Ένας 45χρονος αστυφύλακας που υπηρετούσε στην κρατική ασφάλεια και παλαιότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσωπική φρουρά του πρώην υπουργού δημόσιας τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, ήταν αρχηγός σε ροζ κύκλωμα, το οποίο μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού εξέδιδε την ίδια του τη γυναίκα, ακόμη και στο σπίτι τους!

Ο αστυνομικός – μαστροπός είχε παντρευτεί τη Ρωσίδα σύζυγο του και μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, έκλειναν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας και στη συνέχεια πήγαιναν τις γυναίκες τους στους πελάτες, έναντι βέβαια αδράς αμοιβής.

Η «ταρίφα», οι φωτογραφίες και η ροζ ατζέντα

Ο 45χρονος αστυνομικός είχε οργανώσει την «ροζ επιχείρηση» εδώ και έξι μήνες. Είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα όπου υπήρχαν φωτογραφίες των γυναικών, αλλά και η «ταρίφα» για τα ερωτικά ραντεβού, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου πελάτη. Ο ίδιος αφού έκλεινε τα ραντεβού μέσω κινητών τηλεφώνων, εκτελούσε και χρέη οδηγού όσον αφορά τη δική του γυναίκα, ενώ την άλλη ιερόδουλη την πήγαινε σε ξενοδοχεία ή στο σπίτι του πελάτη ο συνεργός του.

4 Συλλήψεις – Αναζητείται 1 μέλος του κυκλώματος

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν τον επίορκο αστυνομικό, τη γυναίκα του, τον συνεργό του με την επίσης σύζυγο του, ενώ αναζητείται ένας 51χρονος, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας έχουν κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση στα ερωτικά ραντεβού, το χρηματικό ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δέκα τρία κινητά τηλέφωνα.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


www.newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger