Δες πως θα σε επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ξεκίνησε την πορεία της από τις 6.4. και θα παραμείνει μέχρι και τις 2.5 οπότε θα προλάβει να μοιράσεις τις συμπονετικές της ενέργειες και σίγουρα η καρδιά που είναι το εξελικτικό μας κέντρο θα δεχτεί νέες δονήσεις συμπόνιας, αγάπης και έντονης πνευματικότητας. Η καλή φύση της Αφροδίτης θα επηρεάσει θετικά σχεδόν όλα τα ζώδια. Χωρίς να σημαίνει ότι όπου υπάρχει κακή χρήση δεν μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές, αδυναμία και συναισθηματική εξάρτηση.
Κριός
Μια κρυφή λαχτάρα θα δημιουργηθεί μέσα στην καρδιά σου. Αν έχουν γίνει κινήσεις χωρισμού ή ξεκαθαρίσματος τουλάχιστον θα δεις ότι θα έχεις αγάπη για το πρόσωπο που ήσασταν μαζί. Από την άλλη η ανταλλαγή ενέργειας με ένα Παρθένο θα σε ξεσηκώσει να θέλεις να μπεις πιο βαθιά στην καρδιά του. Μια κρυφή τύχη που μπορεί να έρθει ξαφνικά στα οικονομικά σου θα είναι ευπρόσδεκτη.


Ταύρος
Έχεις μια θετική έκφραση και αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά σε φίλους με τους οποίους θα δημιουργήσετε μια συμπονετική σχέση μεταξύ σας. Πιθανόν να σε ενώσει η ευαισθησία και το ενδιαφέρον για κοινά πράγματα. Το καλό είναι ότι θα σταματήσει να υπάρχει αυτό το έντονο αδιέξοδο που μερικές φορές δημιουργείται από την απόλυτη στάση σου. Τα οικονομικά σου πάντως θα έχουν μια μικρή βελτίωση και καλύτερες προοπτικές.
Δίδυμοι
Έχεις ένα άνοιγμα το οποίο θα σου δώσει έναν εκλεπτυσμένο τρόπο συμπεριφοράς στις κοινωνικές συμμετοχές και γενικά με οτιδήποτε συνεργάζεσαι ή έρχεσαι σε επαφή. Η τρυφερότητα και η ευαισθησία θα φανούν πιο έντονα προς τα έξω μέσω των κινήσεών σου και αυτό θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον πάγο μεταξύ πολλών ατόμων. Μπορεί να έχεις εύνοια σε θέμα σπουδών και κάτι που περίμενες πιθανόν να βγει πιο γρήγορα. Το δύσκολο είναι ότι μπορεί να σε πιάσει τεμπελιά ή μαλθακότητα σε ό, τι κάνεις και θα χρειαστεί να το αλλάξεις.
Καρκίνος
Χρειάζεσαι έντονα την αγάπη και για μπορεί να αφεθείς ακόμα και σε μια ιεραποστολική ενέργεια ή ακόμα σε μια υπερβολή θρησκευτική. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να δώσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Πιθανόν η συγχώρηση που θα χρειαστεί να δώσεις σε ένα άτομο η ακόμα και σε ομάδα που μπορεί να σε είχαν παγιδέψει με ένα δικό τους τρόπο, θα σε απελευθερώσει και θα σε κάνει να έχεις ανάλαφρη και καθαρή ενέργεια. Η ερωτική τύχη μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα ακόμα και από το εξωτερικό ή μέσω σπουδών. Μια νέα γνωριμία θα είναι ό, τι πρέπει για αυτή την περίοδο. Εύνοια σε οικονομικά ή ακόμα και σε νομικά θέματα.
Λέων
Οικονομικές υποθέσεις με συνεργάτες θα σε απασχολήσουν και ίσως έχεις μια πρόταση που μπορεί να σου κάνει καλό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Η υποστήριξη από τους γύρω σου και κυρίως αν ασχολείσαι με την πολιτική έστω και παραπλεύρως θα σου δώσει το έναυσμα να προχωρήσεις σε μια κατάσταση εξαιρετική. Οφέλη από συνεταιρισμό ή από ασφάλεια. Ο αισθησιασμός σου θα είναι έντονος για αυτό ίσως να πετάξεις από πάνω σου τον συντηρητισμό που έχεις και να εκδηλωθείς κυρίως σε ένα Ιχθύ. Προσοχή στην αδράνεια.
Παρθένος
Θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ευχάριστο περιβάλλον κυρίως μέσα στην προσωπική σου σχέση. Μπορεί να υπάρχει τάση για δημοφιλία και μια πολύ εύκολη εύνοια στους συνεταιρισμούς. Το καλό είναι ότι θα ανοίξεις την καρδιά σου και θα έχεις την δυνατότητα να αγαπάς περισσότερο μέσα από την προσφορά σου στους άλλους. Πάντως η έντονη τάση για ισορροπία, αρμονία και ομορφιά σε όλες σου τις σχέσεις, κινήσεις θα σε απογειώσει και θα έχεις άνοιγμα κοινωνικό.
Ζυγός
Όταν μπαίνει η Αφροδίτη σε ένα ζώδιο σαν τους Ιχθύες ενισχύει την αρμονία και την ομορφιά αλλά λείπει η επικοινωνία και κυρίως η αεράτη συμπεριφορά. Το καλό είναι ότι θα σε σπρώξει το ένστικτό σου να γεφυρώσεις κάποιες δύσκολες ισορροπίες και αν γίνει αυτό θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις τελικά. Μπορεί να καταλάβεις ότι ο μεγάλος συναισθηματισμός βλάπτει την αέρινη φύση σου αλλά είναι και αυτό μια σημαντική εμπειρία που σε εξελίσσει.
Σκορπιός
Έχεις όλα τα περιθώρια να αναπτύξεις την στρατηγική της γοητείας σου και να καλλιεργήσεις το απαραίτητο συστατικό της ευεξίας. Ο λόγος είναι ότι θα νιώσεις πολύ πιο άνετα από άλλες φορές και πιθανόν να ξεκινήσεις έντονο φλερτ με ένα άτομο που σε είχε πιθανόν απορρίψει από το παρελθόν. Το μυστικό είναι να παραμείνεις όσο μπορείς μέσα στην όμορφη διάθεση χωρίς όμως να πάρεις ακόμα αποφάσεις. Θα πάρεις ικανοποίηση από ένα παιδί και γενικά θα είσαι περισσότερο της τέχνης, της δημιουργίας και της καλοπέρασης. Ίσως να υπάρχουν υπερβολές με τα ερωτικά σου αλλά τουλάχιστον θα διοχετευτεί πιο εύκολα όλη η ενέργεια σου.
Τοξότης
Η ηρεμία και η γαλήνη μέσα στο σπίτι σου θα σε βοηθήσει να ξεκουράσεις το νευρικό σου σύστημα και να κάνεις καλύτερες επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντος και της οικογένειάς σου. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να μεταδώσεις την αισιοδοξία και γενικά την αγάπη και την ζεστασιά που θα νιώθεις. Οι υπερβολές βέβαια δεν θα λείψουν και ίσως να χάσεις για λίγο τα όρια σου και να υπάρχει μεγάλη ανεκτικότητα από την πλευρά σου. Η καλοπέραση πιθανόν να είναι η πρώτη σου έννοια αυτό τον καιρό. Η σχέση με Ταύρο, Καρκίνο και Παρθένο σίγουρα θα γίνει πολύ καλύτερη.
Αιγόκερως
Έχεις κάτι καλό να περιμένεις από εκεί που γινόταν ο χαμός και τα πάντα ήταν δύσκολα. Γίνεται μια ξαφνική στροφή και η εσύ αρχίζεις να αγαπάς και να σέβεσαι περισσότερο τον εαυτόν σου ή να βλέπεις ακόμα και τις δυσκολίες σαν πρόκληση και σαν ενδυνάμωση όλων των δυνατοτήτων σου. Η πιθανή χρηματοδότηση μέσα από ένα συμβόλαιο που μπορεί να κλείσεις θα σε βοηθήσει αυτή την εποχή. Μια νέα σχέση πιθανόν μέσω επικοινωνίας θα σου φτιάξει την διάθεση.
Υδροχόος
Μπορεί ξαφνικά να σου έρθει μια ουρανοκατέβατη κληρονομιά ή να δεχτείς χρήματα για ένα ακίνητο που είναι κοντά στο νερό. Η διατροφή θα σε απασχολήσει γιατί μπορεί να έχεις τάση για φούσκωμα και πάχος λόγω της διάθεσης για γλυκά και πολλούς υδατάνθρακες. Ένα είδος σπατάλης θα την κάνεις αναγκαστικά γιατί θα νιώθεις γενναιοδωρία και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Η επαφή με Παρθένο θα γίνει πιο εύκολα γιατί θα υπάρχει συναισθηματικό λύσιμο.
Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε δικαιώσει πανηγυρικά γιατί θα πάρεις όλη την αίγλη και την ομορφιά που έχεις ανάγκη για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος στην ζωή σου. Αυτό να θυμάσαι και να δημιουργήσεις μέσα σου μια καλή ενέργεια για να διαχειριστείς όλες σου τις δυσκολίες και αν είναι δυνατόν να επιλύσεις και αρκετά προσωπικά προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η εμφάνισή σου θα μετρήσει πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο και θα περάσεις με τον τρόπο σου κάτι καλό. Όμως μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη δόση ρεαλισμού και να γίνουν λάθη από υπερβολική ευαισθησία.



astrology.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger