Οργή έχει προκαλέσει στην Ινδία, η πρόταση δύο υψηλόβαθμων πολιτικών της χώρας, ότι οι γυναίκες θα πρέπει να απαγχονίζονται μαζί με τους βιαστές τους. Η πρόταση αφορά όχι μόνο τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού, αλλά και όσες κάνουν συναινετικό σεξ εκτός γάμου.
Ένα ανώτερο στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ινδίας,  είπε ότι οι γυναίκες, έστω και αν αναγκάστηκαν να κάνουν σεξ παρά τη θέλησή τους, θα πρέπει να καταδικάζονται σε θάνατο με απαγχονισμό μαζί με τους βιαστές τους.
«Ο βιασμός τιμωρείται με απαγχονισμό στο Ισλάμ αλλά και εδώ δεν παθαίνουν τίποτα οι γυναίκες, παρά μόνοι οι άνδρες. Ακόμη και η γυναίκα είναι ένοχη» δήλωσαν.
«Κάθε γυναίκα, είτε είναι έγγαμη ή άγαμη, η οποία πηγαίνει με έναν άνδρα, με ή χωρίς τη συγκατάθεση της, θα πρέπει να απαγχονίζεται. Και οι δύο θα πρέπει να κρεμαστούν».
Ο αρχηγός του κόμματος «Mulayam Singh Yadav», υποστήριξε επίσης ότι οι άνδρες που έχουν καταδικαστεί για βιασμό πρέπει να συγχωρεθούν γιατί «τα αγόρια είναι αγόρια».
Ο πολιτικός δήλωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές και γίνει πρωθυπουργός, θα καταργήσει τον νόμο που τιμωρεί το βιασμό με θάνατο.
 defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger