ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΗΛΙΑ, ΟΕΟΟΟ;;

«Ηλία που είναι οι κασέτες;» ρωτά επίμονα από χθες το βράδυ τον Ηλία Κασιδιάρη ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αθηνών κ. Νικήτας Κακλαμάνης, μια ερώτηση που ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.


Ο Νικήτας Κακλαμάνης άφησε να εννοηθεί πως πίσω από την περίεργη απότομη σιωπή της Χρυσής Αυγής υπάρχει παρασκήνιο και ενδεχομένως συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

Το θέμα πήρε άμεσα μεγάλες διαστάσεις, αναγκάζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη στην έκδοση απάντησης, στην οποία ωστόσο δεν εξήγησε τους λόγους της περίεργης αυτής σιωπής, επιχειρώντας να αλλάξει τη θεματολογία κατηγορώντας τον Κακλαμάνη ως μνημονιακό, παρά το ότι δεν ήταν καν Βουλευτής όταν ψηφίστηκαν τα μνημόνια (!) & αγνοώντας ότι διαγράφη λόγω μη συμμόρφωσης του με την βούληση του Αντώνη Σαμαρά.

Πριν λίγα λεπτά, μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο κ. Κακλαμάνης προκαλεί τον Κασιδιάρη να απαντήσει επι της ουσίας πριν τις εκλογές. Η ανακοίνωση του κ. Κακλαμάνη:
«Τελικά εκτός από τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις  φαίνεται πως και  οι «συμφωνίες» «κάτω από το τραπέζι» προκαλούν πανικό.
Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η ανακοίνωση του κ. Ηλία Κασιδιάρη εναντίον μου, επειδή του ζήτησα το αυτονόητο. Να παρουσιάσει τις κασέτες, που ισχυριζόταν ότι έχει μετά από την υπόθεση-Μπαλτάκου και στις οποίες γινόταν λόγος για συνομιλίες υπουργών αλλά και δικαστικών, που  θα προκαλούσαν μέχρι και  το γκρέμισμα του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Κασιδιάρης αντί να απαντήσει «για τη ταμπακιέρα» με χαρακτηρίζει «στυλοβάτη» του Μνημονίου αποσιωπώντας προφανώς, ότι εγώ ΔΕΝ έχω ψηφίσει κανένα Μνημόνιο.
Προφανώς, επίσης, «αγνοεί» ότι «θάβοντας» – για προσωπικούς λόγους ενδεχομένως-  τις κασέτες-«βόμβες», που ισχυρίστηκε ότι έχει, αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό «στυλοβάτη» του πολιτικού συστήματος, κατά συνέπεια και των Μνημονίων.
Αυτό έχει, λοιπόν, σημασία και όχι «ηρωικές» προεκλογικές «κορώνες». Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια  πριν από τις κάλπες:  «Που είναι οι κασέτες, κ. Κασιδιάρη»;»



 http://arouraios.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger