Θα πρέπει να βρείτε όλους τους πολεμιστές του Φωτός που είναι ενσαρκωμένοι τώρα και να τους υπενθυμίσετε την αποστολή τους - Κύριος Λάντο, 12 Απριλίου 2005

Εγώ Είμαι ο Λάντο, έχοντας έρθει σε σας μέσα από αυτό τον Αγγελιοφόρο.

Έχω έρθει να κάνω μια πολύ σημαντική και κρίσιμη συνομιλία μαζί σας τώρα. Γνωρίζετε ότι κάθε φορά που ερχόμαστε να δώσουμε μια υπαγόρευση, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια νέα πληροφορία, αλλά συνήθως είναι απλά μια νέα όψη των γεγονότων και των πληροφοριών, τις οποίες ήδη γνωρίζετε.

Τώρα, Εγώ θέλω να σας προσφέρω εντελώς νέες πληροφορίες και αυτές οι πληροφορίες θα φανούν ενδεχομένως απροσδόκητες και ακόμη και θαυμάσιες σε πoλλούς από εσάς.

Έτσι, αρχίζω. Με γνωρίζετε ως τον Κύριο της Δεύτερης Ακτίνας. Αυτή είναι η Ακτίνα της Σοφίας και της Φώτισης. Έτσι, η διδασκαλία μου θα παραδοθεί σε εσάς μέσω ακριβώς αυτής της Ακτίνας.

Φανταστείτε ένα άτομο που έχει καταφέρει να εξουδετερώσει όλο το αρνητικό κάρμα που είχε συσσωρευτεί στο σώμα του για πολλές χιλιάδες ενσαρκώσεις. Το συναισθηματικό, το νοητικό, το αιθερικό και το φυσικό σώμα ενός τέτοιου ανθρώπου δεν περιέχουν καμία ενέργεια που να έχει χρησιμοποιηθεί λανθασμένα από τον ίδιο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου της ύπαρξής του στον πλανήτη Γη. Τι νομίζετε ότι θα συμβεί σε αυτό το άτομο;

Θα είναι σε θέση να συνεχίσει να κατοικεί στο φυσικό κόσμο ή θα πρέπει να κάνει μια μετάβαση, έτσι ώστε να συνεχίσει την ύπαρξή του σε ένα υψηλότερο κόσμο;

Αλλά υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη Γη που έχουν καταφέρει να εξουδετερώσουν όλο το κάρμα τους;

Μπορεί δικαίως να πείτε ότι εκτός από το να εξουδετερωθεί το κάρμα είναι επίσης απαραίτητο να εκτελείται το Θεϊκό Σχέδιο.

Αλλά το Θεϊκό Σχέδιο για κάθε άτομο είναι πλήρως συντονισμένο με το Θεϊκό Σχέδιο για όλο τον πλανήτη Γη. Και ίσως πολλοί από εσάς έχετε ήδη μαντέψει ότι πιθανότατα ένας τέτοιος άνθρωπος θα συνεχίσει να παραμένει σε ενσάρκωση. Το Σχέδιο του Θεού δεν έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε ένα ιδιαιτέρως προηγμένο άτομο να συνεχίσει την τελειοποίηση του εαυτού του, αφού διαχωρίσει ολοκληρωτικά τον εαυτό του από τα άλλα ζωντανά πλάσματα και ολόκληρο το σύμπαν. Ως εκ τούτου, εάν ένας άνθρωπος έχει καταφέρει να εξουδετερώσει το προσωπικό του κάρμα, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι μπορεί να εκτελέσει αμέσως μια μετάβαση σε υψηλότερα επίπεδα.

Αντιθέτως, ένας τέτοιος άνθρωπος γίνεται πολύ σημαντικός για τον Θεό και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους. Δεν επιβαρύνεται πλέον από υπερβολικά καρμικά φορτία. Τα τσάκρα του είναι απελευθερωμένα από καρμικά σκουπίδια και αρχίζει να διευθύνει τη Θεία Ενέργεια σε όλη της την πληρότητα.

Φυσικά, εάν ένα άτομο επιθυμεί να πραγματοποιήσει τη μετάβαση, η έκκλησή του δεν θα απορριφθεί. Αλλά στην πραγματικότητα ένα άτομο που έχει εξουδετερώσει το προσωπικό του κάρμα έως και 100% σταματά να σκέφτεται σε προσωπικό επίπεδο. Αντιλαμβάνεται την ενότητα του με ολόκληρο το σύμπαν και συνειδητοποιεί την πλήρη ενότητα του με τον Θεό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα τέτοιο άτομο παραχωρεί πρόθυμα τα σώματά του για τη διεξαγωγή της Θείας αποστολής.

Γνωρίζετε ότι εκτός από το προσωπικό κάρμα, οικογένειες, πόλεις, χώρες και ο κόσμος έχουν επίσης κάρμα.

Συνολικά ολόκληρος ο πλανήτης περιβάλλεται τώρα από πολύ πυκνές ενέργειες. Αυτές οι ενέργειες μπορούν να συγκριθούν με ένα πολύ πυκνό φλοιό, ο οποίος σκεπάζει τον πλανήτη. Είναι αναγκαίο να διαλυθεί αυτός ο φλοιός της αρνητικής ενέργειας.

Ένα άτομο, που έχει ισορροπήσει το κάρμα του, λαμβάνει την υποχρέωση να μετατρέψει το πλανητικό κάρμα στα υψηλότερα επίπεδα. Πως είναι αυτή η διαδικασία;

Όταν η αύρα ενός ανθρώπου αποκτά τη Θεία Καθαρότητα και τα τσάκρας του οδηγούν τη Θεία Ενέργεια στον κόσμο ελεύθερα, ένα τέτοιο άτομο αρχίζει πρόθυμα να απορροφά αρνητικές ενέργειες από τον περιβάλλοντα κόσμο στην αύρα του και να τις μετατρέπει. Μπορεί να συγκριθεί με μια ηλεκτρική σκούπα. Το άτομο έρχεται σε επαφή με τις αύρες άλλων ανθρώπων ή με μάζες αρνητικής ενέργειας, οι οποίες συσσωρεύονται στη γύρω περιοχή και με τη βοήθεια των τσάκρα του ξεκινά την εξουδετέρωση αυτής της πυκνής αρνητικής ενεργειακής ουσίας.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να συγκριθούν με τον Χριστό στην υπηρεσία τους προς τον κόσμο. Καθώς οι δονήσεις αυτών των ανθρώπων διαφέρουν πάρα πολύ από τις δονήσεις του κόσμου που τους περιβάλλει, αντιλαμβάνονται την ίδια την παραμονή στον κόσμο γύρω τους σαν μια ατελείωτη καθημερινή σταύρωση.

Έχουν πραγματικά σταυρωθεί στο σταυρό μεταξύ του Πνεύματος και Ύλης.

Οι κόσμοι συνδέονται μεταξύ τους μέσα στα τσάκρα αυτών των ανθρώπων.

Γνωρίζετε ότι τα ανθρώπινα τσάκρα δένουν το φυσικό σώμα με τα ανώτερα σώματα. Έτσι, όταν τα τσάκρας ενός ανθρώπου έχουν εντελώς καθαριστεί, ένας τέτοιος άνθρωπος γίνεται μια ανοιχτή πόρτα μεταξύ των κόσμων.

Η υπηρεσία ενός τέτοιου ατόμου στην περίπτωση αυτή είναι παρόμοια με την υπηρεσία που ο Χριστός έφερε εις πέρας ενώ ήταν σε ενσάρκωση. Αυτοί οι άνθρωποι θυσιάζουν την ελεύθερη βούληση τους για χάρη της σωτηρίας των άλλων.

Καταλαβαίνετε για πιο πράγμα μιλώ αγαπημένοι; Ένας άνθρωπος επιλέγει οικειοθελώς να παραμείνει στις πυκνότερες ενέργειες αυτού του κόσμου. Αλλά, καθώς οι δονήσεις του διαφέρουν πολύ από τις δονήσεις του κόσμου που τους περιβάλλει, η ίδια η πράξη της διαμονής ανάμεσα στους ανθρώπους είναι γι’ αυτόν σαν μια καθημερινή σταύρωση σε ένα σταυρό. Και αυτή είναι μια σταύρωση πράγματι. Ένας τέτοιος άνθρωπος αναλαμβάνει ο ίδιος το κάρμα του κόσμου, τις αμαρτίες του κόσμου. Απορροφά αυτές τις αμαρτίες και το κάρμα στο σώμα του και τις μετατρέπει με την υπηρεσία του στον κόσμο και όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Δίνω μια τέτοια λεπτομερή περιγραφή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, επειδή πολλοί από εσάς προσφέρετε μια τέτοια υπηρεσία στον κόσμο, αλλά ενδεχομένως, δεν το συνειδητοποιείτε με την εξωτερική αφυπνισμένη συνείδηση σας και το φυσικό μυαλό σας.

Κάθε αληθινός φωτοφόρος που είναι ενσαρκωμένος τώρα εξυπηρετεί 24 ώρες την ημέρα, χωρίς ύπνο ή ξεκούραση.

Αυτό οφείλεται στο ότι πολλοί από εσάς συνεχίζετε να εξυπηρετείτε και κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, στο αστρικό επίπεδο στα ανώτερα σώματα, για να βοηθήσετε να καθαρίσει αυτό το επίπεδο από την αρνητική ενέργεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της νυχτερινής εργασίας  τα ανώτερα σώματα σας κάνουν πραγματικές πληγές. Σηκώνεστε το πρωί και δεν θυμάστε τα ηρωικά κατορθώματα της νύχτας και αισθάνεστε κουρασμένοι και αδύναμοι, επειδή οι άγγελοι – θεραπευτές δεν είχαν αρκετό χρόνο να βοηθήσουν τα ανώτερα σώματα σας κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου σας.

Θέλω να γνωρίζετε για την υπηρεσία των συνανθρώπων σας και για τη δική σας υπηρεσία.

Η δουλειά σας είναι πολύτιμη στα μάτια του Θεού και των Αναληφθέντων Διδασκάλων.

Και αισθάνομαι άβολα ζητώντας σας να αναλάβετε ένα πρόσθετο βάρος. Υπάρχουν πολύ λίγοι πολεμιστές του Φωτός ενσωματωμένοι στη γη σήμερα. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεχάσει το καθήκον τους και έχουν παραδοθεί στους πειρασμούς αυτού του κόσμου. Έχουν ξεχάσει για πιο λόγο είναι σε ενσάρκωση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητώ να βρείτε αυτούς τους πολεμιστές του Φωτός και να τους υπενθυμίσετε την υπηρεσία τους και τα καθήκοντα που ανέλαβαν πριν ενσαρκωθούν.

Βρείτε τους, δώστε τους να διαβάσουν αυτές τις υπαγορεύσεις, μιλήστε τους. Ας είναι μια προσωπική συνομιλία ή μια δημόσια διάλεξη. Κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.

Αλλά θα πρέπει να βρείτε όλους τους πολεμιστές του Φωτός που είναι ενσαρκωμένοι τώρα και να τους υπενθυμίσετε την αποστολή τους.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπηρεσία σας. Και υποκλίνομαι μπροστά στο Φως του Θεού που ακτινοβολεί από μέσα σας.

Εγώ Είμαι ο Λάντο.



© Messenger Tatyana Mickushina 
 http://www.sirius-eng.net

Δημοσίευση σχολίου

Blogger