Η
ΗΠΑ, Βαλτιμόρη, αξιωματικός της αστυνομίας φωτογραφήθηκε με ένα αδέσποτο γατάκι που έσωσε στην αγκαλιά του και πήρε πάνω από 4.000 likes στοFacebook του καταφυγίου ζώων Baltimore AnimalRescue and Care Shelter.
Ο 26χρονος Jon Boyer που είναι αξιωματικός στο Αστυνομικό Τμήμα της Βαλτιμόρης για τρεισήμισι χρόνια, αγαπάει τα ζώα και ιδιαίτερα τις γάτες. Κάποτε είχε έξι γάτες –που διέσωσε- τώρα έχει μόνο τρεις. Ανάμεσά τους είναι η αξιολάτρευτη μικρή γατούλα Lilly που τη διέσωσε τον Μάιο και φωτογραφήθηκε μαζί της για την διαφημιστική   καμπάνια της Barcs (AnimalRescue and Care Shelter) με το σύνθημα «Show Your Soft Side» 
Η φωτογραφία υπάρχει και στην προσωπική
Facebook σελίδα του αστυνομικού  (Facebookfan page, 'I love Jon Boyer')
εκατοντάδες σχόλια στη φωτογραφία, υμνούν την ανιδιοτελή εργασία του (
διασώζει αδέσποτες γάτες και σκύλους και τις παραδίδει στο καταφύγιο ζώων Barcs) αλλά και…την ωραία του εμφάνιση. Δέχεται σταθερά στο Facebook, δεκάδες προτάσεις γάμου από θαυμάστριές του, ενώ οι συνάδελφοί του τον αποκαλούν χαριτολογώντας « catman»
Ο ίδιος σχολιάζει πως «αυτό είναι αποτέλεσμα μιας συνολικής εικόνας που παρουσιάζει η φωτογραφία μας, δηλαδή  ένα άτομο με αστυνομική στολή (δύναμη) να κρατάει αγκαλιά ένα ανυπεράσπιστο αδέσποτο γατάκι που έσωσε από το θάνατο».
Πάντως όπως δήλωσε ο Jon Boyer στο Today.com, η τόσο μεγάλη φήμη που απέκτησε, ήταν απροσδόκητη.
στα σχόλια οι χρήστες του 
Facebook γράφουν
'
Nothing sexier than a man with his rescued animal!'
'OMG!!!!! HE IS HOT!!!!'
    : «My future husband»     ''Is he single??

 
εάν αυτή η αντίδραση του κόσμου στις καλές του πράξεις, συμβάλλει σε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για περισσότερες πράξεις διάσωσης αδέσποτων ζώων, τότε
ο Jon Boyer θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος. 

31-3-14 You have the right to remain cute! Hunky cop is inundated with marriage proposals after he just rescued and adopted kitten


Δημοσίευση σχολίου

Blogger