Έρχεται η απόλυτη τρέλα στην αγάπη! 
Κάτω από την επίδραση της Νέας Σελήνης, που από το πολύ καυτό...
 ζώδιο του Τοξότη έχει βάλει στόχο να πυρπολήσει τις καρδιές, έρχεται μια απέραντη αγάπη, με λίγο τρελούτσικα χαρακτηριστικά! Ο καιρός αυτός, είναι πολύ σημαδιακός, πολύ  παθιασμένος, πολύ δυνατός!

Και η αγάπη, θα έχει τον χαρακτήρα της τρέλας! Δεν είναι ότι απλά θα γίνουν νέες, τρελές γνωριμίες, είναι ότι οι ερωτευμένοι, δεν θα έχουν κανέναν λόγο να κρατήσουν τα προσχήματα. Και θα δούμε πράγματα, που ούτε τα φανταζόμασταν, από ανθρώπους, που κανονικά κινούνται μέσα στα πλαίσια της λογικής! Εδώ, σταματάει η λογική, γιατί μιλάει η τρέλα της αγάπης! Και έτσι θα δούμε…

…Τον Αιγόκερω, να κάνει τρέλες με τον Κριό!
Ο Αιγόκερως έχει γίνει αφάνταστα τολμηρός, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του. Συνήθως, είναι μετρημένος και περιμένει από τον άνθρωπο που θέλει, που αγαπάει, να κάνει την πρώτη κίνηση. Και όμως, αυτή τη στιγμή προλαβαίνει ακόμα και τον παθιάρη Κριό, και εκδηλώνεται πρώτος! Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο Αιγόκερως, είναι παρορμητικό ζώδιο. ήρθε η ώρα να το αποδείξει, για να κατακτήσει τον καυτό Κριό, που επίσης είναι παρορμητικός! Τρελή και απρόβλεπτη αγάπη, με τεράστιο πάθος!

Τον Δίδυμο, να δίνει όρκους στον Ταύρο!
Και να τους κρατάει, κιόλας! Ο δύσκολος και άπιαστος και άπιστος Δίδυμος, έχει πάθει παράκρουση αγάπης με τον Ταύρο! Γιατί; Γιατί ο Ταύρος λάμπει με όλη του την γοητεία, με όλη του την δύναμη, και ο Δίδυμος, στην ομορφιά δεν μπορεί να αντισταθεί! Ναι, αλλά ο Ταύρος, απαιτεί πολλά, απαιτεί αφοσίωση! Έχει έρθει και αυτή η στιγμή για τον Δίδυμο. Η Νέα Σελήνη στον πολικό του Τοξότη, του αλλάζει ψυχοσύνθεση, και τον κάνει τρελό από αγάπη, άρα έτοιμο για δεσμεύσεις!

Τον Καρκίνο, να φλερτάρει άγρια τον Ζυγό!
Και μάλιστα, όχι μόνον τον φλερτάρει, αλλά είναι και πολύ χαρούμενος! Αυτό και αν είναι τρέλα, για τον μόνιμα μελαγχολικό Καρκίνο! Με την παρορμητικότητά του σωστά κλειδωμένη επάνω στον έρωτα, επιτέλους, ο Καρκίνος μπορεί να χαρεί όλη την αγάπη του κόσμου! Οι απανωτές καλές όψεις που κάνει η Σελήνη, του φορτίζει θετικά την ψυχή, και ο Ζυγός τον λατρεύει!

Τον Λέοντα, να γίνεται η αγάπη του Παρθένου!
Και όχι μόνο, αλλά και να μένουν μαζί σε μια απίστευτη σχέση! Αυτοί οι δυο, συνήθως έλκονται πολύ μεταξύ τους, αλλά κάποια στιγμή οι εγωισμοί τους συγκρούονται. Ναι, αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή ο έρωτάς τους είναι απέραντα φωτεινός, γεμάτος δύναμη, γεμάτος πάθος σωματικό, μιας και ο Παρθένος έχει αφήσει πίσω και μακριά τις ντροπές. Είναι ένας απέραντος έρωτας, που μέσα σε πολύ λίγο διάστημα, θα δώσει μόνιμη σχέση! Και μάλιστα, από τις πολύ τρελές, από τις πολύ παθιασμένες!

Τον Υδροχόο, να κάνει τρέλες με τον Ιχθύ!
Έρχεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Είναι δύσκολη όψη, και αν υπάρχει κάποιος που λατρεύει τα δύσκολα στον έρωτα, τα περίεργα, τα ανάποδα, είναι ο Υδροχόος! Η αγάπη που νιώθει για τον έντονο και πολύ μυστηριακό Ιχθύ, μπορεί να είναι βαμμένη στο χρώμα του πάθους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινή. Θα γίνουν ζευγάρι κάτω από περίεργες συνθήκες, με παράδοξες συμπτώσεις, που θα έχουν να τις λένε και θα το χαίρονται!

Τον Σκορπιό, να στοχεύει τον Τοξότη!
Τρελή αγάπη, θεότρελη! Ο  Τοξότης και ο Σκορπιός, έχουν να ανταλλάξουν πάρα πολλές… συνταγές πάθους! Ο Σκορπιός είναι πολύ δυνατός αν θέλει τον Τοξότη απέραντα. Οι περίεργες όψεις που έρχονται στον ουράνιο θόλο, έχουν διεγείρει απίστευτα την λίμπιντο και των δύο. Με την τρομερή όψη που κάνει η Σελήνη με τον Βόρειο Δεσμό της στον Σκορπιό, το ζώδιο αυτό, γίνεται ακαταμάχητο. Ο πάντα έτοιμος για τον μεγάλο έρωτα Τοξότης, θα γίνει το γλυκό θήραμα του Σκορπιού, για να καούν και οι δύο σαν πυροτέχνημα!!!



oroskopos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger