Σύμφωνα με τους επαφικούς, δηλαδή τους ανθρώπους που έχουν επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες, υπάρχουν και κάποιες εξωγήινες φυλές που έχουν έναν παρόμοιο τρόπο ζωής και κοινωνικής ιεραρχίας με τον δικό μας.

Οι περισσότερες από αυτές τις φυλές ανήκουν στην δική μας φυσική οντότητα, μερικές από αυτές ανήκουν σε άλλη διάσταση, και κάποιες σε άλλο σύμπαν. Αρκετές από αυτές έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις του μεμβρανικού σύμπαντος και σχεδόν όλες έχουν την ικανότητα, σε σχέση με εμάς, να είναι αόρατες ή να τους αντιλαμβανόμαστε όπως αυτοί επιθυμούνε... 
 ΛΥΡΙΟΙ (LYRAN)
(Φώτο 1) Οι Λύριοι ήταν οι αυθεντικοί πρόγονοι της γαλαξιακής μας οικογένειας. Ο αστερισμός της Λύρας αποτελεί την κοιτίδα των ανθρωποειδή όντων (που αποτελούν το 40% του πληθυσμού του) οι οποίοι προ εκατομμυρίων ετών αποίκησαν άλλους αστερισμούς του γαλαξία μας. Το κύριο άστρο τους το Βέγκα (πολλοί επαφικοί τους ονομάζουν και Vegans λόγω αυτού) απέχει 26 έτη φωτός από εμάς. Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, ο πολιτισμός τους είχε φτάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο, όμως υπήρχαν εμφύλιες διαφωνίες και τελικά προέκυψε πόλεμος ο οποίος κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας τους. Πολλοί έφυγαν με τα διαστημόπλοια τους και αποίκισαν τις Πλειάδες, τις Hyades κ.α. αστρικά συστήματα. Κάποιοι από τους προγόνους τους ήρθαν στη γη την περίοδο της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Τώρα τον Lyra αποικούν μαζί με τους εναπομείναντες Λύριους και τα ερπετοειδή, τα οποία κατοικούν τον κύριο πλανήτη και διοικούν ένα μεγάλο μέρος του συστήματος. Ο τομέας αυτός, όπως και το δικό μας αστρικό σύστημα αποτελεί ακόμα ένα «πεδίο μάχης» μεταξύ των Σαυροειδών, των Γκρίζων και των ανθρωπόμορφων όντων.

UMMITES

Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κατάγονται από την γενική περιοχή του Wolf 424, ένα δυαδικό σύστημα καφέ νάνων που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 14,2 ετών φωτός από τον Ήλιο μας. Πιθανότατα έχουν αρχαίους δεσμούς με τις αποικίες των Λύριων και συνεργάζονται ακόμα με πολλούς πρόσφυγες του αστερισμού της Λύρας. Το όνομα τους πηγάζει από τον πλανήτη τους, τον Ummo. Είναι εξαιρετικά τηλεπαθητικοί. Πιστεύουν στην ύπαρξη της ψυχής και του Δημιουργού Θεού. Κάνουν πρακτική χρήση των 10 διαστάσεων της πραγματικότητας και μπορούν να στρεβλώσουν εν μέρη το χωροχρόνο.

ΛΕΒΕΡΟΝΣ (LEVERONS)

Οι Λέβερονς είναι μία εξωγήινη φυλή που συνδέεται με τις φυλές του Ωρίωνα. Ονομάζονται επίσης και «Εργάτες του Φωτός». Κανείς έως σήμερα δεν έχει αναφέρει από που έρχονται. Σύμφωνα με τους επαφικούς Mary Sutherland και John Meloney, σκοπός των Λέβερονς είναι να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα ως ένα εργαλείο για να εργάζονται στο επίπεδο της Γης.

ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ (PROCYONIANS)

Είναι ένας από τους περισσότερο θετικούς ανθρωπόμορφους εξωγήινους πολιτισμούς και πατρίδα τους το ηλιακό σύστημα του Προκύωνα (Procyon). Ο Προκύωνας είναι ένα δυαδικό σύστημα αστεριών σε απόσταση περίπου 11,4 έτη φωτός από τη Γη, με κατοικήσιμο τον τέταρτο πλανήτη σε αυτό το σύστημα. Οι Προκύωνες προσπαθούν να μας προστατέψουν από τις διαβολικές δραστηριότητες των Γκρίζων και των ερπετοειδών. Είναι ικανοί να ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις και παράλληλα σύμπαντα χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία «Time Travel» που εμπλέκεται σε μία ακατανόητη για εμάς πολυδιάστατη συνείδηση. Θεωρούνται υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του διαδικτύου και της πρόσφατης «ευκολίας» στη παγκόσμια επικοινωνία.

ΚΟΡΕΝΤΙΑΝΟΙ (KORENDIAN)

Οι Κορεντιανοί είναι άνθρωποι που υποτίθεται ότι ζουν σε έναν μολυσμένο πλανήτη, γνωστό ως «Korender». Έχουν τέλεια ανθρώπινη μορφή αλλά το ύψος τους δεν υπερβαίνει το 1,5 μέτρο. Ο Gabriel Green περιέγραψε προσωπικές επαφές με την ομάδα που ήρθε στη Γη τα τέλη της δεκαετίας του 1950 και αρχές του '60. Ο Robert Renaud ένας από τους κύριους επαφικούς με την φυλή των Κορεντιανών ισχυρίζεται ότι αυτοί διαθέτουν μία μεγάλη υπόγεια εγκατάσταση κάπου στη Μασαχουσέτη, είναι σύμμαχοι με τους Arcturians και είναι μέλη μιας Γαλαξιακής Συμμαχίας που αποτελείται από μη παρεμβατικούς εξωγήινους πολιτισμούς. Υποστηρίζει επίσης ότι πάνω από 150.000 Κορεντιανοί ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τουλάχιστον 30.000 στην Καλιφόρνια.

CETIANS (ή TAU CETIANS)

(Φώτο 2) Μια ανθρώπινη φυλή έγχρωμων ανθρώπων που ζουν στον Tau Ceti και στο Epsilon Eridani. Λέγεται ότι είναι σύμμαχοι των Πλειάδειων (οι οποίοι σύμφωνα με αυτούς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους έχουν σχηματίσει Συνομοσπονδία μαζί με τους Λύριους πρόσφυγες, τους Ummites και άλλους). Η συμμαχία των ανωτέρω φυλών βασίζεται στην επιθυμία τους για κοινή άμυνα απέναντι στις επιδρομές των ερπετοειδών.

ΩΡΙΩΝΕΣ (ORIONS)

(Φώτο 3) Ένας πολιτισμός που προέρχεται από τον αστερισμό του Ωρίωνα. Το 86% αυτών είναι με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και μόλις ένα 14% με ερπετοειδή. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων του Ωρίωνα είναι τα καταγάλανα μάτια. Αναφέρεται συχνά ότι πρέπει να συνεργάζονται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε ένα απόρρητο πρόγραμμα που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον παγκόσμιο πληθυσμό με τη χρήση του ελέγχου του νου. Επίσης, συμβάλουν και στην εξέλιξη ενός ακόμα απόρρητου γενετικού έργου που θα παράγει ανθρωπόμορφα υβρίδια με νέα χαρακτηριστικά.

ΥΒΡΙΔΙΑ (HYBRIDS)

Είναι γενετικές μηχανικές προσμίξεις ανθρωπίνου και εξωγήινου DNA που δημιουργήθηκαν με τη χρήση εμβρύων και δειγμάτων ιστών που πάρθηκαν από απαγωγές ανθρώπων. Ποικίλουν σε εμφάνιση. Μπορεί να είναι όντα που μοιάζουν πάρα πολύ με τους ανθρώπους μέχρι όντα με εντελώς αλλοπρόσαλλη μορφή. Ανάμεσα στους φυσιολογικούς ανθρώπους, ένα Υβρίδιο ξεχωρίζει από το αφύσικα μεγάλο μέτωπό του, τα πολύ ανοιχτόχρωμα μάτια του, το χλωμό δέρμα του και από τις παράξενες ικανότητες και την ιδιόμορφη συμπεριφορά του. Πολλοί επισημαίνουν ότι τα Υβρίδια αυτά αποτελούν ακόμη και το μέλλον της ανθρώπινης φυλής, καθώς η επίσημη άφιξη εξωγήινων θα σημάνει μια νέα εποχή ανθρώπινης και εξωγήινης ανάμιξης.

ΤΕΛΟΣΙΑΝΣ (TELOSIANS)

(Φώτο 4) Τα Telosians είναι μία φυλή εσωγήινων που περιγράφεται ως απομεινάρια ενός προγενέστερου Γήινου πολιτισμού (πριν τους ανθρώπους), που ζούσε αρχικά στην επιφάνεια της Γης αλλά κατέληξε στα υπόγεια και ως εκ τούτου συνδέονται γενετικά με την ανθρωπότητα. Η πιο διάσημη περιγραφή τους βρίσκεται στα μεταθανάτια ημερολόγια του ναυάρχου Richard Byrd ο οποίος περιγράφει μια μυστική αποστολή στο Βόρειο Πόλο, όπου είχε ληφθεί υπόψη η υπόγεια κατοικία μιας προηγμένης τεχνολογικά κοινωνίας με σκανδιναβικά χαρακτηριστικά.
συνεχίζεται...

ufotruth

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger