ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι διεκδικητικός και όταν θέλει μια γυναίκα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.Πάθος και πόθος είναι η ανάσα του καθότι κυβερνήτης του ο Άρης. Η συμβουλή μου είναι τη μια μέρα να τον φλερτάρεις έντονα και την άλλη να το παίζεις ψυχρή και αδιάφορη. Θα τον μετατρέψεις σε ανελέητο κυνηγό. Δήλωσε διαθεσιμότητα για σεξ σε οποιοδήποτε σημείο. Φόρα σέξι εσώρουχα για να τον διεγείρεις. Βέβαια, για να δεσμευτεί δεν αρκεί μόνο το σεξ. Παίξτο δύσκολη. Αυτός ο άντρας έχει απίστευτη ενέργεια, μην τον ελέγχεις, μην τον αγνοείς, μην τον περιφρονείς, μην τον κριτικάρεις γιατί νευριάζει εύκολα. Μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι. Αναζητά αποδοχή και θαυμασμό και θέλει να είναι πάντα ο πρώτος. Η ρουτίνα τον σκοτώνει. Αγαπά την ωραία ζωή και τα δώρα που είναι φτιαγμένα γι’ αυτόν.


Δεν του αρέσουν ο αργός ρυθμός του Ταύρου, η αναποφασιστικότητα του Ζυγού, το μυστήριο του Σκορπιού, η εμμονή της Παρθένου και η οργάνωση του Αιγόκερου.
Του αρέσουν η κινητικότητα του Δίδυμου και του Τοξότη, η ανεξαρτησία του Υδροχόου και η αρχηγία του Λέοντα παρόλο που ανταγωνίζεται μαζί του.



ΤΑΥΡΟΣ

Για να κερδίσεις τον Ταύρο, παίξε με τις αισθήσεις του. Μίλα του με μεταξένια φωνή, φόρα ένα ωραίο άρωμα, κομψά ρούχα και πήγαινε μαζί του σε ένα ωραίο restaurant. Δεν κάνει εύκολα σχέσεις. Αναζητά ασφάλεια και είναι κτητικός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξαφανίσεις οτιδήποτε αφορά το παρελθόν σου. Έχει μεγάλες αντοχές στο σεξ και ειδικά αν έχει προηγηθεί ένα ωραίο γεύμα. Μην του δίνεις αφορμές για να ζηλέψει. Θέλει μια ζεστή ατμόσφαιρα, τρυφερότητα και να αισθάνεται περήφανος για το ταίρι του. Επιδιώκει να κάνετε τα πάντα μαζί. Αγαπά την πολυτέλεια, την ηρεμία, τα προσεγμένα δώρα και φυσικά το χρήμα. Δεν κάνει εύκολα αλλαγές. Η ρουτίνα είναι μέρος της καθημερινότητάς του. Δεν του αρέσει να τον διακόπτουν όταν εργάζεται.


Δεν αγαπά το ρίσκο του Κριού, την επιδειξιομανία του Λέοντα, την επιθετικότητα του Σκορπιού, τη διπλή φύση του Δίδυμου, την ανευθυνότητα του Τοξότη, τον ατομικισμό του Υδροχόου.
Του αρέσουν: η αγάπη του Καρκίνου για την οικογένεια, η αγάπη του Ζυγού για τα ωραία πράγματα, η οργάνωση της Παρθένου και του Αιγόκερου.



ΔΙΔΥΜΟΣ


Ο Δίδυμος μπερδεύει τη φιλία με τον έρωτα και συχνά οδηγείται σε σχέσεις με φίλες. Γοητεύεται με το πνεύμα, τις ιδέες, τις εξειδικευμένες γνώσεις. Μπλοκάρει με ανθρώπους εξυπνότερους από αυτόν. Κάνει σεξ και εξαφανίζεται με εύκολο τρόπο. Χαλάρωσέ τον με μασάζ και κάντου πολλές εκπλήξεις.Φλερτάρει αλλά μην δείξεις ότι ενοχλείσαι. Βαριέται πολύ τη ρουτίνα καθώς και την παρέα με τα ίδια άτομα. Μην κολλάς πάνω του και μην περιορίζεις την ελευθερία κινήσεών του. Αγαπά την εξυπνάδα, την ετοιμότητα του λόγου, το απρόβλεπτο. Μην του πεις ποτέ πόσο ασυνεπής είναι. Είναι πολύ κινητικός και δραστήριος. Του αρέσουν τα ταξίδια, η πολυκοσμία, η επικοινωνία κάθε είδους, οι συζητήσεις. Κάνει πολλά πράγματα μαζί και εκτελεί τις ιδέες του. Δεν ασχολείται πολύ ώρα με το ίδιο πράγμα ούτε δεσμεύεται εύκολα σε συμφωνίες. Δεν του αρέσει να χάνει και εκνευρίζεται όταν πάει να χάσει τη μπάλα. Δεν θέλει να χάνει το χρόνο του ή να τον στήνουν.


Βρίσκει τον Ταύρο κολλημένο τύπο, τον Καρκίνο κολλημένο στο παρελθόν, τον Αιγόκερω πολύ ώριμο, τον Λέοντα, τον Τοξότη και τον Υδροχόο ανταγωνιστικούς σε κινητικότητα και ταχύτητα αλλαγής συντρόφων.
Δεν του αρέσουν το ονειροπόλημα του Ιχθύ και το παρασκήνιο του Σκορπιού. Αγαπά τον Κριό που είναι έτοιμος για όλα, την Παρθένο που εκλογικεύει συναισθήματα και το Ζυγό που έχει ελεύθερες απόψεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αναζητά ασφάλεια στο συναίσθημα. Του αρέσει το απρόβλεπτο όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Αγαπά τη φεγγαράδα, τα ωραία γεύματα, το σινεμά, το θέατρο. Είναι αγχώδης και καλό θα είναι να ξέρει πάντα που βρίσκεσαι. Αναζητά διάρκεια στις σχέσεις και στο σεξ του αρέσει να εξουσιάζει. Του αρέσει να τον περιλαμβάνεις στο πρόγραμμά σου και όταν ενοχλείται από κάτι πληγώνεται. Αγαπά τα δώρα, τις εκπλήξεις, τις ρομαντικές χειρονομίες, τις τρυφερές εκδηλώσεις παντού και πάντα. Θέλει μια όμορφη ερωτική φωλιά να μείνει για πάντα εκεί. Είναι λάτρης της οικογένειας, της ιστορίας, της καλής σπιτικής κουζίνας. Αποφεύγει τις εντάσεις. Δεν του αρέσουν καθόλου τα δύσκολα και ειδικά όταν δεν τον βοηθούν αλλά ξέρει να ανταποκρίνεται επάξια. Βαριέται συζητήσεις που δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον.

Δεν του αρέσουν η επιπολαιότητα του Δίδυμου και του Τοξότη, η αδιαφορία του Κριού, η συναισθηματική εγκράτεια της Παρθένου και του Αιγόκερου, τα τείχη του Υδροχόου, η αυταρχικότητα του Λέοντα.
Αγαπά τη συναισθηματική ασφάλεια του Ταύρου, το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα του Ζυγού και του Ιχθύ.


Για να κατακτήσεις τον Λέοντα, θαύμασέ τον για να σε προσέξει. Κάνε κάτι μοναδικό γι’ αυτόν.Όσες περισσότερες υπερβολές κάνεις, τόσο γοητεύεται. Του αρέσει το όμορφο και ακριβό αμπαλάζ. Αγαπά τη διασκέδαση, τα παιχνίδια, το χορό, τα παιδιά και καθόλου τις βαρετές εκδηλώσεις. Του αρέσουν τα κομπλιμέντα, οι απολαύσεις, τα σπορ. Λούστον με φιλοφρονήσεις και κάντου τολμηρές προτάσεις και με τους τόσους επαίνους είναι σίγουρο ότι θα πέσει στην αγκαλιά σου. Είναι επιδειξιομανής, θέλει να έχει πάντα δίκιο γι’ αυτό μην τολμήσεις να βγεις από πάνω. Μην τον προκαλείς και μην φλερτάρεις με άλλον. Πες του πόσο καταπληκτικός είναι σε όλους τους τομείς και φυσικά στο σεξ. Κάντου εκπλήξεις και όχι σκηνές ζήλιας. Θέλει ελευθερία κινήσεων και δεν του αρέσει η ρουτίνα. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και να περνάει πάντα καλά. Μην τον αγνοείς, μην τον παραμερίζεις, μην του κάνεις πλάκες. Δεν δέχεται εύκολα την απόρριψη. Θυμώνει με την ατιμία και την εξαπάτηση.


Δεν του αρέσουν ο ανταγωνισμός του Κριού και του Δίδυμου, η ηρεμία της Παρθένου, η αυστηρότητα του Αιγόκερου, η κτητικότητα του Σκορπιού, η αδιαφορία του Υδροχόου, τα παράπονα του Καρκίνου.
Αγαπά την αισιοδοξία του Τοξότη, την αγάπη για απόλαυση του Ταύρου και του Ζυγού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Παρθένος αγαπά την οργάνωση, τη σχολαστικότητα, το πρόγραμμα. Για να τον γοητέψεις, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ζήτα τη βοήθειά του στην διαχείριση μιας υπόθεσής σου, βοηθά πάντα τους άλλους αλλά μην περιμένεις αγκαλίτσες και χαδάκια. Του αρέσουν το όμορφο αριστοκρατικό ντύσιμο και η καθαριότητα. Αγαπά τα ήσυχα, φινετσάτα μέρη και όχι την πολυκοσμία και τη βαβούρα. Μην προσπαθήσεις να τον ρίξεις με αποπλανήσεις και με μια σέξι εμφάνιση. Απαιτεί συνέπεια στη σχέση αλλά και γενικότερα. Μισεί το ατημέλητο και την αταξία. Μην ανατρέψεις ποτέ το πρόγραμμά του και μην κανονίζεις πράγματα πίσω από την πλάτη του. Τις διαφορές του τις λύνει ήρεμα και με λογικά επιχειρήματα. Ζητά αμοιβαία εμπιστοσύνη, πνευματικά ενδιαφέροντα και κουλτούρα. Θέλει πράξεις και όχι λόγια. Βάζει προτεραιότητες, είναι πάντα καθαρός και καλοντυμένος. Μισεί τη χυδαιότητα, την αγένεια, τη γκρίνια και την εξαπάτηση.


Τον ενοχλούν η αγένεια του Κριού, η αδιαφορία του Σκορπιού, οι αλλαγές συμπεριφοράς του Διδύμου και του Ζυγού. Δεν αντέχει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα του Καρκίνου και του Ιχθύ, την αυταρέσκεια του Λέοντα, το χύμα του Τοξότη.
Τον έλκουν η ασφάλεια και η σταθερότητα του Ταύρου, ο προγραμματισμός του Αιγόκερου και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό που προσφέρει ο Υδροχόος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, συντροφικός, κομψός, λαμπερός, καλόγουστος, κοινωνικός και δίνει σημασία στο στιλ και την εμφάνιση. Θέλει να τον εκτιμάς και να τον θαυμάζεις, να ενδιαφέρεσαι για τις απόψεις του. Αγαπά τις απολαύσεις, τα ωραία εστιατόρια, τις ρομαντικές βόλτες, την εκκεντρικότητα. Λειτουργεί καλά σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα που κυριαρχεί ο αισθησιασμός, η τρυφερότητα και η μουσική.Δεν του αρέσουν οι τσακωμοί και ειδικά μπροστά σε άλλα άτομα. Αναζητά μια σχέση με προοπτικές, με καλή συμπεριφορά και επίπεδο. Θέλει να βρίσκεται συνεχώς με το ταίρι του και να κάνουν κοινά πράγματα. Του αρέσουν τα δώρα και οι εκπλήξεις. Τον έλκουν η συναναστροφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και η ήρεμη συζήτηση. Εξυπηρετεί τους άλλους αλλά θέλει και να τον εξυπηρετούν. Δεν παίρνει εύκολα δύσκολες αποφάσεις και δεν του αρέσει να του ρίχνεις το φταίξιμο. Μην κρίνεις τις πράξεις του γιατί αγανακτεί.


Δεν αντέχει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Κριού και του Σκορπιού. Δεν του αρέσουν η υπερβολή του Λέοντα και η πρακτικότητα της Παρθένου, το παράπονο του Καρκίνου και η ελευθερία του Τοξότη.
Ζει όμορφα με τον Ταύρο, ουτοπικά με τον Υδροχόο. Του αρέσουν: το ενδιαφέρον για τους άλλους που διαθέτει ο Ιχθύς και η πολύπλευρη προσωπικότητα του Δίδυμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γοητεύεται με το σεξ, το πάθος και το μυστήριο. Σε ρίχνουν στο κρεβάτι στο λεπτό η σεξουαλικότητα και η αρρενωπότητά του. Στην ουσία, ψάχνει την αδερφή ψυχή. Κρύβει μυστικά σαν τα μάτια του. Αν δεν εμπιστεύεται, δεν ανοίγει τα χαρτιά του ούτε μιλάει για το παρελθόν του χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει να ξέρει τα πάντα για εσένα. Το μυστικό είναι να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά για να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να είσαι τίμια και ειλικρινής. Μην προκαλέσεις ποτέ τη ζήλια του και μην μπλοφάρεις γιατί είναι σίγουρο πως θα το ανακαλύψει. Είναι κτητικός, θέλει να του ανήκεις ολοκληρωτικά. Του αρέσουν οι εκπλήξεις, το απρόβλεπτο και οι έπαινοι. Στο σεξ θέλει επινοητικότητα και φαντασία. Θέλει να είναι ο καλύτερος και κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τις ιδέες και τα πάθη του. Δεν του αρέσουν οι αδιάκριτες ερωτήσεις και ειδικά από αγνώστους. Αναζητά εμπιστοσύνη και τσαντίζεται όταν ο άλλος είναι καλύτερος γνώστης από αυτόν.


Δεν του αρέσουν: η διπροσωπία του Δίδυμου, το ξενέρωμα της Παρθένου και του Αιγόκερου. Ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Ιχθύς είναι πολύ μαλακοί συναισθηματικά γι’ αυτόν και ο Υδροχόος ζει στον κόσμο του.
Του αρέσουν η ντομπροσύνη του Κριού, ο αισθησιασμός του Ταύρου και του Λέοντα, η γοητεία του Τοξότη.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά το περιστασιακό σεξ, τα ταξίδια, τη φύση, την ποικιλία στη συζήτηση.Γοητεύεται από δραστήριες και πολυάσχολες γυναίκες, ανεξάρτητες, που σέβονται τη δική του ελευθερία. Είναι αυθόρμητος και η ρουτίνα τον δηλητηριάζει. Θέλει να κάνει σεξ παντού, δημιουργεί ανεξάρτητες σχέσεις και αναζητά ανάλαφρες καταστάσεις. Μην τον κατασκοπεύεις, μην τον πνίγεις. Είναι αλλεργικός στις σοβαρές δεσμεύσεις. Δεν του αρέσουν η στασιμότητα, οι επαναλήψεις και τα κολλήματα.Απολαμβάνει το παρών χωρίς να σκέφτεται ιδιαίτερα το μέλλον. Διαθέτει περιπετειώδες πνεύμα, κινητικότητα και επιδιώκει να αλλάζει παραστάσεις. Θέλει να γνωρίζει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να φλερτάρει. Λατρεύει το ασυνήθιστο και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα. Δεν δεσμεύεται εύκολα με ευθύνες και υποχρεώσεις.


Δεν αντέχει τους καβγάδες με Κριό, τη ζήλια και τη κτητικότητα του Ταύρου και του Σκορπιού, την απαισιοδοξία του Καρκίνου, τη γκρίνια της Παρθένου, το συντηρητισμό του Αιγόκερου, τον υλιστή Λέοντα, τη μελαγχολία του Ιχθύ.
Του αρέσουν: η ωραία ζωή που κάνει ο Ζυγός, η αισιοδοξία του Υδροχόου, η κινητικότητα και η φιλομάθεια του Δίδυμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Αιγόκερως αισθάνεται ασφαλής με το χρήμα. Εργάζεται πολύ, είναι υπεύθυνο και φιλόδοξο άτομο. Αναζητά μια γυναίκα σοβαρή, ευγενική, φιλόδοξη, να ζει μαζί της μια άνετη ζωή και να παίρνει αγάπη. Δίνει μεγάλη σημασία στο κοινωνικό στάτους. Τρελαίνεται για επενδύσεις και οικονομικά. Μην του δοθείς απλόχερα. Δείξε ενδιαφέρον και εξαφανίσου. Χρειάζεται να νιώσει ασφαλής για να παραδοθεί άνευ όρων.Δεν του αρέσουν οι ανατροπές στο πρόγραμμα και την οργάνωση της ζωής του, ούτε οι δημόσιες εκδηλώσεις. Μισεί τον έλεγχο, τις ανακρίσεις, την καταπίεση. Θέλει ξεκάθαρες σχέσεις και πολύ κατανόηση καθώς του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα μόνος του. Του αρέσουν τα προσεγμένα δώρα και τα κλαμπ για λίγους. Μην τον φέρεις ποτέ σε δύσκολη θέση ειδικά μπροστά σε κόσμο, μην τον πειράζεις και απέφυγε τις εκπλήξεις. Θέλει να είναι πάντα χρήσιμος. Δεν αντέχει τη μοναξιά και την ακαταστασία.


Δεν του αρέσουν η άκομψη συμπεριφορά του Κριού, η υπερευαισθησία του Καρκίνου και του Ιχθύ, τα πολλά λόγια του Διδύμου και του Τοξότη. Ο Υδροχόος ζει σε άλλο κόσμο, ο Λέων είναι επιδειξιομανής και ο Ζυγός αναποφάσιστος.
Βασίζεται σε Ταύρο και Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος, απρόβλεπτος. Φοβάται τις σχέσεις και δεν κατανοεί συναισθήματα. Του αρέσει το ατημέλητο, εξωτικό, αυθεντικό λουκ. Αγαπά τα περίεργα, πρωτοποριακά πράγματα, τα όνειρα, τα οράματα και έχει περίεργες ερωτικές φαντασιώσεις. Δεν προσκολλάται σε σχέσεις, δεν του αρέσουν ο έλεγχος και οι παρεμβάσεις. Θέλει να κάνει καλό στην ανθρωπότητα και βοηθά πολύ δικά του πρόσωπα. Τρελαίνεται για ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. Πειραματίζεται στο σεξ το οποίο δεν είναι ξεκομμένο από την πνευματική επαφή. Σκέφτεται νέους σκοπούς και τρόπους δράσης. Θέλει να είναι ο αρχηγός της υλοποίησης ενός σχεδίου και του αρέσει να γνωρίζει εκκεντρικούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Γενικά, ζει εκτός συστήματος. Δεν του αρέσουν οι οικειότητες, οι συναισθηματικές εκδηλώσεις, οι επιδείξεις, οι υπερβολές, οι σπατάλες. Δεν θεωρεί τον εαυτό του δεδομένο. Μισεί τη βία και την εξουσία.


Δεν του αρέσουν: ο συντηρητισμός του Ταύρου, της Παρθένου, του Αιγόκερου. Το κόλλημα στο παρελθόν του Καρκίνου, τα λόγια και οι πράξεις του Δίδυμου, το θέατρο του Σκορπιού. Ο Κριός και ο Λέων κοιτάνε τον εαυτούλη τους.
Του αρέσει ο αλτρουισμός του Ζυγού, η ελευθερία του Τοξότη και η ουτοπία του Ιχθύ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, χαμένος στον κόσμο των φαντασιώσεων. Μίλησέ του για τα όνειρά σου και θα τον κάνεις δικό σου. Είναι επιρρεπής στις καταχρήσεις. Δείξε του την αδυναμία σου και εκείνος θα σε σώσει. Ζει στις ψευδαισθήσεις και χρειάζεται δίπλα του έναν άνθρωπο να τον νταντεύει όταν περνάει δύσκολα. Θέλει να του δείχνεις συνεχώς την αγάπη σου, να τον χρειάζεσαι και να τον επιβεβαιώνεις. Δεν είναι καλός σε πρακτικά θέματα. Συμμετέχει όμως σε φιλανθρωπικές προσπάθειες. Ονειροπολεί ατελείωτα. Του αρέσουν τα κεριά, η μουσική, το ηλιοβασίλεμα, τα μέρη με ωραία θέα και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με νερό. Μην τον προσγειώνεις απότομα στην πραγματικότητα. Δεν θέλει εντάσεις, φασαρία, πολυκοσμία. Μην κουτσομπολεύεις ποτέ προσωπικά του ζητήματα.


Δεν του αρέσει ο αυταρχισμός του Κριού και του Λέοντα. Ο Σκορπιός τον πληγώνει, ο Ταύρος τον ρουτινιάζει, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως ζουν με προγράμματα, δεν έχει εμπιστοσύνη στον Δίδυμο.
Ο Τοξότης τον χαλαρώνει, ο Υδροχόος είναι αλτρουιστής. Ο Καρκίνος και ο Ζυγός νοιάζονται για τα συναισθήματά του.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger