Ένας ερευνητής της NASA έχει βρει κρυμμένες πύλες στο μαγνητικό πεδίο της Γης που ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Ορισμένες από αυτές είναι ανοικτές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η NASA χαρακτηρίζει αυτές τις πύλες X-σημεία ή περιοχές διάχυσης Αυτές βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Οι πύλες δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας μαγνητικής επανασύνδεσης από γραμμές μιας μαγνητικής δύναμης από δύο ουράνια σώματα που σμίγουν μέσα στο χώρο. Η διαδικασία αυτοί δημιουργεί αυτά τα x-σημεία.
Πύλες υπάρχουν μέσα και έξω σε αυτόν τον πλανήτη. Η NASA έχει ασχοληθεί με αυτές τις πύλες από το 1998 !!!!!! (όπως λέμε «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»)
Αλιευθέν από το EDW HELLAS
Καθόλου δεν ξαφνιάζει η ανακοίνωση της NASA … ειδικά στους αναγνώστες μας !!!! Διαβάζουμε κάτι τέτοιες «ανακοινώσεις» κι απλά γελάμε ! Οι Ήλιοι στο σύμπαν είναι φάροι φωτός, ακριβώς όπως ένας φάρος στην θάλασσα του διαστήματος, για να ταξιδεύουν τα διαστημόπλοια. Χρησιμοποιούν τους νόμους της βαρύτητας. Ουσιαστικά τον νόμο της ΠΤΩΣΕΩΣ προς κάποιο προορισμό. Τα πλοία έρχονται μέσα από τον Ήλιο διότι είναι ΚΟΥΦΙΟΣ όπως και οι πλανήτες.
Στην γλώσσα των Επικυρίαρχων η Αστρονομία λέγεται “N_EA_ANU”. [3]
Αυτή άλλωστε είναι και η κύρια λειτουργία του Suncruiser. Να ελέγχει τα φορτηγά μέσω των Stargates διάβασε NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR [1]  και βέβαια τους μνηστήρες της Νοτίας εξόδου του Γαλαξία! Διάβασε εδώ TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη [2] Το πραγματικό αστρόπλοιο με κινητήρα ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ η ΔΙΝΗΣ βρίσκεται μέσα στην φωτεινή γραμμή. Αυτό τα “έφερε” εδώ. Οι επιστήμονες στην AREA 51 και σε άλλες υπόγειες βάσεις που τις έφεραν από άλλα ηλιακά συστήματα αναπτύσσουν τα στοιχεία 115-117 για να φτιάξουν πεδία ΑΝΤΙΥΛΗΣ που είναι η Υπέρτατη Τεχνολογία, πέρα από τα Βαθμωτά πεδία. Για την τεχνολογία Αντιύλης και την σχέση με ανθρώπους από προηγούμενο σύμπαν σε άλλο άρθρο. Φυσικά για όσους έχουν πολύ γερό στομάχι.
Απλώς διογκώνουν τον Χωρόχρονο και τον συμπιέζουν μπροστά από τα πλοία ώστε να σερφάρουν πάνω από τα ΚΥΜΑΤΑ του ΧΩΡΟΥ σαν τα υπερωκεάνια !
Τώρα μπορείτε, αν έχετε ανοιχτό μυαλό, να μελετήσετε, να ερευνήσετε και να διερωτηθείτε αν ίσως  …



www.terrapapers.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger