Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι βγήκε το διαζύγιο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα, μετά τον αιφνίδιο χωρισμό του ζεύγους το περασμένο καλοκαίρι.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πέσκοφ, επιβεβαίωσε την πληροφορία του πρακτορείου Itar-TASS ότι «το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε».
Ο Ρώσος πρόεδρος και η Λουντμίλα έβαλαν τέλος στο γάμο τους έπειτα από τριάντα χρόνια και μάλιστα μπροστά στις κάμερες το περασμένο καλοκαίρι
Με κοινή τους εμφάνιση στη ρωσική τηλεόραση ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λουντμίλα ανακοίνωσαν το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι ο γάμος τους τελείωσε και πήραν διαζύγιο.
Το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου και μετά δήλωσαν μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων ότι ο γάμος τους τελείωσε. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».
«Ηταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν. Η ιδιωτική ζωή του Πούτιν μπαίνει τώρα στο στόχαστρο αφού κυκλοφορούν φήμες ότι συζεί με την ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάγιεβα.
Είναι η εποχή που ο Πούτιν είναι στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της KGB και στη συνέχεια επικεφαλής της:



Δημοσίευση σχολίου

Blogger