Στην επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στο Ισραήλ αποκαλύψαμε ότι τον συνόδευαν επτά υπερμεταφορικά αεροπλάνα τα οποία έφεραν ειδικόν οπλισμόν ηλεκτρονικού πολέμου και παρακολουθήσεως, μεταβιβάσεως και τηλεπικοινωνιών στην Στρατιωτική Βάση του Η/Β στην Επισκοπή Λεμεσσού.

Οι φωτογραφίες και οι εικονοληπτικές μεταδόσεις του Μπάρακ Ομπάμα αρπάσσονταν στο Ισραήλ αλλά η συνάντηση ως «αρχηγού» του ΝΑΤΟ έλαβε χώρα στην Επισκοπή μαζί με Ισραηλινούς, Τούρκους, Άγγλους, Γερμανούς, Γάλλους και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. 

Στις συνεδριάσεις παρουσιάστηκαν χάρτες που αφορούν τα πετρέλεια της Κύπρου και των περίοικων περιοχών και στρατιωτικοί χάρτες ξηράς, ναυτικού και αέρος όπως και συνεργασίας αυτών. 

Το πρώτον μεγάλον δάγκωμα όλων αυτών είναι η καταπτώχευση των κεφαλαίων που ενευρίσκοντο στις κυπριακές τράπεζες. Η Κύπρος επίσημα και ανεπίσημα είναι στρατηγείον του ΝΑΤΟ και θα επιδέχοντο με τίποτε μηδεμία «συγκατοίκηση» με τους Ρώσσους στο νησί ως τινού είδους βάση. Ένας λόγος υποχώρησης των Ρώσσων από τις διεκδικήσεις τους στην Κύπρο άμα την πτώχευση της Κύπρου στις 25 Μαρτίου εφέτος, ήταν η απειλή εκ δυσμάς. 

Οι Ρώσσοι φαίνεται να είπαν πως δεν θα ανέχοντο σφαγή των Ελληνοκυπρίων αλλά αυτόν δεν αποκλείεται να είναι απλά ένα πειστικό τεκμήριο πως σ’ αυτόν τον Παγκόσμιο Πόλεμο υπάρχουν τω όντι δύο αντίπαλες παρατάξεις και όχι μία Παράταξη που θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα για να ισοπεδώσει τους λαούς του, να καταστρέψει τους αντιρρησίες και να καταδιαλύσει την κρατική υπόσταση έκαστης χώρας, μέσω ενός έμμεσου Υπερπαγκόσμιου Πραξικοπήματος που θα έχει μορφή σύρραξης Συμμάχων δύο ανεξάρτητων και μισητών στα ανώτερα πολιτικά κλιμάκια αντίμαχων. 

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΣΣΩΝΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΠΠ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ = ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ή ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΕΞ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ. 

Όμως ας μην λησμονούμε ότι οι Ανώτατοι Μασσώνοι θυσιάζουν τους λαούς ύστερα τους κατώτερους εξιλαστήριους Μασσώνους, ύστερα τους ένα σκαλί πιο πάνω και στο τέλος θα αφήσουν τους Μασσώνους των 300 Εβραϊκών Οικογενειών ενώ οι λοιποί Μασσώνοι θα γίνουν παρανάλωμα του πυρός της μαφιόζικης στρατηγικής της ολιγοστεύσεως των δικαιούχων της πίττας με το όνομα Γη!!!! 

Επίσης η μασσωνική αδελφότητα δύναται να αντισταθεί και να κατανικήσει τους αρχηγούς Εβραίους διότι είναι υπερπληθέστερη και μπορεί να μην της αρέσουν οι τελικές σκοπιμότητες των Υπεραρχιμασσώνων Εβραίων. Τουτέστιν, προνόησαν να τους εκκαθαρίσουν σταδιακά και να τους στρέψουν αλληλενάντιους με περισσότερη σφοδρότητα και μασσωνοκομματισμούς όσον οι Εβραίοι προχωρούν προς την παγκόσμια κυριαρχία ώστε οι Μασσώνοι να είναι απασχολημένοι με ασυνείδητους αλληλάδελφους μασσωνοεμφύλιους πολέμους. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

Blogger