά όλων. 
Πάντως εάν η πρόθεση είναι να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος των ανθρώπων στην Κόλαση, τότε είναι καλύτερο για αυτούς που κατευθύνονται εκεί  να υποφέρουν από τον πυρηνικό  πόλεμο και να κάψουν κάποιες από τις αμαρτίες τους με το να υποφέρουν πριν πεθάνουν. Τουλάχιστον, αυτή είναι η περίπτωση και αν υποτεθεί ότι δεν περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα παραπτώματά τους, σαν αποτέλεσμα. Μπορεί να γίνει επίκληση παράλληλων συμπάντων ώστε μόνον αυτοί που επιδιώκουν τον πυρηνικό πόλεμο να υποφέρουν από αυτόν.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το αντιληφθούμε διότι αυτοί που σπρώχνουν τον κόσμο στον αφανισμό έχουν θυμό στο μυαλό τους κατευθυνόμενοεναντίον αυτών που θέλουν να υποφέρουν η να πεθάνουν. Όμως αυτοί οι άνθρωποι, από το ίδιο το γεγονός της οργής και της μεροληψίας του μυαλού δεν έχουν την βεβαιότητα της δράσης. Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ότι είναι άλλοι και όχι οι εαυτοί τους, και δεν είναι οι ίδιοι και εκείνα που είναι συνδεδεμένα με αυτό που θα καταλήξουν τα θύματα.  Στην πραγματικότητα, ο θυμός τους θα τους αναγκάσει να υποφέρουν στον πυρηνικό πόλεμο με βεβαιότητα και δεν θα μπορέσουν να έχουν ένα γρήγορο θάνατο λόγω αυτού. Είναι υπόσχεση που έχει κάνει ο θεός και δεν έχουν την δυνατότητα να την ανατρέψουν.
Αυτό που έχουν την δυνατότητα να κάνουν, εάν το επιλέξουν, είναι να μετανοήσουν για τον θυμό τους και τα σχέδια τους για ένα πυρηνικό πόλεμο και να εκλιπαρήσουν για την συγχώρεση του θεού. Τότε εάν καταστρέψουν τα όπλα και την απειλή για όλους που είναι το αποτέλεσμα της υπάρξεως τους, μπορούν και αυτοί να αποφύγουν να υποφέρουν από την ασθένεια ακτινοβολίας, και  ακόμα να υποφέρουν από τις φωτιές της κολάσεως. Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν πίστευε στην κόλαση, τότε γιατί διέταξαν τους ειδικούς της Απομακρυσμένης Οράσεως να μην ερευνήσουν την ύπαρξη της, τις συνθήκες και το πώς καταλήγουν τα όντα εκεί. (Κόλαση είναι οι κατώτερες διαστάσεις του Αστρικού) Είναι ζωτικής σημασίας νοημοσύνη για να κάνει τεκμηριωμένη απόφαση. Θα επενδύατε σε μια τράπεζα πριν ελέγξετε την πιστωτική της βαθμολογία και την φερεγγυότητα της; Γιατί να πιστεύετε αντίθετα αυτά που σας λέει η κυβέρνηση σας ενώ δεν μπορεί να κάνει μια δουλειά σε μια χώρα του τρίτου κόσμου; Δεν έχουν την βεβαιότητα της δράσεως και η αποδοχή τους είναι χαμηλά και το κοινό το γνωρίζει.
Έτσι πως διατηρείτε τις παρωπίδες σας χωρίς μαζικές δόσεις της διεθνούς άγνοιας που ονομάζεται βλακεία;Είναι καλό να μιμείσθε την βλακεία; [12] Θα σας σώσει η βλακεία από το να υποφέρετε; [13] Η είναι μια αποτυχημένη επιλογή, [14] η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει κανένα, πόσο μάλλον μια κυβέρνηση που κληρονόμησε πυρηνικά όπλα. Τελικώς το θέμα είναι ότι διαφορετικοί άνθρωποι βιώνουν το ίδιο γεγονός με διαφορετικό τρόπο. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα εντείνεται σημαντικά όταν κάποιος με ισχυρή θέληση προσπαθεί να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον καθένα με σκοπό να μειώσει τις μελλοντικές τους ταλαιπωρίες. Για παράδειγμα όταν ο Χριστός έκανε θαύματα, μερικοί είδαν ότι θεραπεύτηκαν η θεραπευτήκαν μόνοι τους. Άλλοι χωρίς πίστη είδαν ένα τσαρλατάνο που έκανε φασαρίες και θέλανε να τον σταματήσουνε ακόμα και εάν χρειαζόταν να τον σκοτώσουν. Τα αποτελέσματα των ανθρώπων που πηγαίνανε να δουν τον Χριστό εξαρτιόνταν από την κατάσταση του μυαλού τους.
Πρόθεση για το Επιθυμητό Αποτέλεσμα: Θα μιλήσω για κάποια από τα πειράματα που έκανε ο στρατός των ΗΠΑ με την ψυχοκίνηση και το τι είπαν μετά για τα αποτελέσματα. Σε ένα από τα τεστ που έλαβα μέρος ήταν να δουν εάν η ψυχοκίνηση μπορούσε να εξουδετερώσει εισερχόμενους πυρηνικούς πυραύλους. Αυτό ήταν ένα τεστ που σχεδίασα μόνη μου γιατί είχα παραπονεθεί ότι ο Πόλεμος των Άστρων ήταν γελοίος καθόσον μπορούσε κανείς να έχει καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς τεχνικές δυσκολίες η κόστος, απλά να έχει Πρόθεση για το Επιθυμητό Αποτέλεσμα. Επειδή έκανα αυτά τα σχόλια σε μια συνάντηση JCS στην δεύτερη θητεία του Reagan, ένας από τους στρατηγούς με ρώτησε εάν μπορούσα να κάνω μια επίδειξη που θα μπορούσε εύκολα να παρακολουθήσει ο Reagan – σε αντίθεση με το τεστ στο Nevada Test Site ένα από αυτά που είχα ανακατευτεί νωρίτερα.
Σαν αποτέλεσμα βρέθηκα να στέκομαι στο Οβάλ Γραφείο με τον Reagan όταν έγινε το συγκεκριμένο πείραμα και το Πεντάγωνο παρακολουθούσε τα αποτελέσματα και τα έδινε τηλεφωνικώς στον Reagan. Σηκώσανε τρία αεροπλάνα και τους ζητήθηκε να εκτοξεύσουν πυραύλους στον στόχο – σε αυτήν την περίπτωση οι πύραυλοι δεν φέρανε πυρηνική κεφαλή, αλλά διασπώνται σε εκατοντάδες κομμάτια μιμούμενοι μια πολλαπλή πυρηνική κεφαλή. Τα κομμάτια ήταν φωσφορίζοντα όπως τα τροχιοδεικτικά. Ο στρατός έκανε μερικές δοκιμές σε μια μακρινή βάση στην Oklahoma, εάν θυμάμαι σωστά. Κατόπιν μου ζήτησαν να «εκτρέψω τις βολές». Στην αρχή νόμιζαν ότι οι πύραυλοι δεν εκτοξευότανε από τα αεροπλάνα γιατί δεν βλέπανε τα τροχιοδεικτικά.
Αλλά όταν τα αεροπλάνα γυρνούσαν οι πύραυλοι όντως έλειπαν. Καθώς προχωρούσε το απόγευμα, μου ζήτησαν να αφήσω τα τροχιοδεικτικά να φανούν και μετά να εξαφανιστούν ώστε να δούνε ότι όντως η ψυχοκίνηση συνέβαινε στον ουρανό. Θυμηθείτε ότι η φυσική μου τοποθεσία ήταν μισή ήπειρο μακριά για τον τρόπο σκέψεως τους. Η επόμενη επιδρομή που κινηματογραφήθηκε έδειξε κουκίδες φωτός ακολουθούμενες από σκοτάδι.  Ήταν τόσο μικρής διάρκειας που ελάχιστα από αυτά αποτυπωθήκανε στο φιλμ, έτσι ζήτησαν να αφήσω τα τροχιοδεικτικά να φανούν για περισσότερο χρόνο. Τα αποκαλώ τροχιοδεικτικά γιατί φωσφορίζανε αλλά στην πραγματικότητα  ήταν μεγάλοι πύραυλοι φωσφόρου ένα τόνο ο καθένας.           
Φώτιζαν τον ουρανό πολύ έντονα πριν μου ζητηθεί να επιδείξω την ψυχοκινητική καταστροφή τους. Επειδή ο στρατός ήθελε να παρακολουθεί την ψυχοκινητική φθορά τους, η οποία ήταν πραγματικά στιγμιαία, έπρεπε να αλλάξω την πρόθεση μου σε μια πιο αργή εξασθένηση. Έτσι, άφησα τα βλήματα να εξασθενήσουν σαν ένα μπαλόνι που απελευθερώνεται χωρίς να είναι δεμένο. Αυτό έδωσε μια λεπτή πτυχή φωτός και όχι σαν μία μεγάλη πυγολαμπίδα για κάθε θραύσμα. Παρά το γεγονός ότι τα προκαταρκτικά τεστ είχαν πολύ φώσφορο να χτυπάει στο έδαφος σε κομμάτια και πρόκληση πυρκαγιάς στα χωράφια, οι χειρισμοί μου δεν προκάλεσαν φωτιές και στην πρωινή εξέταση δε βρέθηκε καθόλου φώσφορος στο έδαφος.
Ο στρατός είχε πρόβλημα να πιστέψει ότι είχε τη σωστή περιοχή και επέμεινε στην επανάληψη του τεστ. Η δεύτερη δοκιμή έγινε την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε άλλη βάση, στην έρημο. Στην περίπτωση αυτή, ο στρατός άπλωσε μεγάλα μπλε πλαστικά καλύμματα και έψαξε για εγκαύματα και λιωμένο πλαστικό για να κρίνει, πόσο καλά είχα καταφέρει να καταστρέψω τους πυραύλους με το μυαλό μου. Και πάλι , όταν ξεκινήσαμε, δεν πίστευαν ότι είχα καταστρέψει τους πυραύλους, ακόμη και όταν τα αεροπλάνα επέστρεψαν χωρίς αυτούς, δεδομένου ότι δεν είδαν τίποτα.
Έτσι κατέληξα να χρειάζεται να αφήσω ένα ίχνος του φωσφόρου να ξεκινήσει να καίγεται και να πέφτει στο έδαφος πριν να απαλλαγώ από τα υπόλοιπα, έτσι ώστε να με πιστέψουν και να πιστέψουν ότι οι πύραυλοι ήταν πάνω στην περιοχή του πλαστικού μουσαμά που ήταν ένας διάδρομος  πλάτους περίπου 20 μέτρων. Είμαι λίγο φαρσέρ γι ‘αυτό κανόνισα οι πρώτες σταγόνες του φωσφόρου να είναι σε άρτιες γραμμές μόνο στον πρώτο μουσαμά. Ένας στρατηγός αργότερα με κατηγόρησε για νοθεία του τεστ, αν και στην πραγματικότητα βρισκόμουν περισσότερο από μισή ήπειρο μακριά και όλα όσα έκανα, συνέβησαν με τη χρήση του μυαλού μου, όχι με τα χέρια μου, όπως με κατηγόρησαν.
Το πραγματικό ζήτημα ήταν αν θα μπορούσε κανείς να εξατμίσει ένα πυρηνικό όπλο, χωρίς η ραδιενεργή σκόνη να χτυπήσει το έδαφος. Έτσι, η επόμενη δοκιμή ήταν η τοποθέτηση ουρανίου σε ένα συμβατικό πύραυλο ως μια βρώμικη βόμβα. Αυτό έγινε στην Περιοχή Δοκιμών της Νεβάδα  σε περίπτωση που αποτύγχανα και, πάλι δεν ήμουν στην περιοχή. Στεκόμουν στο γραφείο της Casey στα κεντρικά της CIAκαι εκείνη τη στιγμή μιλούσε με τον Ρέιγκαν στο τηλέφωνο. Το μέγεθος της βόμβας ήταν περίπου 500 κιλά και το ποσό της ακτινοβολίας θα ήταν σημαντικό. Το ελαφρύς αέρας θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και κάποιοι στρατηγοί είχαν εκφράσει αντιρρήσεις για τη δοκιμή σε αυτή τη βάση, καθώς, ήταν μετά τη Συνθήκη της περιορισμένης Απαγόρευσης των Πυρηνικών Δοκιμών.
Ενώ δεν υπήρχε καθαυτή πυρηνική έκρηξη και έτσι δεν υπήρξε παραβίαση της Συνθήκης , το ποσό της πιθανής απελευθέρωσης ακτινοβολίας, ήταν σχεδόν το ήμισυ της πρώτης ατομικής βόμβας που έπεσε στην Ιαπωνία. Δεδομένης  της περίπτωση αυτής, η δοκιμή καθυστέρησε μέχρι μία σχεδόν απάνεμη μέρα. Δεν ήμουν αρκετά σαφής σχετικά με αυτή τη λογική, καθώς, αμφέβαλα ότι η ακτινοβολία θα παρασυρόταν από σκούπες πριν από την επόμενη θυελλώδη ημέρα. Ωστόσο, δεν είχα καμία πρόθεση να αποτύχω και έτσι προχώρησα με τη δοκιμή.
Έχω συνηθίσει να έχω βεβαιότητα του αποτελέσματος. Είναι εξαιτίας αυτής της βεβαιότητας του αποτελέσματος που έχω συχνά χρησιμοποιηθεί για τις δοκιμές αυτές. Το αποτέλεσμα της δοκιμής ήταν ότι δεν υπήρχε αύξηση στην ακτινοβολία που ανιχνεύτηκε στη συνέχεια, σε σύγκριση με ό,τι υπήρχε στο χώρο προηγουμένως. Ορισμένοι επιστήμονες αντέτειναν ότι, τα επίπεδα ακτινοβολίας ήταν ελαφρώς χαμηλότερα από ό,τι ήταν πριν και είπαν ότι τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι επειδή ξεφορτωθήκαμετην ακτινοβολία από τη βόμβα, όσο επειδή την ξεφορτωθήκαμε από το έδαφος στη συνέχεια. Το βρήκα ένα επίμαχο σημείο. Άλλωστε, το θέμα ήταν να αποφευχθούν κατάλοιπα που θα μπορούσαν να βλάψουν τους ανθρώπους.
Το τεστ αυτό ακολούθησε  λίγους μήνες αργότερα με πιο εξελιγμένες δοκιμές σχετικά με τη μείωση συγκεκριμένων τύπων ακτινοβολίας- όπως οι ακτίνες γάμμα σε σχέση με τα κύματα άλφα. Πραγματικά δεν υπήρξε καμία διαφορά,ήταν μόνο μια διαφορά στην Πρόθεση. Οι δοκιμές έγιναν σε υπόγεια σπήλαια που είχαν ήδη δημιουργηθεί από πυρηνικές εκρήξεις. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το μυαλό θα μπορούσε να εξατμίσει έναν τόνο άκρως ραδιενεργού υλικού ακαριαία. Σε αυτή την περίπτωση είχαμε εποπτικά μέσα απευθείας από κάμερα ασφαλείας στο σπήλαιο. Τη μία στιγμή, ο τόνος ουρανίου ήταν εκεί και την επόμενη, σχεδόν δεν ήταν και στη δεύτερη, είχε φύγει. Άνθρωποι με κατηγόρησαν ότι έπαιρνα μίζες από την εταιρεία μεταλλεύματος ουρανίου, ότι έχασα έναν τόνο του πολύτιμου υλικού, αλλά, δεν ήταν αυτό το θέμα. Εδώ, έχω παραλείψει λεπτομέρειες των πραγματικών δοκιμών, για λόγους εθνικής ασφάλειας. Η παράλειψη των στοιχείων στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα εμποδίσει τις χώρες να προστατευτούν από πυρηνικό πόλεμο και τα κατάλοιπά του.
Η επόμενη σειρά δοκιμών που θέλω να αναφέρω συνέβη λίγα χρόνια αργότερα στην διακυβέρνηση Μπους του πρεσβύτερου. Αυτές οι δοκιμές μου με εμπλέκουν στην περιοχή ακτινοβολίας, σε αυτή την περίπτωση κατά κύριο λόγο, στην περιοχή δοκιμών στη Νεβάδα. Μου ζητήθηκε να περπατήσω μέσα στα ραδιενεργά σπήλαια και να καταπιώ μεγάλες θανατηφόρες δόσεις ακτινοβολίας για να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Πραγματικά ήταν λίγο περίεργο δεδομένου ότι, θα μπορούσα να απολυμάνω ολόκληρο το σπήλαιο από την ακτινοβολία μετά από μια ατομική έκρηξη, οπότε δεν υπήρχε ανάγκη να με αναγκάσουν να καταπιώ θανατηφόρες δόσεις πριν το απολυμάνω. Τα πειράματα άγγιζαν τα όρια του σαδισμού και εάν δεν είχα πολύ ασυνήθιστες ικανότητες σε σχέση με το σώμα μου, δεν θα είχε επιβιώσει. (12)
Η κοιλότητα πυρηνικής έκρηξης Gnome (παραπάνω), που βρίσκεται 1.184’ κάτω από το Carlsbad, στο Νέο Μεξικό είναι μια άλλη περιοχή δοκιμών, που πιθανόν χρησιμοποιούταν για αυτά τα πολύ ευαίσθητα πειράματα μείωσης της ακτινοβολίας και απορρύπανσης. Η Arrigo τεκμηριώνει ένα εκπληκτικό κατόρθωμα της ανθρώπινης συνείδησης που, αν αναπαραχθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, θα μπορούσε να αναστρέψει τη μόλυνση του πλανήτη μας και το πεπρωμένο των ειδών μας.
Ωστόσο, προειδοποιεί επίσης ότι η σκοπιμότητα της μείωσης της ακτινοβολίας από τους ειδήμονες της ψυχοκινητικής έχει τροφοδοτήσει την ναζιστική κυβέρνηση των ΗΠΑ με φαντασιώσεις γενοκτονίας παρέχοντας ένα δυναμικό μέσο για να καθαρίσει η προμελετημένη τους καταστροφή με ακτινοβολία.
Όταν έφτασα μέχρι στη βάση Mount Weather τον Οκτώβριο του 2003, γρήγορα ανακάλυψα ότι είχε ανακληθεί από τον Καναδά, γιατί οι ΗΠΑ είχαν ξεμείνει από πιο συμβατικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που αισθάνθηκαν ήταν επείγον να λυθεί. Το πρόβλημα μου εξήγησε ο Διοικητής της βάσης ως:
«Σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη βάση για την προβλεπόμενη λειτουργία του (για να στεγάσει τους υπαλλήλους των ΗΠΑ σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου), αλλά όλοι οι εξ αποστάσεως θεατές λένε ότι κανείς δεν θα επιβιώσει από έναν πυρηνικό πόλεμο εδώ … Είστε αυτή που λέει ότι όλα είναι πιθανά … Εσύ είσαι αυτή που εμπιστευόμαστε ότι είσαι σε θέση να το κάνεις».
«Ίσως να παρεξηγείτε αυτό που λέω στην αρχή της εκπαίδευσης στην εξ αποστάσεως προβολή -λέω πως ό, τι είναι ηθικό να κάνουμε, μπορεί να γίνει».
«Τι είναι ανήθικοστη διάσωση της ζωής του προέδρου και των συμβούλων του;» ρώτησε.
«Δισεκατομμύρια άλλοι άνθρωποι νεκροί από έναν πυρηνικό πόλεμο». Απάντησα.
«Μα οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει τον αριθμό των ανθρώπων που χρειάζεται να επιβιώσουν, να έχουν αρκετή γενετική παραλλαγή για τα είδη που θα συνεχίσουν και, βάζουν τον αριθμό στις 210 οικογένειες. Θα έχουμε 240 για επιπλέον περιθώριο ασφαλείας».
Κοίταξα τα παπούτσια μου με αμηχανία. Δεν ήταν μόνο οι επιστήμονες λάθος κατά τη διαίσθησή μου, αλλά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις μου είχε πει ότι είχε την πρόθεση να εξαφανίσει με πυρηνικά όλους από το πρόσωπο του πλανήτη και να αφήσει μόνο 240 οικογένειες σε μια τρύπα στο έδαφος … [15]
Κάλεσα τον Τένετ στο Αρχηγείο της CIA και ζήτησα να του μιλήσω … Είπε «Υπήρξαν αλλαγές εδώ γύρω από την τελευταία φορά που σε είδα. Αυτοί (ο Λευκός Οίκος) [16]πιστεύουν ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος, είναι μόνο θέμα χρόνου. Θέλουν -και η φωνή του τρεμούλιασε στιγμιαία- «να προγραμματίσουν το τέλος, ως μέρος μιας τελετής, σε ένα ηλιοστάσιο, για καλύτερο αποτέλεσμα … Αυτό είναι πραγματικό. Αυτός είναι ο τρόπος που το βλέπω. Να αφήσουν όλους τους άλλους εκτός και να ξεκινήσουν από την αρχή-μόνο αυτούς. Έτσι δε θα υπάρχει υπερπληθυσμός, καμία φυλετική ένταση,καμία εξάντληση των αποθεμάτων πετρελαίου. Δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς πετρέλαιο. Δεν θέλουν να μοιραστούν ό, τι έχει απομείνει από αυτό»
«Μα αυτό είναι τρελό» απάντησα. «Μπορούμε να πάμε σε μια άλλη πηγή καυσίμων. Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες λύσεις».
«Δεν το βλέπουν έτσι. Δεν έχουν τη βεβαιότητα που έχεις εσύ. Δεν πιστεύουν ότι η δημιουργικότητα θα βρίσκει πάντα μια λύση … Θέλουν να επαναφέρεις [την ακτινοβολία]σε κανονικά επίπεδα εφόσον όλοι οι άλλοι θα είναι νεκροί, στα κανονικά επίπεδα και πάλι, όπως έκανες στην επίδειξη στην περιοχή δοκιμών στη Nevada».
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, να διατήρησω τη ζωή μαζικών δολοφόνων» Απάντησα «Αρνούμαι να τους βοηθήσω να σκοτώσουν τη ζωή του πλανήτη, ακόμη και αν θα μπορούσα να κάνω ό, τι ήθελαν, ΔΕΝ μπορώ»
Κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών [ο γερουσιαστής Jay] Rockefeller βρέθηκε αρκετές φορές με τους εργολάβους για να τους εξηγήσει τι ήθελε αλλάξει στο «ιδιωτικό μέρος» του στην υπόγεια εγκατάσταση. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της εγκατάστασης δεν ήταν πολύ διαφορετικό σε στυλ από το εσωτερικό του αρχηγείου της CIA, υπήρξαν μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις. Το τμήμα του Rockefeller ήδη έμοιαζε, όπως το εσωτερικό του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης γεμάτο με πολύτιμα αντικείμενα τέχνης και με ψηλές θολωτές gothicοροφές. Εκείνος τώρα, διέταξε να επεκταθεί το τμήμα του τρεις φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος της έπαυλής του και να εγκατασταθεί μία νέα πισίνα η οποία ήταν περίπου ολυμπιακών διαστάσεων.
Δεν ήμουν ευχαριστημένη με αυτή την αλλαγή καθώς ένα τεράστιο ποσό σκόνης δημιουργούταν από την κατασκευή κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί και να υπερφορτωθεί το σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα που έπρεπε να αντικατασταθεί και να αναβαθμιστεί ξανά για να χειριστεί τον επιπλέον εσωτερικό όγκο. Η εγκατάσταση ήταν τώρα περίπου 9 % μεγαλύτερη συνολικά. Και η κατασκευή μείωσε τον τοίχο του βράχου που ενεργεί για να κάνει το καταφύγιο ασφαλές. Ακόμη και στην κατασκευή αυτού του «άλμπατρος» τα ενδιαφερόμενα μέρη δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσουν σχετικά με το, τι ήταν δίκαιο όσον αφορά το μέγεθος ή τον αριθμό των ανθρώπων που θα γίνουν δεκτοί σε αυτό. Σκοπός του Rockefeller, ήταν να φέρει όποιον ήθελε την τελευταία στιγμή, συμπεριλαμβανομένων όλων των «ξαδέλφων» που συμπαθούσε και τα παιδιά τους. Επισήμως, υπήρχαν μόνο δύο Ροκφέλερ στη λίστα [ο Jay και ο θείος του David] …
Έγραψα τα ευρήματα της απομακρυσμένης προβολής μου για τη βάση Mount Weather [σενάριο του καταφυγίου ακτινοβολίας] το μήνα Οκτωβρίου του 2003. Όσοι θα αποσυρόταν στη βάση σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκότωναν ο ένας τον άλλον πολύ πριν τα επίπεδα ακτινοβολίας γινόταν υποφερτά. Θα πρέπει να υπήρχαν πάρα πολλά άλφα-αρσενικά σε ένα μικρό χώρο. Μικρές διαφωνίες θα μεγεθύνονταν σε ένα περιορισμένο χώρο κάτω από πίεση. Σημαντικές διαφωνίες που ήδη τους χώριζαν, θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο από πριν να ελεγχθούν. Με τη δολοφονία δισεκατομμυρίων αθώων ανθρώπων, το ταμπού εναντίον του φόνου θα ήταν τόσο αποδυναμωμένο που θα ήταν ανύπαρκτο. Θα σκότωναν ο ένας τον άλλο, όπως ακριβώς είχαν σκοτώσει άλλους.
Την επόμενη μέρα,  περίπου 4 Νοέμ 2003, με κάλεσαν στο Λευκό Οίκο για να εξηγήσω την έκθεσή μου προσωπικά στον Μπους Τζούνιορ και  Μπους τον πρεσβύτερο, καθώς είχαν αναστατωθεί από το περιεχόμενό της. Επίσης παρόντες στο Οβάλ Γραφείο ήταν ο Ντικ Τσένι και ο Ντόναλντ Ράμσφελντ, αλλά κανένας άλλος … Μόνο τρία αντίγραφα της εν λόγω έκθεσης είχαν γίνει «για κοινή θέα», ένα για τον Πρόεδρο, ένα για τον Τένετ, και ένα για τον διοικητή της βάσης Mount Weather, καθήκον του οποίου ήταν να υποβάλει αναφορά στο JCS για όλα τα θέματα που αφορούν στη βάση …
Ο Ράμσφελντ ήθελε να αναφερθώ σημείο προς σημείο  στην έκθεσή μου, σχετικά με το γιατί ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα δε θα ήταν βιώσιμο. Η έκθεση που είχα γράψει ήταν περίπου δεκατέσσερις σελίδες, καθώς και ένα παράρτημα, το οποίο ήταν πάνω από διακόσιες σελίδες και έμπαινε μέσα στην πραγματική ανάλυση της απομακρυσμένης προβολής … Αυτά που βλέπει κανείς ως θεατής είναι πιθανά μέλλοντα. Η ειδικότητά μου στην απομακρυσμένη προβολή είναι να αναπτύξει τις αναλύσεις, έτσι ώστε τα πιθανά μέλλοντα να έχουν αξιόπιστες πιθανότητες σε αυτά που τους έχει ανατεθεί. Επειδή έχω μια μαθηματική εκπαίδευση και έχω κάνει πολύ απόθεμα προβλέψεων σε μια προσωπικότητα, είμαι ικανή να επικυρώσω επιστημονικά τις αναλύσεις που έχω αναπτύξει … Έχει να κάνει με τον ολογραφικό νου, ένας τρόπος να δούμε όλες τις δυνατότητες ταυτόχρονα σε μια πολύ μικρή χρονική διάρκεια κατανόησης.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την εμπειρία μιας τέτοιας κατανόησης και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μια τέτοια κατάσταση του νου είναι δυνατή … Έτσι για να τους πείσω τους έδωσα την εμπειρία του ολογραφικού νου για μια στιγμή. Πρόκειται για ένα τέτοιο διαφορετικό τρόπο κατανόησης του κόσμου που, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να κρατήσουν αυτή την κατανόηση, αφού βγουν από αυτή. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γνωρίζουν ότι είχαν την σύντομη εμπειρία της κατανόησης. Είναι σαν να ψάχνεις σε ένα χάρτη της πόλης πριν τον διπλώσεις και πάλι. Γνωρίζεις ότι το είδες, αλλά δεν θα μπορούσες να πεις πολλά για το τι ήταν αυτό που είδες και δεν θα μπορούσες να αναπαραγάγεις το χάρτη από μνήμης.
Αλλά αν σου έχει ήδη δείξει κάποιος και σου λέει τις κατευθύνσεις, μπορείς να πιστέψεις ότι ξέρει πώς να σε κατευθύνει για να φτάσεις στον προορισμό σου. Έτσι, αφού εξήγησα την ολογραφική ανάλυση και την απέδειξα, δεν αμφισβητούσαν πλέον τους ισχυρισμούς μου σχετικά με την πιθανότητα των γεγονότων που εξέταζα στην έκθεση μου. Παρόλα αυτά, ο Ράμσφελντ ήθελε να περάσω μέσα από κάθε σημείο προσεκτικά για να βεβαιωθεί ότι δεν είχα παραβλέψει τίποτα. Και έτσι έκανα.
Όταν έφτασα στο σημείο να ισχυριστώ ότι, οι επιζώντες θα έπρεπε να παραμείνουν στο καταφύγιο για πάνω από 5 χρόνια, προκειμένου να μην πεθάνουν τον πρώτο μήνα τους έξω από αυτό, ο Ράμσφελντ ήθελε να μάθει γιατί ήμουν σε θέση να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα; Κανείς απομακρυσμένος θεατής δε θα ήταν σε θέση να μειώσει την ακτινοβολία καθόλου καλύτερα από αυτό; Προσπάθησα να τους το αποδείξω βάζοντάς τους πίσω στον ολογραφικό νου, αλλά, η ναυτία τους ως μάρτυρες σε πιθανή μελλοντική ασθένειά τους από την ακτινοβολία ήταν πολύ μεγάλη για να την αντέξουν και αρνήθηκαν να συνεχίσω με την επίδειξη. Είπα ότι, αν δεν μπορούσαν καν να αντέξουν να δουν από απόσταση, πόση ναυτία θα ένιωθαν στο μέλλον και ότι, δεν θα έπρεπε να αναλάβουν την πορεία δράσης που οδήγησε σε αυτό …
Καθώς συνεχίσαμε να προχωράμε με την έκθεση, έγινε αντιληπτό στον Ράμσφελντ ότι μπορεί να είχα δίκιο πως ένα πυρηνικό πρώτο πλήγμα δεν θα ήταν βιώσιμο. Καθώς ο Ράμσφελντ άρχισε να συμφωνεί μαζί μου και με τον Τένετ ότι ήταν μια κακή ιδέα, ο Cheney άρχισε να μου επιτίθεται προσωπικά. Οι επιθέσεις δεν έγιναν με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά με την αντίληψη του για μένα ότι, ήμουν «άπιστη» που δε συμφωνούσα μαζί του … Τέλος, ο Ράμσφελντ  του ζήτησε τουλάχιστον να με ακούσει. Ο Cheney αρνήθηκε και είπε ότι θα δηλητηρίαζα τα μυαλά τους κατά του σχεδίου. Δήλωσε ότι ο μόνος λόγος που ο Τένετ δεν ήταν υπέρ του σχεδίου ήταν λόγω της επαφής του μαζί μου. Στη συνέχεια άρχισε να με βρίζει αισχρά.
Τους είπα να πάρουν έναν απομακρυσμένο θεατή που θα μπορούσαν να εμπιστεύονται και αποχώρησα από το Οβάλ Γραφείο. Πριν βγω από το κτίριο μου πέρασαν χειροπέδες και με συνοδεία με πήγαν πίσω στο Οβάλ Γραφείο, όπου με επέπληξαν για την «μη συνεργάσιμη συμπεριφορά μου». Είπα ότι δεν θα μιλήσω για όσο διάστημα μου είχαν χειροπέδες. Με έστειλαν σε κρατητήριο στο υπόγειο, όπου για δύο μέρες δεν είπα λέξη. Την τρίτη μέρα, μου έβγαλαν τις χειροπέδες και με συνόδευσαν μέχρι ένα δωμάτιο στον πρώτο όροφο. Εκεί μου έδωσαν καινούρια ρούχα και μου είπαν να κάνω ντους. Το έκανα και οδηγήθηκα και πάλι στο Οβάλ Γραφείο. Ο Μπους ο πρεσβύτερος με ρώτησε πόσος καιρός θα χρειαζόμουνα για να εκπαιδεύσω έναν άλλο απομακρυσμένο θεατή για να πάρει τη θέση μου.
Επεσήμανα ότι κατά τη διάρκεια των δεκαετιών είχα εκπαιδεύσει εκατοντάδες καλούς θεατές, ειδικά για το Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού και ότι μπορούν να με αντικαταστήσουν εύκολα με έναν από εκείνους τους άνδρες. Ο Μπους Τζούνιορ με ρώτησε αν κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να επηρεάσει τα επίπεδα ακτινοβολίας  όσο καλά μπορούσα εγώ  και του απάντησα, «Αν θέλετε να μάθετε, δοκιμάστε τους». Έτσι έμεινε. Έπρεπε να συνεχίσω να βρω τρόπους για να κάνω το  Mountain Weather βιώσιμο μέχρι να αντικατασταθώ από έναν από τους μαθητές μου.
Στη συνέχεια, περίπου έξι μήνες αφότου άρχισαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη μου, με κάλεσαν στον Λευκό Οίκο και μου είπαν να ολοκληρώσω την εκπαίδευση ενός συγκεκριμένου μαθητή του ΓΠΝ, στο δικό μου επίπεδο ικανότητας όσον αφορά στον περιορισμό της ακτινοβολίας … Ο αξιωματικός του ΓΠΝ είχε επιβραδύνει το ρυθμό των ραδιενεργών εκπομπών … κατά ένα  εικοστό όγδοο από ό, τι αναμενόταν. Μπροστά στον Μπους Τζούνιορ, ζήτησα από τον αξιωματικό του ναυτικού να επαναλάβει το πείραμα, ενώ γνώριζα ότι η ελίτ των ΗΠΑ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την ικανότητά του και να τον αποβάλλει αφού σκοτώσει το υπόλοιπο των ανθρώπων στον πλανήτη. Ο αξιωματικός του ναυτικού λιποθύμησε σα νεκρός. Αφού συνήλθε από το σοκ, η δοκιμή επαναλήφθηκε στα κεντρικά του ΓΠΝ. Το ατομικό ρολόι αναβαθμίστηκε σε 26 ώρες από 24 ώρες υπό αυτές τις συνθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι η ραδιενεργός εκπομπή του καισίου ήταν υψηλότερη και έτσι πιο τοξική.
Το ΓΠΝ στη συνέχεια εξέτασε άλλους 3 από τους καλύτερους ψυχοκινητικούς αξιωματικούς, σε αυτό το ανήθικο σενάριο με τα αποτελέσματα του ρολογιού που κυμαίνονταν από 18 ώρες σε 32 ώρες σε δοκιμή ημέρας. Επέμειναν ακόμη και για την εκ νέου δοκιμή μου σε αυτό το έργο με το αποτέλεσμα, το ρολόι  να διαρκεί 24 ώρες σε μια περίοδο 24 ωρών και κατηγορήθηκα ότι δεν προσπαθούσα … Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να πιστέψει ότι δεν μπορούσα να κάνω ό, τι ήθελαν. Δεν έχουν καμία κατανόηση του πνευματικού δικαίου (είναι όντα διαφορετικού DNA) [17] και πώς επιτυγχάνεται [μείωση της ακτινοβολίας] με τα αποτελέσματα … (130
Η ικανότητα της Arrigo να καθορίζει την ηθική ισορροπία, επιτρέπει την ακρίβεια της κατά την εξέταση όλων των πιθανών αποτελεσμάτων, όχι μόνο το επιθυμητό σύνολο των αποτελεσμάτων. Στις επεξηγήσεις της, η Arrigo επιβεβαιώνει ότι, οι καθολικοί Κανόνες της φυσικής δεν μπορούν να τροποποιηθούν απρόσεκτα, αλλά μόνο μέσω εστιασμένης και Συμπονετικής Πρόθεσης:
Από τότε που είχα εμπλακεί σε μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας ως μία ταλαντούχα ψυχοκινητική εμπειρογνωμόνων και εκπαιδεύτρια, έχω την αίσθηση ότι είναι δική μου ευθύνη να σιγουρευτώ ότι, η μείωση της ακτινοβολίας  χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τον πλανήτη, όχι ως μια στρατηγική διάσωσης μετά από ένα πρώτο χτύπημα. Είναι εντελώς ανήθικο και παράλογο να εκτοξευθούν πυρηνικά όπλα για να σκοτώσουν τους πάντες πάνω από το έδαφος και στη συνέχεια να αντιστρέψουν την ακτινοβολία και να βγουν έξω από το καταφύγιο ενός όντος, που θα έχει όλο το πετρέλαιο μόνο για τον εαυτό του και τους απογόνους του. Δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλή δεδομένου ό, τι γνωρίζω σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ, ακόμη και αν με βασάνισαν πάλι την περασμένη εβδομάδα στη Νιόν της Ελβετίας σε έναν αυτοσχέδιο θάλαμο βασανιστηρίων σε ένα υπόγειο, για να προσπαθήσουν να με φιμώσουν. (14)
Οι εμπιστευτικές εκθέσεις της Δρ Arrigo δείχνουν να έχει αυξηθεί η παγκόσμια πυρηνική απειλή από την άγνοια και την απληστία των μικροαστικών γερόντων που φοβούνται το δικό τους θάνατο και ίσως την επικείμενη ταλαιπωρία της επόμενης ενσάρκωσή τους, παρουσιάστηκαν ενορχηστρώνοντας μαζική δολοφονία κατά το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής τους. Αυτά είναι τα προϊόντα των κύκλων γενεών τελετουργικών παιδικών βασανιστηρίων και της παγίδευσης που κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ. Πράγματι, αυτό είναι ένα απλό πρόβλημα ψυχοπαθών ψευτών που πιστεύουν τα ίδια τους τα ψέματα. [17]
Μια αληθινή κατανόηση της μοναδικής φυσικής του νερού, ενός άφθονου καυσίμου, που ανακουφίζει όλους τους περιορισμούς των τεχνολογιών με βάση το πετρέλαιο και τον υπερπληθυσμό. Το νερό και το HHO- πλάσμα που παράγεται από το νερό, μπορεί να προσφέρει για όλες τις ανθρώπινες ανάγκες, όπως αρχικά ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε από τον Nikola Tesla, [15] για να το κρύψουν οι Ναζί και να το αναπτύξουν ως μυστική τεχνολογία stealth -plasma.
Η διεξοδική διαμερισματοποίηση των μυστικών επιστημονικών έργων της κυβέρνησης των ΗΠΑ, έχει μπλοκάρει πολλές προόδους στην συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων του πλάσματος HHO για δωρεάν παραγωγή ενέργειας και την ανθρώπινη ευημερία. Ωστόσο, λίγοι ανεξάρτητοι εφευρέτες επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα του Tesla και των μηχανικών αντιδραστήρων ελεύθερης ενέργειας με χρήση HHO [18] πλάσματα αντηχητικής μεταφοράς, τα οποία τώρα πωλούνται στην αγορά για τη θέρμανση των σπιτιών από την εταιρία ρεύματος Blacklight Inc. (15)
Άλλος ανεξάρτητος εφευρέτης, ο Denny Klein από το Clearwater της Florida, έχει σχεδιάσει και πουλάει ένα πλάσμα HHO φωτισμού (16) χρησιμοποιώντας την ίδια βασική διαδικασία. Και οι δύο αυτές τεχνολογίες είναι εξαιρετικά ασφαλείς και καθαρές, καθώς το HHO πλάσμα δημιουργείται σε ένα σωλήνα κενού που, αν σπάσει, σβήνει την αντίδραση του πλάσματος και απελευθερώνει μόνο υδρατμούς ! Επιπλέον, το πλάσμα HHO απελευθερώνει υγιή ακτινοβολία UVA, και όχι UVB ή C.
Τα προηγμένα τεχνολογικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας [19] επιτρέπουν πλέον την απαραίτητη στροφή προς τη βιωσιμότητα που μπορεί να σώσει τον μολυσμένο πλανήτη μας. Η μετάβαση από τα καύσιμα με βάση το πετρέλαιο, σε καύσιμα με βάση το νερό, δημιουργεί μια ευκαιρία για εκείνους τους καταχραστές ελεγκτές των απαρχαιωμένων συστημάτων, να εξιλεωθούν και να μοιραστούν αυτή την τεχνολογία ευρέως. Ποιος μεταξύ της ελέγχουσας ελίτ θα παραιτηθεί από την μαζική δολοφονία τους και θα εξιλεωθεί με αυτόν τον τρόπο; Η μοναδικές προσπάθειες της Δρ Arrigo δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να δράσουν:
Κατά το χρόνο της εν λόγω διάσκεψης [σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής στο αρχοντικό του Τζορτζ Τένετ κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου , 2004] … είχα μπροστά στο μυαλό μου ήδη τα επερχόμενα βασανιστήρια τον Αύγουστο. Και είδα ότι θα μπορούσα να τα αποφύγω αν «το έπαιζα εκ του ασφαλούς» και ακολουθούσα τη ροή προς τον πυρηνικό πόλεμο και τους τοπικούς πολέμους στη Μέση Ανατολή. Όσο κι αν εγώ προσωπικά ήθελα να τους προδώσω, ήμουν σε θέση να γνωρίζω τις συνέπειες στην ψυχή μου αν το έκανα αυτό. Πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει άγιοι μέσω προσευχής να γνωρίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.
Η Αγία Τερέζα της Άβιλα το 1500 είχε ένα όραμα του μικρού στενού χώρου στην κόλαση ότι ο πνευματικός της εαυτός, της έδειξε ότι η ματαιοδοξία της πάνω στην εμφάνισή της την είχε κερδίσει. Ως εκ τούτου πήρε στα σοβαρά την ευημερία της ψυχής της. Έκανε πνευματική πρόοδο και ανέπτυξε αγαλλίαση ενώνοντας τη Θέλησή της με το Πνεύμα της και έπρεπε να συγκρατείται κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για να αποφύγει την αιώρησή της. Είναι η ιδρύτρια των μοναστηριών των Καρμηλιτών. Προτείνω οι άνθρωποι να προσεύχονται να γνωρίζουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους, είναι πολύ ανακουφιστικό να ξέρουν. Είναι πιο σημαντικό από το να γνωρίζουμε την τιμή των ειδών ή πώς να βγάζουμε τα προς το ζην, επειδή έχει πολύ πιο εκτεταμένες συνέπειες για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας.
Έτσι, στη σύσκεψη προσευχήθηκα,οι άνδρες να γνωρίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, δίνοντας σιωπηρή έγκριση στο σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να εξοντώσει τον πλανήτη με ακτινοβολία και στη συνέχεια να αντιστραφεί η ραδιενέργεια με ψυχοκινητικά μέσα. Έκανα την προσευχή σιωπηλά, ενώ άκουγα άλλον παρουσιαστή, τον Τένετ, ως παρόρμηση της στιγμής σκέψης. Ξαφνικά, όλοι οι άνδρες στην αίθουσα λιποθύμησαν σα νεκροί και τα μυαλά τους βρέθηκαν αντιμέτωπα με τα οράματα των μεταθανάτιων ζωών τους.
Μπορείτε να ρωτήσετε κάποιους από αυτούς άμεσα, τι ήταν αυτό που έζησαν εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν μέχρι που ο Τένετ τελειώνοντας, είχε προγραμματιστεί να τους πει ψέματα εκείνο το πρωί ότι, θα επέστρεφαν στις συνήθεις σωματικές αντιλήψεις τους. Έχοντας περάσει μόνο λίγες ώρες γνωρίζοντας τις συνέπειες, επέστρεψαν και πάλι στην άρνηση. Ωστόσο, πολλοί είπαν ότι ήταν εντελώς συγκλονισμένοι μαθαίνοντας τα φοβερά δεινά που είδαν να περνάνε οι κάτοικοι της κόλασης (το κατώτατο άστρικό).
Τρεις από τους άνδρες παραιτήθηκαν από επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών τους, περίπου ένα μήνα αργότερα. Ένας από αυτούς τους τρεις ήταν ο επικεφαλής της SVR, η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών που παλιά ήταν η KGB. Αν και επισήμως η Ρωσία δεν θεωρείται «φιλική ξένη μυστική υπηρεσία» η CIA είχε μπει σε πολλά προβλήματα μετά τον Ψυχρό Πόλεμο για να προωθήσει την καριέρα και την «ευημερία»  αυτού του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ως αποτέλεσμα, είχε προσκληθεί σε αυτή τη σύσκεψη ως πλήρες μέλος. Τον ήξερα αρκετά καλά, καθώς είχα διαπραγματευθεί συμφωνίες ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ της CIA και της SRV εδώ και πολλά χρόνια.
Μετά από αυτή τη συνεδρίαση, αυτός ο στρατηγός της Ρωσίας, καθισμένος δίπλα μου είπε: «σερβίρετε δυνατή βότκα εδώ – ανοίγει τα μάτια, δεν τα κλείνει στις ανησυχίες της ηθικής τάξης. Την επόμενη φορά να μου πείτε εκ των προτέρων όταν πρόκειται να μου σερβίρετε ώστε να μπορώ να πιω Smirnoff  αντ’ αυτής». Στη συνέχεια του ομολόγησα ότι, αυτό συνέβη ως αποτέλεσμα της διασταύρωσης της σκέψης μου, χωρίς προ – διαλογισμό. Είπε, περισσότερο σα να ρωτούσε παρά σα να δήλωνε, «Είναι ένα καλό πράγμα τότε που δεν προ – διαλογίστηκες να με βλάψεις».
Ο Τένετ ήταν λιγότερο από ευχαριστημένος και πλησιάζοντας με τσαλακωμένο κοστούμι τώρα, αναφώνησε δυνατά «Θα πείτε σε κάποιον παρακαλώ να πάρει αυτή τη γυναίκα από την πλάτη μου πριν γίνω ερείπιο;». Αυτός, βέβαια, ήταν ένας από τους τρεις που θα παραιτούνταν, μια απόφαση που πήρε αργότερα την ίδια ημέρα. Εκείνο το βράδυ με ρώτησε κατ ‘ιδίαν«Πώς μπορώ να αποφύγω την κόλαση;» Περάσαμε ένα μεγάλο μέρος της νύχτας συζητώντας για το τι θα πρέπει να κάνει για να καθαρίσει την ψυχή του.
Την επόμενη μέρα τηλεφώνησε στον Λευκό Οίκο και δήλωσε ότι ήθελε να αλλάξει το επίκεντρο των διαπραγματεύσεων με τους όρους της παραίτησής του. Το συνέδριο είχε ακόμη τρεις ημέρες και αυτές οι διαπραγματεύσεις ήταν εξαιρετικά πολύπλοκες και χρονοβόρες [και οδήγησε στην παραίτηση του Τζορτζ Τένετ από τη σχετικά μακροχρόνια θέση του στο DCI στις 11 Ιουλίου του 2004, σε μια εποχή που ήταν πιο βολικό να ρίξει το φταίξιμο στις παραποιημένες εκθέσεις των μυστικών όπλων μαζικής καταστροφής, μαγειρεμένες, όπως η ώθηση για την εισβολή στο Ιράκ το 2003. Ο Τένετ, ωστόσο, ομολόγησε ότι παραιτήθηκε για «προσωπικούς λόγους»].
Πώς μπορούν άνδρες που έχουν δει την πιθανή μεταθανάτια κατάστασή τους, να την αγνοήσουν αργότερα;Είναι η πιο σημαντική νοημοσύνη που θα μπορούσε να έχει κάποιος και οι περισσότεροι από αυτούς την πέταξαν μακριά. Η καλή νοημοσύνη συχνά απορρίπτεται από τις υπηρεσίες πληροφοριών, όταν έρχεται σε αντίθεση με τους «επικρατούντες ανέμους εξαπάτησης» μέσα σε έναν οργανισμό. Εκείνοι που επηρεάστηκαν περισσότερο, ήταν εκείνοι που με ήξεραν καλύτερα και είχαν τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ακεραιότητά μου και, συνεπώς, σε ό,τι είχαν δει.
Η τρίτη παραίτηση [υποβλήθηκε στις 6 Μαΐου 2004 από τον Sir Richard Dearlove] επικεφαλής της MI6. Είχα συνεργαστεί στενά με την MI5 για περίπου είκοσι χρόνια και με την MI6 για τα τελευταία πέντε έτη του χρόνου εργασίας μου στη CIA (1998, 2000, 2003-2004). Ο επικεφαλής της MI6 ήταν ιδιαίτερα στενός φίλος μου, μη σεξουαλικού χαρακτήρα. Είχα «βοηθήσει στη γέννηση» ενός από τα παιδιά του, το οποίο είχε γεννηθεί σχεδόν μπλε, περίπου το 2000  Γι ‘αυτό και στη συνέχεια έμενα στο σπίτι του κάθε φορά που περνούσα από το Λονδίνο, το οποίο ήταν αρκετές φορές το χρόνο. Είχαμε πολλές μεγάλες συζητήσεις σχετικά με την κατάσταση του κόσμου και των αντίστοιχων οργανισμών μας. Και ενώ δε συμφωνούσαμε για τα περισσότερα θέματα, καταφέραμε έναν αμοιβαίο σεβασμό που συνορεύει με το θαυμαστό.
Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί είναι σχετικά με τη συζήτησή μας σε μια σειρά από τρόπους. Κατ ‘αρχάς, οι αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών είναι απλοί άνθρωποι με τα δικά τους ιδιωτικό βάσανα. Δεύτερον, είναι σχετικό με την αυτοκτονία της γυναίκας του ένα μήνα αφότου παραιτήθηκε. Στη διάσκεψη την επόμενη μέρα, μου είπε για την απόφασή του να παραιτηθεί. Δεν ήξερε για τον Tenet ή την απόφαση του επικεφαλής της SRV, καθώς όλα έγιναν ανεξάρτητα. Ανέφερε τη γυναίκα του και ότι ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, ως μέρος του λόγου για την απόφασή του. Του είπα ότι δεν θα πρέπει να μοιραστεί το όραμά του για την κόλαση με τη σύζυγό του, αν ήθελε να ζήσει. Μας διέκοψε ο Τένετ για να ανακεφαλαιώσουμε την επόμενη σύσκεψη και ποτέ δεν μιλήσαμε πολύ περισσότερο γι ‘αυτό …
Ο Richard Dearlove αγνόησε την  προειδοποίηση μου και είπε στη σύζυγό του σε βάθος σχετικά με το πού θα κατέληγε στην Κόλαση, αν δε διόρθωνε τη ζωή του. Η σύζυγός του, ξαφνικά κατάλαβε από τι αποτελούνταν η ζωή του και δεν ήταν σε θέση να ζήσει με την ενοχή του ότι ήταν η σύζυγος ενός άνδρα που είχε διατάξει τα βασανιστήρια ανθρώπων. Οι φωτογραφίες του Abu Gharib είχαν πρόσφατα κυκλοφορήσει και σε συνδυασμό με την ομολογία του συζύγου της, της ήταν πάρα πολύ για να ζήσει με αυτό. Έτσι, ενώ είναι πολύ καλό για τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν αυτήν την νοημοσύνη για τη μεταθανάτια ζωή και να διορθώσουν τα προβλήματα, απαιτεί την κατά περίπτωση ανάλυση για να αποφασίσουν κατά πόσον είναι σκόπιμο να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες με άλλους. Οι αποφάσεις αυτές είναι συχνά καλύτερα να παίρνονται με τη βοήθεια  αρμόδιου απομακρυσμένου θεατή, του οποίου τις συμβουλές κάποιος είναι πρόθυμος να δεχτεί.
Κάποιος, θα μπορούσε να ζητήσει από τους εν λόγω παραιτηθέντες επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, για να ελέγξει τι λέω για τα σχέδια των ΗΠΑ να πάνε σε πυρηνικό πόλεμο με ψυχοκινητική διάσωση μετά από αυτό. Θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να αποφύγουν μια άμεση απάντηση, αλλά θα μπορούσαν να αποφασίσουν ότι η υγεία της ψυχής τους απαιτεί τώρα να πουν την αλήθεια. Βεβαίως, είχαν επαρκή γνώση των απόρρητων εγγράφων για να γνωρίζουν την αλήθεια, ανεξάρτητα από αυτά που είπα στη διάσκεψη. Και έχουν επαρκή πορεία στον τομέα της συλλογής πληροφοριών για να κάνουν ό, τι λένε για το θέμα γενικού ενδιαφέροντος. Είναι πιθανό ότι για να σώσουν τον κόσμο και την ψυχή τους στη διαδικασία που θα σπάσουν την ιεραρχία από τις τάξεις των Αντίστροφων Χριστιανών και θα πουν την αλήθεια. Πιστεύω ότι θα το κάνουν, αν τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να το πράξουν. Ωστόσο, μια άρνηση δεν θα είχε μεγάλη βαρύτητα, καθώς είναι απλά πιθανόν περισσότερο από το ζεστό αέρα του «επικρατούντος ανέμου» . (17)
Ενώ οι εξαιρετικές προσπάθειες της Sue Arrigo έχουν επηρεάσει σημαντικά εκείνους που μετανιώνουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, υπάρχουν πολλοί που έχουν αγνοήσει τη βαθιά γνώση της και συνεχίζουν να συνθέτουν τα σοβαρά καρμικά λάθη τους. Τέτοιοι μανιακοί ψυχοπαθείς, [20] αρνούνται κατηγορηματικά πνευματική βοήθεια, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Υπάρχουν άφθονα στοιχεία από δηλώσεις του αντιπροέδρου Ντικ Τσένι και τη νομική του θέση ότι, εμπλέκεται προσωπικά στα συνεχόμενα βασανιστήρια οποιουδήποτε δε συμμορφώνεται με τα σχέδια πολέμου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των Ναζί. [21] Η διαταραγμένη εγκληματική του ψυχοσύνθεση εκτίθεται στις αναφορές της Δρ Arrigo (τα πιο αποτρόπαια πρόσφατα επεισόδια τα οποία δεν έχουν περιληφθεί εδώ):
Ως εξαναγκασμένο περιουσιακό στοιχείο της CIA, μου ζητήθηκε από τον Τσένι, τον Αύγουστο του 2004 να παγιδεύσω το Ιράν ότι αναπτύσσει πυρηνικά όπλα. Επειδή ο Cheney φοβόταν τη CIA για διαρροές, μου έδωσε την ανάθεση σε ένα κινέζικο εστιατόριο στην Ουάσιγκτον μετά από ώρες. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα ποτέ κατ’ ιδίαν με αυτόν, καθώς έχω ενεργήσει ως διαπραγματευτής μεταξύ του ιδίου και του Τένετ. Εντός της CIA είχα υπάρξε σφοδρός επικριτής των πολέμων των ΗΠΑ, του σχεδίου του πρώτου πυρηνικού της χτυπήματος και της παραβίασης των συνθηκών για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ως μια εργαζόμενη, ρισκάροντας τη ζωή μου ως απομακρυσμένη θεατής εντοπισμού και ανάκτησης  χαμένων όπλων μαζικής καταστροφής.
Είμαι γιατρός και η ανάθεση που μου έδωσε ο Cheney, ήταν να πάω στο Ιράν ως γιατρός. Μόλις θα έφτανα στο Ιράν, ένα τηλεοπτικό συνεργείο θα μαγνητοσκοπούσε όταν ένας ιρανός πράκτορας θα ορμούσε να πει ότι, ήξερε ένα μυστικό καταφύγιο, όπου η ιρανική κυβέρνηση ανέπτυσσε πυρηνικά όπλα. Ο Τσένι παραδέχθηκε ότι το υπόλοιπο των γυρισμάτων θα γινόταν στο Χόλυγουντ με ένα ομοίωμα του εν λόγω εργαστηρίου. Προφανώς, αυτή ήταν μια ανήθικη αποστολή. Δεν υπήρχε περίπτωση να έχω το αίμα αθώων ιρανών γυναικών και παιδιών στα χέρια μου, γι ‘αυτό αρνήθηκα. Όταν το έκανα, ο Τσένι απείλησε τη ζωή της μητέρας μου. Καθώς η μητέρα μου, μου είχε πει πρόσφατα ότι θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να με εκβιάζουν συναισθηματικά με αυτόν τον τρόπο, παρέμεινα στο όχι μου.
Κατά τη διάρκεια της περίπου σαράντα λεπτών ομιλίας μας, ένα από τα μυστικά υπηρεσιακά στελέχη του μας διέκοψε δύο φορές. Την επόμενη εβδομάδα, όταν απήχθην στη Βιρτζίνια, βιάστηκα και βασανίστηκα για τέσσερις ημέρες, αναγνώρισα τη φωνή του εν λόγω υπαλλήλου ως ενός από τους βιαστές. Είναι εξοργιστικό που ο Τσένι υποστηρίζει τα βασανιστήρια. Ήδη φαίνεται από τις πράξεις του, ότι δε θα σταματήσει σε τίποτα, ούτε καν στα βασανιστήρια  αμερικανικού προσωπικού της CIA, προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει. Έχει μια σαφή σύγκρουση συμφερόντων στο να βγάζει χρήματα από αυτούς τους πολέμους.
Πρόκειται εμείς, ως Αμερικανοί, να βασανίσουμε ανθρώπους ακριβώς έτσι ώστε, οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι να γεμίσουν τις τσέπες τους με πετρέλαιο και αισχροκέρδεια από τον πόλεμο; … Βιάστηκα και υποβλήθηκα σε τρεις εικονικές εκτελέσεις. Πότε θα τελειώσει αυτή η βασιλεία τρόμου των ΗΠΑ; (18)





Στο τιμόνι της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι μια ομάδα μανιακών ψυχοπαθών Ναζί, που ετοιμάζεται να πιέσει το κουμπί της πυρηνικής ακτινοβολίας. Γιατί ο George W. ψεύδεται διαρκώς και απειλεί να εξοντώσει ολόκληρο το ανθρώπινο είδος; Ξέρει ότι ο πατέρας του είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος που αγοράζει το νόμο, και θα τον σκοτώσει αν δεν κάνει ό, τι του έχει πει. Ο George έχει τραυματιστεί καθώς έχει  εξαναγκαστεί από την παιδική του ηλικία να σκοτώσει, όπως ο πατέρας του και ο παππούς του πριν από αυτόν. Η μεθοδολογία βασισμένη στο τραύμα, για τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων της CIA είναι κάπως διαφορετική στην περίπτωση των «Μαντζουριανών προέδρων». [1] Η Sue Arrigo έχει ξαναπεί την πολύχρονη ιστορία των στενών αλληλεπιδράσεων της ως μία νοητικά-ελεγχόμενη σκλάβος της οικογένειας Scherf, έχοντας δει και έχοντας εξαναγκαστεί, υπό την απειλή του θανάτου, να καλύψει τις σατανικές συνεχόμενες δολοφονίες τους – χωρίς ποτέ να γνωρίσει την πραγματική ταυτότητα του γερμανού ναζί βασανιστή της George H. Scherf, Jr, γνωστός και ως George Herbert Walker Bush:
Το 1990, έγραψα μια έκθεση για το DCIWebster σχετικά με την απειλή της εθνικής ασφάλειας που προκαλείται από την ύπαρξη εργαστηρίων βιολογικού πολέμου και συνέστησα να κλείσουν όλα. Τα αρχεία από το Fort DetrickLab έδειξαν ότι, ένα εμβόλιο κατά του ιού HIV είχε αναπτυχθεί. Είχε δοθεί σε πολλά μέλη της Καμπάλα σε μια τελετή του Λευκού Οίκου σε ένα θερινό ηλιοστάσιο, το 1983 περίπου. Την επόμενη μέρα ένας μεγάλος αριθμός μολυσμένων με HIV μονάδων αίματος φορτώθηκανγια να σκοτώσουν μαύρους σε μια εμπόλεμη ζώνη στην Αφρική. Η ύπαρξη του εμβολίου κρατήθηκε μυστική. Το απόρρητο αυτό συνεχίστηκε ακόμα και αφότου συνέστησα στην έκθεσή μου να αρχίσουν άμεσα τον εμβολιασμό διεθνώς. Ήταν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για να μολύνει τους ανθρώπους με τον παράγοντα βιοπολέμου HIV.
Υπό τον Μπους τον πρεσβύτερο, αναγκάστηκα να ενεργήσω με την ιατρική μου ικανότητα, με ένα μη τυποποιημένο τρόπο, όταν ο παθολόγος του Λευκού Οίκου πέθανε από, λιγότερο από φυσικά αίτια και έπρεπε να αντικατασταθεί. Τα καθήκοντά μου περιελάμβαναν ψεύτικες αυτοψίες που έφεραν την υπογραφή του σαν να ήταν ακόμα ζωντανός. Αυτές οι εκθέσεις αυτοψίας χρησιμοποιούνταν για να διαψεύσουν τα αίτια θανάτου, την τοποθεσία θανάτου και τη συγκάλυψη των εγκλημάτων που διαπράττονται σε θάλαμο βασανιστηρίων στο υπόγειο του Λευκού Οίκου.
Η αποτυχία να διαψεύσει επαρκώς μια έκθεση αυτοψίας είχε οδηγήσει στο θάνατο του τον παθολόγο. Έτσι, ήταν σαφές το ποια θα μπορούσε να είναι μοίρα μου, αν δεν έκανα μια καλύτερη συγκάλυψη από ό, τι είχε κάνει εκείνος. Ήταν παθολόγος στο Walter Reed Hospital και όλες οι εκθέσεις αυτοψίας που έγραψα και που απέδιδαν τους θανάτους σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα, κλπ. ήταν γραμμένες σε επιστολόχαρτο εκείνου του στρατιωτικού νοσοκομείου. Τα πτώματα αποτεφρώθηκαν στο υπόγειο του Λευκού Οίκου, δίπλα στο νεκροτομείο.
Ότι ο Λευκός Οίκος έχει ένα καλά εξοπλισμένο θάλαμο βασανιστηρίων στο υπόγειο του δεν είναι θεωρητικό για μένα, έχω η ίδια υποστεί βασανιστήρια σε αυτό. Είναι ακριβώς απέναντι από το διάδρομο του νεκροτομείου, μια ορατή υπενθύμιση για μένα ως προς την αναγκαιότητα για τη σφυρηλάτηση των αρχείων αυτοψίας με δεξιοτεχνία. Παρά το γεγονός ότι είμαι πρόθυμη να παραμείνω σταθερή με αποτέλεσμα να βασανιστώ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το κάνω τόσο επιλεκτικά, σύμφωνα με μια εσωτερική ανάλυση κόστους-οφέλους που οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν.
Κατά τη διάρκεια της προεδρίας Μπους του πρεσβύτερου, πραγματοποίησα 37 αυτοψίες στο νεκροτομείο του Λευκού Οίκου. Πολλοί από αυτούς ήταν παιδιά. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν βασανιστεί και στη συνέχεια τους σκότωσαν τελετουργικά με ένα μαχαίρι βγάζοντας την καρδιά τους έξω. Πρόσθετες πληγές ήταν συχνά συμμετρικές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιά. Τέτοιες συμμετρικές πληγές είναι σπάνιες σε εγκλήματα πάθους, ή ακόμα και προ-σχεδιασμένες επιθέσεις. Πάντα οφείλονται σε εσκεμμένες τελετές σατανικής φύσης.
Έχοντας δει τόσα πολλά από αυτά τα τραύματα σε μια σειρά ασθενών, δηλώνει ότι, σε αυτήν την τοποθεσία ασκείται αντίστροφος Χριστιανισμός … [μια στρατιωτική βάση, όχι μακριά από το Λευκό Οίκο.] Σε ένα σημείο, συζήτησα τις αυτοψίες με τον τότε πρόεδρο Μπους στο Οβάλ Γραφείο. Πολύ ευγενικά αλλά σταθερά, δήλωσα ότι πολλά από τα πτώματα που ελάμβανα στο νεκροτομείο του Λευκού Οίκου δεν έπρεπε ποτέ να έχουν καταλήξει νεκρά καταρχήν και ότι, αν δεν υπήρχαν καλύτεροι έλεγχοι σχετικά με το πώς οι άνθρωποι έφτασαν εκεί, προέβλεψα ότι θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.
Ο Μπους, δεν αντέδρασε έκπληκτος ακούγοντας για την κυκλοφορία των πτωμάτων στο νεκροτομείο, ήταν αυτός άλλωστε που μου είχε αναθέσει να κάνω τις αυτοψίες. Ούτε αμφισβήτησε την έκθεσή μου σχετικά με τον αριθμό των πτωμάτων που έβλεπα ή τους ακρωτηριασμούς που περιέγραψαν και που ήταν φανεροί πάνω τους. Ο ίδιος είπε ότι θα εξετάσει το θέμα και με απελευθέρωσε από το δωμάτιο. Ο αριθμός των πτωμάτων, μειώθηκε περίπου στο ένα τέταρτο του αριθμού που υπήρχε στο παρελθόν, αν και κατά τα άλλα δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Οι ακρωτηριασμοί που συνέβαιναν πριν από το θάνατο, όπως κρίνεται από τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, συνεχίστηκαν.
Καθώς αργότερα αναγκάστηκα να πάω με τον Μπους τον πρεσβύτερο και τον Μπους τον νεώτερο σε μια περιοδεία ενός τμήματος της Γιουγκοσλαβίας κατά τη διάρκεια του πολέμου, ενώ ο Κλίντον ήταν στο γραφείο, έχω περισσότερη από αρκετή αυτόπτη μαρτυρία  στον αντίστροφο Χριστιανισμό που ασκείται από την οικογένεια Μπους, συμπεριλαμβανομένου του φόνου άλλων στο πεδίο της μάχης και το φάγωμα από τις καρδιές τους ως τελετουργική θυσία. Τέτοια θέματα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να τα αναφέρω και ελπίζω ότι ο αναγνώστης θα με συγχωρέσει … (19)
Η κατασταλμένη αυτόπτης μαρτυρία της Δρ Arrigo είναι αρκετά τρομακτική, χωρίς να αφήνει τίποτα στη φαντασία. Η θαρραλέα διαδικτυακή δημοσίευση των περιστάσεων της εταιρικής υποδούλωσης της Arrigo από τη CIA, μπορεί κάλλιστα να διατηρήσει την ζωή της. Η δυσαρέσκεια της αλήθειας έχει κρύψει ψυχοπαθείς κύκλους συμπεριφοράς για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, και ο χρόνος έχει σίγουρα έρθει τώρα για την πλήρη αποκάλυψη του συνόλου της άσχημης αλήθειας. Η ίδια η επιβίωση του ανθρώπινου είδους εξαρτάται από την κρίσιμη αντίληψη μιας παγκόσμιας κοινωνίας, τραυματισμένη από την ψευδή ηγεσία του βασανιστικών και μισητών ατόμων όπως ο Αδόλφος Χίτλερ, ο George Scherf, ο πρεσβύτερος, ο γιος του George Scherf, Jr και ο εγγονός του George W. Μετά από πολλές δεκαετίες αναγκαστικών προσωπικών αλληλεπιδράσεων με αυτούς τους ψυχοπαθείς, η Δρ Arrigo εντόπισε δουλεία παιδιών και γενεαλογική σεξουαλική κακοποίηση από την οικογένεια Scherf (Bush), έχοντας, εξάλλου, ελεγχθεί και από εκτίμηση απομακρυσμένης προβολής:
Ο Μπους ο πρεσβύτερος και ο γιος του, είχαν το ενός συγκεκριμένου αγοριού που του άρεσε, σαν του νεαρού αγοριού από το «Αφήστε το στον Beaver» τον Jerry Mathers. Έμοιαζαν όπως το αγόρι πριν «του συμβεί» στην ηλικία των έξι. Συνέχισε να σοδομίζει παιδιά όπως τον σοδόμιζε ο πατέρας του. Ο πατέρας του το έκανε περισσότερο από ό,τι  μπορεί να φανταστεί κανείς. Το έκανε μέχρι που ήταν πολύ κοντά στο θάνατο. Μερικά πράγματα μεταφέρονται στις οικογένειες …
Θα θέλετε να δείτε τον πατέρα σας, αν αυτός συνέχιζε να είναι ο βιαστής σας, ένα μαρτύριο στο οποίο σας είχευποβάλει; Σκοτεινά και άσχημα μυστικά που ακόμη και οι διευθυντές σχολείων δεν μπορεί να γνωρίζουν,πόσο μάλλον κάτι με τέτοια πολλαπλότητα όπως αυτό. Ο Μπους ο πρεσβύτερος, γνωρίζει καν ότι πηγαίνει σε αυτή τη στρατιωτική βάση για να εκτελέσει σειριακές δολοφονίες και γιατί; Το αφήνω στις δεξιότητες της απομακρυσμένης προβολής και της φαντασία σας για να αποφασίσετε. Δεν ήμουν στη CIA, λόγω της ικανότητάς μου να φανταστώ τι χαλαρά άκρα υπήρχαν. Ήμουν εκεί για να γνωρίζω τι χαλαρά άκρα υπήρχαν και αν αποτύγχανα, αυτό θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή μου και πάνω από αυτή. (20)
Είναι ένα δύσκολο έργο για έναν πραγματικά ευσυνείδητο άνθρωπο να κατανοήσει τη ρίζα της κοινωνικοπαθητικής συμπεριφοράς. Η ακραία επικράτηση των κατά συρροή δολοφόνων στους πληθυσμούς του Καυκάσου δείχνουν ότι ο στόχος της ναζιστικής ευγονικής μιας «καθαρά Άριας φυλής» μπορεί να ήταν μια προσπάθεια, ίσως ασυνείδητη, να δημιουργήσει μια δεξαμενή γονιδίων πιο κατάλληλη για την παραγωγή ψυχοπαθών ατόμων που λειτουργούν κοινωνικά χωρίς συνείδηση​​.
Ο όρος  bloodliner (ράτσα) έχει εφαρμοστεί σε ψυχοπαθή θύματα γενεαλογικής σεξουαλικής κακοποίησης, όπως στην περίπτωση των Scherfs (Bush) – χαρακτηρισμός που μπορεί να υποστηριχτεί επιστημονικά από μια γενετική προδιάθεση για ψυχοπάθεια μεταξύ των ανδρών με το χρωμόσωμα ΥΥ (σπάνιες εξαιρέσεις στο κυρίαρχο XY) . Ο Otto Skorzeny [15Α] [19] αποκάλυψε ένα πολυγενεαλογικό πείραμα ανθρώπινης αναπαραγωγής για το Τέταρτο Ράιχ ανασύσταση του πληθυσμού της Βόρειας Αμερικής με μυστικό υπόγειο Άριο πληθυσμό άνω των 20 εκατ. Ο Skorzeny ανέφερε ότι, ο ίδιος ήταν ένας από τους  «σπερματεγχύτες» της ελίτ για το τεράστιο πείραμα της ανθρώπινης αναπαραγωγής, που τώρα βρίσκεται στην έκτη δεκαετία, που διεξάγεται στη μυστική βάση των Ναζί στο Glacier National Park στη Μοντάνα και αλλού κάτω από βραχώδη στρώματα της Αμερικής:
Ολόκληρο το ναζιστικό Τρίτο Ράιχ του Χίτλερ, 50.000+ έχουν ζήσει σε μυστικές υπόγειες βάσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ιταλία, από το «υποτιθέμενο» τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Χίτλερ και ολόκληρο το Τρίτο Ράιχ των ναζί προγραμματίζουν ενεργάτη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους ή το Τέταρτο Ράιχ στην Αμερική σε αυτές τις μυστικές υπόγειες βάσεις. Οι αρχικοί 50.000 ναζί αναπαράγονται σαν κουνέλια τα τελευταία 58 χρόνια.
Εκτιμάται ότι υπάρχουν σήμερα περισσότερα από 20 εκατομμύρια ναζί που ζουν στην Αμερική και πάνω από το έδαφος και κάτω από το έδαφος σε μυστικές βάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Τα 20 εκατομμύρια δεν περιλαμβάνουν τα περισσότερα εκατομμύρια που είναι μυστικοί συμπαθούντες των ναζί. Οι αμερικανικοί πολίτες απαγορεύεται να εισέλθουν αυτές τις – υπό την αιγίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ – βάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των ναζί, υπό την ποινή του θανάτου. Οι μυστικές βάσεις περιλαμβάνουν… την Area- 51 , ​​NV, το Στρατόπεδο Hero Montauk στη Νέα Υόρκη, LasCruces,NM Wright Patterson, την υπόγεια Air Force Base στο Οχάιο και το μυστικό κοίλο προς τα έξω βουνό βάση στο Glacier National Park στη Μοντάνα. [Η μυστική είσοδο στο Glacier Park, κυκλώνεται παραπάνω.]
Μέσα σε αυτές τις «απαγορευμένες» βάσεις βρίσκονται πλήρη αντίγραφα του Βερολίνου, της Γερμανίας … [χτισμένα μέσα] υπόγειες αίθουσες στο μέγεθος δέκα γηπέδων ποδοσφαίρου που στεγάζουν το κλεμμένο «cache» τρισεκατομμυρίων δολαρίων του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, χρυσό και αντικείμενα σε χρυσό. Στους νέους ναζί SS της Παγκόσμιας Τάξης επιτρέπεται πλήρης πρόσβαση σε αυτές τις μυστικές υπόγειες βάσεις. Αυτοί οι ναζί ενθαρρύνονται να επισκεφθούν κάθε μυστική υπόγεια βάση όσο το δυνατόν συχνότερα. Ωστόσο, δεν επιτρέπονται φωτογραφικές μηχανές και υποχρεούνται να υπογράψουν όρκο απορρήτου. Αν σπάσουν τον όρκο τους, θανατώνονται.
Σε κάθε ναζί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, επιτρέπεται η πρόσβαση στα «χρυσό δωμάτια». Αυτός ή αυτή έχει τη δυνατότητα να«βυθιστεί» ή να «βουτήξει» σε σωρούς χρυσών νομισμάτων που φτάνουν το ύψος του ανώτατου ορίου. Τους επιτρέπεται να φορούν οποιοδήποτε από τα κλεμμένα εβραϊκά κοσμήματα χρυσού, συμπεριλαμβανομένων και κορώνες, ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια, διαμάντια κλπ. Η μόνη «παγίδα» είναι ότι πρέπει να φορούν μόνο τα εσώρουχά τους, ενώ βρίσκονται στα «χρυσά δωμάτια» και δεν τους επιτρέπεται να αφαιρέσουν οτιδήποτε από τον κλεμμένο χρυσό ή θησαυρό από αυτά τα δωμάτια, ούτε από τις υπόγειες βάσεις.
Ακτινοσκοπούνται φεύγοντας από τα «χρυσά δωμάτια» και τους δίνονται καινούρια ρούχα για να φορέσουν. Κατά μήκος των δρόμων του ψεύτικου υπόγειου «Νέου» Βερολίνου, υπάρχουν καταστήματα ακριβώς όπως το πραγματικό του Βερολίνου. Ωστόσο, τα πάντα είναι δωρεάν εκεί. Σε αυτό το παράνομο υπόγειο Νέο Βερολίνο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , συσκευές ελεύθερης ενέργειας του Tesla χρησιμοποιούνται καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων της αντιβαρύτητας Τέσλα, το οπτικά αόρατο, ιπτάμενος δίσκος. Υπάρχουν τουλάχιστον 500 μυστικές υπόγειες βάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης γύρω από τις ΗΠΑ και χιλιάδες άλλες στον Καναδά, την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Υπάρχουν, επίσης, υπόγεια βουνά για σκι, με χιόνι και λιφτ γόνδολες που μοιάζουν με αυτά στις Άλπεις, σε αυτές τις μυστικές βάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι σαν μια υπόγεια ναζιστική Disney World εκεί κάτω.
Σε αυτές τις υπόγειες βάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπάρχουν «Δωμάτια Άριας Αναπαραγωγής» ή δωρεάν οίκοι ανοχής. Υπάρχουν χιλιάδες όμορφες γυναίκες που υπέστησαν πλύση εγκεφάλου και απαχθέντα ανήλικα κορίτσια εφηβικής ηλικίας από όλη τη χώρα που «υπηρετούν» τους άνδρες. Οι ναζί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θέλουν τον «σπόρο» ή «σπέρμα» από τους παλιούς ηγέτες τους του Τρίτου Ράιχ  ναζί SS, να εμφυτευθεί στους νέους, άμυαλους, με πλύση εγκεφάλου, άριους εκτροφείς των μωρών τους για να βοηθήσουν να κατοικηθεί ο νέος κόσμος «τους» με «καθαρά» λευκά Άρια μωρά. Αυτά τα μωρά θα μεγαλώσουν για να κυβερνήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Γερμανίας, «πρώην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Ο Skorzeny ισχυρίζεται ότι έχει κάνει πάνω από 20.000 «προσωπικές» δωρεές. Σύμφωνα με τον Skorzeny, απεριόριστες ποσότητες δωρεάν ναρκωτικών και δωρεάν γερμανικής μπύρας είναι διαθέσιμες σε αυτές τις μυστικές υπόγειες βάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. (21)
Οι τεράστιες επιπτώσεις των ομολογιών του ναζί αρχηγού Otto Skorzeny, εξαπλώνονται σοβαρά μεταξύ του αμερικανικού λαού, μέσα από το έργο του Erik Orion Berman, των οποίων οι λεπτομερείς πληροφορίες επιβεβαιώνουν πλήρως τη μαρτυρία της Dr Sue Arrigo και τις εκατοντάδες  άλλων δημοσιευμένων μαρτυριών επιζώντων παιδιών από τα βασανιστήρια της μυστικής κυβέρνησης των ΗΠΑ και της πράξεις της CIA. Ο Bermanεξηγεί την προέλευση των γνωστών ψευδώνυμων του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου ως εσωτερικά αστεία ακόμα πιο αποκαλυπτικά από τις συνήθειές του, από το πρώτο διάσημο παρατσούκλι του («περίεργος George»): ΟSkorzeny ισχυρίζεται ότι ο George H W Bush, ήταν / είναι πρεζάκιας ηρωίνης. Ήταν συνεχώς «μαστουρωμένος» για να ξεφύγει από την ένοχη συνείδησή του ! Έτσι κέρδισε το παρατσούκλι του «Η παπαρούνα !»  (22)
Η πραγματική γερμανική ταυτότητα του GeorgeGeorgeHScherf ο νεώτερος, υπονοείται από το ψευδώνυμο κάποιου άλλου μυημένου, που έχει διαρρεύσει, «γερολάχανο» (ένας υποτιμητικός όρος για τους Γερμανούς, για τους ανθρώπους που τρώνε ξινο-λάχανο)  Ενώ και ο Skorzeny και ο Berman έχουν εκφράσει το μίσος τους για τονGeorge Scherf, η Arrigo απαντά με καθαρά πνευματική συμπόνια για τους χειριστές και βασανιστές της, λόγω της μαντικής προ – προβολής της του πόνου και της οδύνη τους σε μελλοντικές ενσαρκώσεις (Από τον πόνο που προκαλούν εγκλωβίζονται στο κατώτερο Αστρικό ή αλλιώς κόλαση).
Πώς μπορεί αυτή η αλυσίδα του ψυχοπαθούς γενεαλογικού ελέγχου να σπάσει για την επιβίωση της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια ετών δραστικής αλλαγής του περιβάλλοντος; Η τεχνολογική λύση είναι έτοιμη και περιμένει να κάνει χρήση των πραγματικά άφθονων καυσίμων όπως το νερό και να απασχολούνται σε θέσεις εργασίας άτομα από τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές. Επίσης,  η Sue Arrigo μας παρέχει μια πνευματική λύση για την αντιμετώπιση των βασανιστών, της δημιουργικότητας και της συμπόνιας: «οι βασανιστές είναι συχνά πολύ βασανισμένοι άνθρωποι που δεν αντέχουν τις αλλαγές επειδή είναι συναισθηματικά εύθραυστοι. Αυτή η συναισθηματική αστάθεια είναι το αποτέλεσμα του να κάνουν τους άλλους συναισθηματικά εύθραυστους». (23)
Η αντίληψη της Arrigo για το πόσο εύθραυστοι είναι οι ίδιοι οι χειριστές της, επιτρέπει την άμεση συγχώρεση της και τη συμπονετική απάντηση στον ακραίο πόνο που προκαλούν πάνω της:
Κάποιος, ξέρει ότι ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ και παραδίνεται σε αυτό. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό φέρνει μεγαλύτερη ειρήνη από ότι η καθημερινή ζωή ενός ανθρώπου, επειδή κάποιος, δεν έχει επιλογές να κάνει- τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του Πνεύματος. Πραγματικά, αυτό είναι πάντα αλήθεια. Αλλά αυτό, το αντιλαμβάνομαι περισσότερο όταν με βασανίζουν. Το να με βασανίζουν, δεν σημαίνει ότι το ΠΝΕΥΜΑ με έχει εγκαταλείψει. Ο πόνος δεν το σημαίνει αυτό. Το να υποφέρω, δεν σημαίνει αυτό.
Έτσι, πώς μπορεί κανείς να βρει την αγάπη και τη φροντίδα του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ανάμεσα στον μεγάλο πόνο και τη δυστυχία; Κάποιος, τη βρίσκει προσκαλώντας την στην καρδιά σας για να δώσει σε εκείνους που σας βλάπτουν. Εφ’ όσον, δεν θέλετε, εκείνοι, να είναι χωρίς βάσανα και να έχουν ανακουφιστεί εντελώς από το Πνεύμα, δεν μπορείτε να κάνετε το Πνεύμα να ανακουφίσει εντελώς την δικής σας ταλαιπωρία. Αλλά τη στιγμή που κάποιος λέει στο Πνεύμα, «Ακόμα κι αν υποφέρω τρομερά, παρακαλώ δώσε έλεος σε αυτούς τους ανθρώπους και  ανακούφισε πρώτα τον δικό τους πόνο», τότε το Πνεύμα ακούει την προσευχή του. Πρέπει να είσαι ειλικρινής σε αυτό. Πρέπει να θέσεις την καλή διαβίωση των βασανιστών σου πάνω από τη δική σου ευημερία … αυτό είναι το ένα Αληθινό Μονοπάτι  που έχω βρει για να αντιμετωπίσω τον πόνο και τα βασανιστήρια. «Έλεγχος, Πειθαρχία, Επιμονή, Χρονισμός και Θέληση» [24] .. (24)
Η Sue εκφράζει την ουσία της παρηγορητικής σκέψης και δράσης, προβάλλοντας, αντί του φόβου, μια βαθιά αγάπη για τα συναισθηματικά ανάπηρα άτομα που σειριακά βλάπτουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Η Arrigo προσδιορίζει έναν ύπουλο κοινωνικοπαθή κύκλο που πρέπει να γίνει ευρέως γνωστός και κατανοητός από επιστημονική σκοπιά. Η ανάλυση της νευρωνικής δραστηριότητας σε ψυχοπαθείς αποκάλυψε σημαντικές διαφορές από την υγιή ανθρώπινη λειτουργία, με την οποία οι ψυχοπαθείς μπορούν να προσδιοριστούν γρήγορα.
Δοκιμές  Συναισθηματικής Ταύτισης, έχουν αποδείξει πειστικά ότι, η συγκινητική απόκριση στην έκφραση του προσώπου είναι πολύ χαμηλότερη στους ψυχοπαθείς, και ότι, ειδικότερα, η επεξεργασία του φόβου γίνεται με αρκετά διαφορετικό τρόπο από ό,τι στα υγιή άτομα. «Και οι δύο ομάδες είχαν αυξημένη δραστηριότητα σε περιοχές του εγκεφάλου που εμπλέκονται στην επεξεργασία των εκφράσεων του προσώπου σε απάντηση για τα χαρούμενα πρόσωπα σε σύγκριση με τα ουδέτερα πρόσωπα, αλλά αυτή η αύξηση ήταν μικρότερη μεταξύ των ψυχοπαθών. Αντίθετα, κατά την επεξεργασία στα φοβισμένα πρόσωπα σε σύγκριση με τα ουδέτερα πρόσωπα, οι υγιείς εθελοντές έδειξαν αυξημένη ενεργοποίηση και οι ψυχοπαθείς μειωμένη ενεργοποίηση σε αυτές τις περιοχές του εγκεφάλου». (25) Οι ψυχοπαθείς δεν είναι σε θέση να επεξεργάζονται το φόβο και την αγωνία των άλλων. [20] [25-27]
Η βασανιστική εμπλοκή της ζωής της Arrigo εντός της ψυχοπαθούς διοικητικής δομής, της έχει προσφέρει πολλές πολύτιμες ευκαιρίες για να ερευνήσει το σύστημα από μέσα. Οι σκόπιμες και διεισδυτικές της έρευνές μέσα από τα Αρχεία Rockefeller και τις βάσεις δεδομένων CIA, αποκαλύπτουν ένα μηχανισμό γενετικού ελέγχου που εξασφάλισε την εξάπλωση ψυχοπαθών γονιδίων στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνδικάτου εγκλήματος των Ναζί – ή, όπως αναφέρεται σε αυτό η Arrigo:
«Η οικογενειακή επιχείρηση των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Χίτλερ, Μπους και Κλίντον»: Αυτή είναι μία διαφάνεια από υπολογιστή της ίδιας της CIA που δείχνει την κατανομή των κερδών από την επιχείρηση του ναρκωτικού Contra. Εδώ φαίνεται ότι, το 47% των κερδών πηγαίνει στον David Rockefeller και το 12% σε άλλα μέλη της οικογένειας Ροκφέλερ. Στη συνέχεια, βλέπουμε ότι το 11% πηγαίνει στους Rothschilds, το 7% πηγαίνει στην οικογένεια Μπους, το 4% στην οικογένεια Κλίντον και το υπόλοιπο κυρίως σε άλλες οικογένειες της ομάδας Skull & Bones [16] και σε συναφείς σατανικές ομάδες … Είναι αρκετά περίεργο ότι βρίσκουμε την οικογένεια Κλίντον στη λίστα τόσο σύντομα, καθώς ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ακόμη Πρόεδρος. Ωστόσο, διαβάζοντας το βιβλίο «Barry & the Boys: Η CIA, ο όχλος και η Μυστική Ιστορία της Αμερικής», για τον υπάλληλο της CIA Barry Seal που βοηθάει στη ρήψη με τσάντες κοκαΐνης στο Meno του Αρκάνσας, όπου ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης και μέρος της επιχείρησης ναρκωτικών του Ροκφέλερ συγκαλύπτεται, θα μας βοηθήσει να το εξηγήσουμε αυτό.
Επίσης, αν κοιτάξετε το DNA μερικών εξεχόντων μελών των οικογενειών Μπους και Κλίντον, θα διαπιστώσετε ότι είναι νόθα παιδιά του Rockefeller. Οι φωτογραφίες με το DNA βρέθηκαν στο γραφείο μου στη CIA επειδή ο David Rockefeller προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο για να έχει πάντα ένα Rockefeller στο Λευκό Οίκο χωρίς το κοινό να γνωρίζει γι ‘αυτό … Η οικογένεια Rockefeller έχει μια μακρά παράδοση στο να κοιμάται με τις γυναίκες των άλλων ανθρώπων, ως μέρος μιας τελετής μύησης για να καταστήσουν τους συζύγους μέρος των επιχειρήσεων της οικογένειάς τους. Η συμφωνία είναι ότι, οι Ροκφέλερ θα κατακλύσουν μόνο με οικονομικές ευλογίες τον άνδρα, αφότου η γυναίκα του έχει γεννήσει ένα αρσενικό παιδί. Η εξέταση DNA έχει κάνει ότι πιο εύκολο για τους Ροκφέλερ να παρακολουθούν αυτήν την πτυχή της συμφωνίας του διαβόλου …[27-31]
Εδώ είναι μια διαφάνεια που δείχνει τα γονίδια Rockefeller, διακρίνεται από αυτό το σπάνιο χαρακτηριστικό μοτίβο δομής σχετικά με τον αριθμό των χρωμοσωμάτων 12, καθώς και σχετικά με αυτά τα άλλα 2 χρωμοσώματα. Εδώ είναι τα ίδια ακριβώς πρότυπα από τη λήψη αίματος από τον Μπους τον πρεσβύτερο και τον νεώτερο, τον Μπιλ Κλίντον και τον Τζον Κέρι που ήταν όλοι μέλη της ομάδας λατρείας θανάτου και σεξουαλικής διαστροφής, που ονομάζεται Skull & Bones. Είναι κάτι πολύ χειρότερο απ’ ότι φαίνεται και πέρα από τα όρια την ανθρώπινης νόησης [27-31]
Οι παράνομες δραστηριότητες της CIA είναι μια «οικογενειακή επιχείρηση» οι Ροκφέλερ σχετίζονται με τους Rothschilds με ένα παρόμοιο μηχανισμό. Οι Ροκφέλερ είναι ο αμερικανικός κλάδος των Ρότσιλντ και έγιναν πλούσιοι και επιφανείς, μόνο αφότου οι Ρότσιλντ άρχισαν να τους χρηματοδοτούν κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου. Βλέπε «Η Επεξήγηση της Συνομωσίας» για τους χειρισμούς του Rothschild για να ξεκινήσει ο Εμφύλιος Πόλεμος, προκειμένου να αποφευχθεί ο αμερικανικός ανταγωνισμός για την εξουσία του. Χρηματοδότησε τους Ροκφέλερ ως βαθμοφόρους του για να βοηθήσουν στον έλεγχο της Αμερικής.
Εδώ είναι μια διαφάνεια του DNA δείχνει ότι οι Ροκφέλερ σχετίζονται με τους Rothschilds και εδώ είναι η διαφάνεια που δείχνει ότι ο πατέρας του Χίτλερ ήταν ο νόθος γιος του Baron Rothschild και της Μαρίας Άννας Schickigruber … Το δείγμα DNA για τον Χίτλερ προέρχεται από ένα λεκέ σπέρματος σε ένα κομμάτι ρούχου που κράτησε μια Εβραία στο Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι σαν το φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι. Η  Γερμανική Μυστική Υπηρεσία σκότωσε τη γυναίκα για την προσπάθειά της να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αλλά το εσώρουχό της διατηρήθηκε σε μεταγενέστερο αρχείο της Στάζι ως ένα κομμάτι ιστορικού αναμνηστικού από τον πόλεμο. Επισήμως, υπήρχε ένα διάταγμα στη ναζιστική Γερμανία κατά του σεξ με Εβραίες, ήταν ένα διάταγμα το οποίο επιβαλλόταν μεταβλητά. Αν είχε βιαστεί απευθείας από έναν Rothschild κι όχι τον Χίτλερ, θα μπορούσε να είχε δωροδοκηθεί και όχι να θανατωθεί για τα βάσανά της. (26)
Η λεπτομερής ανάμνηση της Arrigo των προηγούμενων εμπιστευτικών ερευνών της CIA στα ελεγχόμενα γενετικά στοιχεία, μας παρέχει βασικές πληροφορίες που τελικά θα επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητα ευρήματα. Αυτές οι ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το ζωνικό πρότυπο του διακριτικού χρωμοσώματος 12 των μελών της οικογένειας του παγκόσμιου εγκλήματος, θα είναι μια πολύτιμη πηγή για τη μελλοντική δίωξη των σειριακών γενοκτονιών τους, που διαπράττονται συνεχώς για περισσότερο από δύο αιώνες, από τότε που ιδρύθηκε το παγκόσμιο τραπεζικό μονοπώλιο τους.
Ενώ ο ισχυρισμός της Arrigo δεν μπορεί να αποδειχθεί για μερικά χρόνια, υπάρχει μεγάλη επιβεβαίωση των ισχυρισμών της, όχι μόνο από τις δραστηριότητες αυτής της οικτρής ομάδας, αλλά ακόμα και κρυμμένα σε δικές τους παραπλανητικές δηλώσεις. Οι πρώην Πρόεδροι George Bush και Bill Clinton, είχαν λίγα εμπιστευτικά αστεία με τον Τύπο, αστειευόμενη για τη στενή αδελφοσύνη τους σε μια εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης στο Τορόντο του Καναδά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου του 2009:
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Bush, λέει ότι,ο πρώην πρόεδρος William J. Clinton δεν τον επέκρινε ποτέ καθώς και οι δύο ηγέτες ακολούθησαν παρόμοιες πολιτικές στις θητείες τους … Οι δύο ηγέτες σφράγισαν ο ένας τις πολιτικές του άλλου, συμφωνώντας ότι υπήρχαν μικρές διαφορές μεταξύ των δύο … Ο Μπους υποστήριξε τη σιωπή του Κλίντον κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα το 1994, όπου σφαγιάστηκαν πάνω από 800.000 χιλιάδες Τούτσι και μετριοπαθείς  Χούτου. Υποστήριξε τη θεωρία του Κλίντον με την παραδοχή ότι, η γρήγορη κινητοποίηση των 20.000 στρατευμάτων δεν ήταν εφικτή εκείνη την περίοδο … Ο Κλίντον, από την πλευρά του, εξήρε τον Μπους για τις «διαφορετικές» επιλογές του υπουργικού του συμβουλίου.
Τα εισιτήρια για «μια συζήτηση με τους προέδρους Τζορτζ Μπους και Μπιλ Κλίντον», πωλήθηκαν για C$ 200 έωςC$ 2500 καθώς, εκατοντάδες της αντιπολίτευσης είχαν οργανώσει διαδήλωση έξω από τον βαριά φυλασσόμενο χώρο. Σχολιάζοντας τα οικονομικά οφέλη του φόρουμ, ο Μπους είπε, «ο Πρόεδρος Κλίντον και εγώ συνηθίζαμε να πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου … Έτσι, ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας – χαιρόμαστε που είστε εδώ». Αποκάλεσε επίσης τον Κλίντον «αδελφό» για το χρονικό διάστημα που πέρασε με την οικογένεια Μπους … (27)
Το να αποκαλεί ο Bush τον Clinton  αδελφό του, μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους λίγους ακριβείς ισχυρισμούς του. Όχι μόνο οι Κλίντον και Μπους είναι και οι δύο μέλη της λατρείας της «αδελφότητας» Skull & Bones, είναι επίσης δύο απευθείας απόγονοι των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ! Παίζοντας με τη διπλή έννοια των λέξεων όπως «αδελφός» δημιουργείται μια εύλογη δυνατότητα άρνησης που η οικογένεια του παγκόσμιου εγκλήματος απολαμβάνει δημοσίως. Ένα άλλο διάσημο «εμπιστευτικό αστείο» που ο Μπους Τζούνιορ παίζει συχνά με τα μέσα ενημέρωσης περιλαμβάνει μια στιγμιαία διάρκεια του σινιάλου με το χέρι, των σατανικών κεράτων, κάτω από το πρόσχημα της υποστήριξης μιας αθλητικής ομάδας του Τέξας. Ενώ οι προθέσεις πίσω από τα σινιάλο με τα χέρια του George W. θα παραμείνουν κρυμμένες, η γενετική σχέση μεταξύ του Georgeκαι του «αδελφού» Bill, θα γίνει σίγουρα δημόσια γνωστή, αποκαλύπτοντας τις διεστραμμένες αλήθειες πίσω από τα άρρωστα εμπιστευτικά τους αστεία.
Οι γενετικές πληροφορίες που ανακτήθηκαν και δημοσιεύθηκαν από την Dr Arrigo, με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο, θα αποτελέσουν αναμφίβολα την αρχή μιας πιο χρονοβόρας γενετικής μελέτης αυτής της ψυχοπαθούς «ράτσας», στις ρίζες της στην προγονική καταγωγή των Χαζάρων, Ασκενάζι, μία Καυκάσια αίρεση Εβραίων. (28) [32]
Κάποιος μπορεί να μην εκπλαγεί που οι οικογένειες που προωθούν την Άρια ευγονική, είναι οι ίδιες παραδείγματα γενετικής γραμμής με μια κληρονομική νευρολογική ανεπάρκεια-ψυχοπάθεια- οι οποίες πρέπει να απομακρύνονται από τις θέσεις λήψης αποφάσεων στην κοινωνία. Η προσπάθεια ψυχοπαθών ανθρώπων να θεσμοθετήσουν την ψυχοπάθεια στην υπόλοιπη ανθρωπότητα δεν μπορεί να προχωρήσει ανεξέλεγκτα.
Νευρολογική ανεπάρκεια με αποτέλεσμα ψυχοπαθούς συμπεριφοράς, έχει κυβερνήσει την ανθρωπότητα για χιλιετίες. [33] [34] Η τεχνολογική πρόοδος μπορεί να ανακουφίσει αυτή την ενοχλητική επίδραση στην ανθρώπινη ανάπτυξη. Σάρωση του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια δοκιμών συναισθηματικής ταύτισης, μπορεί να εφαρμοστεί για να ξεριζώσει την ψυχοπάθεια στην ανθρώπινη ηγεσία, ενώ οι επιστημονικές έρευνες της αναγέννησης μπορεί επίσης να επιτρέψουν την αναγνώριση προηγμένων δυνατοτήτων μεταξύ μας.
Ομοίως, η διδασκαλία του κάρμα και της μετενσάρκωσης μπορεί να εφαρμοστεί επιστημονικά για να αναδημιουργήσει τον κόσμο μας σε αυτή την ισχυρή κυκλική ευαισθητοποίηση, επιτρέποντας στις μελλοντικές γενιές να είναι απαλλαγμένες από την ψυχοπάθεια που έχει έρθει για να κυριαρχήσει στην παγκόσμια πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις με ανατροπή. Οι άνθρωποι σήμερα εγκλωβισμένα σε κύκλους δουλείας [35] και βασανιστηρίων μπορεί να ξαναγεννηθούν σε ένα υγιές υποηχητικό περιβάλλον όπου η ομαδική τηλεπάθεια εμποδίζει την κρυφή κακοποίηση και το μεγάλο δυναμικό όλων των ψυχών μετενσαρκωμένο μπορεί να φωτίσει τη συλλογική ανθρώπινη εμπειρία.
Η παρούσα μετατόπιση των εποχών, [36] σηματοδοτεί την επιστροφή στο δρόμο της ζωής που ο κύριος δημιουργός έχει θέσει για την ανθρωπότητα, με γυμνά τα πόδια μας σε επαφή με τη Γη με συνειδητή επίγνωση της υποκείμενης ενότητας όλης της Δημιουργίας. Η κβαντική φυσική του συντονισμού και της γηγενούς αρχαίας σοφίας, ενημερώνουν τώρα απρόσκοπτα την ανθρωπότητα για την εξελισσόμενη πλανητική μετάβαση σε έναν τεσσάρων διαστάσεων συντονισμό, που σήμερα αιμορραγία μέσα σε ένα μοτίβο διεύρυνσης των σημείων επαφής που απαιτούν ήδη την εκκένωση. Οι πιεζοηλεκτρικές καταιγίδες φωτιάς, που προκαλούνται από υπόηχους, καταστρέφουν όλες τις σύγχρονες μεταλλουργίες στις αντηχητικές εστιακές περιοχές και σε μεγάλο υψόμετρο, που αποδεικνύουν όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις, τα αποθέματα πυρηνικών κεφαλών, δορυφόρων και διαστημικών σταθμών που είναι άρρωστα εφοδιασμένα για να χειριστούν τα ραγδαία πλανητικό επίπεδο υπόηχων.
Οι συγκεκριμένες και κρίσιμες προειδοποιήσεις των Πνευματικών επιστημόνων και των αυτοχθόνων γερόντων πρέπει να εισακουστούν, προκειμένου η ανθρωπότητα να εξέλθει με ασφάλεια από την παρούσα απειλή της παγκόσμιας καταστροφής. Ο αμερικανικός λαός και μάλιστα όλος ο κόσμος, πρέπει να ενημερωθούν για τους θανατηφόρους κινδύνους της ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας και τις διαθέσιμες σήμερα τεχνολογίες συντονισμού της υγείας βασισμένες στις Ayurvedic πυραμίδες και τον ανθρώπινο κτύπο της καρδιάς. Ο καθαρισμός και η επεξεργασία του νερού με χρυσά και ασημένια κολλοειδή [37] πρέπει να τεθούν σε άμεση χρήση όλης της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων τόσο την ελεύθερης ενέργειας και τις θεραπευτικές εφαρμογές του HHO πλάσμα. Η τετραγωνική συνάρτηση [zn +1 = Zn2 συντελεστής n] είναι το παγκόσμιο κλειδί στην απεριόριστη κοσμική ενέργεια για την ανακούφιση όλου του ανθρώπινου πόνου. [37-42]
Όλα τα ιερά μνημεία του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Βατικανού, του Όρους του Ναού και της Μέκκας, ευθυγραμμίζονται εντός της ίδιας πυραμίδας υπόηχου δικτύου συντονισμού, έχοντας χτιστεί στην κορυφή των πιο αρχαίων χώρων σημαδεύοντας τις εισόδους σε τεράστια τεχνητά υπόγεια βασίλεια. Όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν ανοικοδομηθεί χρησιμοποιώντας διαφορετικές ερμηνείες για το τι συνέβη μία φορά σε αυτές τις θέσεις συντονισμού, φιλονικώντας πάνω στην αποκλίνουσα ορολογία. [43]
Πράγματι, ήταν ο αυστηρός έλεγχος αυτών των εισόδων που έχει επιβληθεί διαμέσου της θρησκευτικής κατοχής των χώρων και του τρόπου χρήσης τους. Τα ενισχυμένα αποτελέσματα βιοηλεκτρικής και συνείδησης των εστιακών υπόηχων σε αυτές τις ιερές περιοχές έχουν, στην πραγματικότητα, επιτευχθεί, μέσω συντονισμού αρχιτεκτονικής με τη χρήση πιεζοηλεκτρικής πέτρας στη σωστή ευθυγράμμιση με το ακριβές σχέδιο στάσιμου κύματος που προβάλλεται από τις πυραμίδες της Γκίζας, που εκφράζεται ως: [zn +1 = Zn2 συντελεστής n]. Η δύναμη της ανθρώπινης σκέψης βρίσκεται σε ενότητα.
Η ανθρώπινη φώτιση ήδη συμβαίνει στα παιδιά μας, τα οποία τώρα, αναπτύσσουν προηγμένες ικανότητες και έχουν πρόσβαση σε μνήμες των προηγούμενων ζωών τους, σηματοδοτώντας μια ευρύτερη ευαισθητοποίηση ό,τι ήταν προσβάσιμες και στις προηγούμενες γενιές. Η πνευματική ευαισθησία είναι τώρα προικισμένη με μεγάλου εύρους υπόηχο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ενός παιδιού. Η Ayurvedic (αρχαίες επιστήμες υγείας) σοφία διδάσκει ότι τα νανοσωματίδια από τον χρυσό και το ασήμι ενισχύουν τη ζωτικότητα σε όλες τις μορφές ζωής, εξαλείφοντας μόνο παθογόνους οργανισμούς όπως τα βακτήρια και viri σε ατμοσφαιρικά και κυτταρικά περιβάλλοντα, έτσι ενεργούν ως πράκτορες του γήινου ατμοσφαιρικού καθαρισμού και της μεταμόρφωσης. Οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του εμβρύου επιτυγχάνεται με γέννα στο νερό σε ήλεκτρο κολλοειδή με την παρουσία ενός υγιούς  καρδιακού χτύπου συντονισμού 1,45 Hz. Οι προκύπτουσες φυσιολογικές αλλαγές περιλαμβάνουν μια λεπτή ινιακή διεύρυνση του κρανίου που αντανακλά ένα εύρος ζώνης διεύρυνσης της αντίληψης, εμποτίζοντας ευαισθησία στα υπέρυθρα και υπεριώδη τμήματα του φάσματος. [40] [42]
Η εμβάθυνση του Γήινου συντονισμού και η ενίσχυση του μαγνητικού πεδίου επιτρέπει την μετενσάρκωση των προηγμένων πνευμάτων μεταξύ των αναδυόμενων γενιών μας. Αυτές οι υπόηχες συνθήκες αυξημένης βαρύτητας διευκολύνουν τις μεταβολές του επιπέδου συνείδησης με τον συγχρονισμό, με αποτέλεσμα την υψηλή νοημοσύνη, τη συναισθησία, την τηλεπάθεια και την ευρεία χρήση της ολογραφικής ικανότητας του μυαλού. Χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο εκπλήσσουν τους γονείς τους μιλώντας για μνήμες από προηγούμενη ζωή και προηγμένη πνευματική γνώση πέρα από το πεδίο εφαρμογής της παρούσας εμπειρίας της ζωής τους. [44] Η αναγνώριση αυτών των ιδιαίτερων ηγετών του νέου πλανητικού συντονισμού, θα διευκολύνει την παγκόσμια μεταμόρφωσή μας προς μια ειρηνική και ανανεωμένη συλλογική συνείδηση, διότι, όπως λένε οι Ιθαγενείς Αμερικανοί Lakota,«mitakuye Oyasin» – «όλοι συνδεόμαστε».
www.terrapapers.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Θέλετε να αυξήσετε τα μετρητά για το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης ή χρέη πληρωμών ή σε κατάσταση οικονομικής βλάβης; Περιμένετε! Εξετάστε το ενδεχόμενο να πωλούν τα νεφρά σας ως επιλογή. Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε τα νεφρά σας today.Message μας immediately.A νεφρών έχει αγοραστεί για ένα μέγιστο ποσό των $ 208,000.00US δολάρια. Το Εθνικό Ίδρυμα σήμερα αγοράζουν υγιή νεφρά. Το όνομά μου είναι ο Δρ Ρικ, είμαι Νεφρολόγος στο νεφρό Εθνική νοσοκομείο. Νοσοκομείο μας είναι ειδικευμένη στην Νεφρού Χειρουργική και εμείς επίσης να ασχοληθεί με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με ένα ζωντανό ένα αντίστοιχο δότη. Βρισκόμαστε στην ινδική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία, τη Νότια Αφρική, κλπ Εάν σας ενδιαφέρει να πωλούν ή να αγοράζουν τα νεφρά, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail: doctorcollins3@gmail.com
    Ανάγκη Γνήσιο Δωρητές
    Αναμονή για αποκρίνεται σας ....
    Με τις καλύτερες ευχές ....
    Ο Δρ Collins

    ΑπάντησηΔιαγραφή