Κινητοποίηση δέκα χιλιάδων μουσουλμάνων από την Τουρκία που έρχονται για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές επιχειρεί η γείτονα χώρα κάτω από την μύτη του ελληνικού κράτους σε μια προσπάθεια να φανεί ότι το τουρκικών φρονημα΄των κόμμα DEB θα καταγράψει τις ευρωεκλογές από 1 έως κι 2% σε επίπεδο Επικράτειας, σε Θράκη, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Μακεδονία! Εάν αυτό γίνει κατορθωτό, αμέσως μετά επειδή θα ακολουθήσουν σύντομα και Εθνικές εκλογές, θα μπορούν οι Τούρκοι να επιβάλουν στα ελληνικά κόμματα τους υποψήφιους του Προξενείου και τους "αγαπητικούς" της Άγκυρας αφού θα προβάλουν ως δόλωμα το δέλεαρ της "ψηφοσυλλογής".

Ουσιαστικά αυτό που δημιουργούν οι Τούρκοι είναι μια πολιτική "δεξαμενή" -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- από την οποία τα ελληνικά κόμματα θα πηγαίνουν να ψωνίζουν. Σε δέυτερη φάση μόλις ελληνοποιηθούν μια κρίσιμη μάζα μουσουλμάνων και αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, και προσφέρουν την ψήφο τους στο τουρκικό αυτό μόρφωμα που μετεξελίχθηκε σε κόμμα και αποτελείται από Γκρίζους Λύκους, η ισχύς του θα του επιτρέεπι να κατεβαίνει σε Εθνικές εκλογές ακόα και αυτόνομα.

Όπως αναφέρει ο Μανώλης Κοττάκης στο περιοδικό Crash τεύχος 38 "σε πλήρη εφαρμογή έχει θέσει η Άγκυρα το σχέδιο «Ημισέληνος» στη Θράκη, με τελικό στόχο να κοκκινίσει ο πολιτικός χάρτης των νομών Ροδόπης και Ξάνθης το βράδυ των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου και να… «τουρκέψουν» οι πρωτεύουσές τους. 

Πρωταγωνίστρια στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου, για την επιτυχία του οποίου προγραμματίζεται μεθοδικά στο παρασκήνιο μία γιγαντιαία κινητοποίηση 10.000 δυτικοθρακιωτών τουρκογενών μουσουλμάνων που έχουν μεταναστεύσει στην Τουρκία και θα έλθουν στις κάλπες της μεταπροσεχούς Κυριακής για να ψηφίσουν το αυτονομιστικό κόμμα του Σαδίκ, είναι η πολιτική «συμμορία των τεσσάρων»: 

Ο καταγόμενος από το μειονοτικό χωριό Αριαννά Ροδόπης Τούρκος υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Μεχμέτ Μουεζίνογλου. Ο επονομαζόμενος και αρχιτέκτων του σχεδίου

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Τούρκων» Δυτικής Θράκης, Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής αντίστοιχης μεγάλης κινητοποίησης για την εγγραφή δυτικοθρακιωτών μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους των αντίστοιχων Ελληνικών Προξενείων της Γερμανίας, της Δανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Βελγίου. Πρόκειται για στέλεχος που αναφέρεται στην Άγκυρα, αλλά έχει άριστες σχέσεις με το βαθύ γερμανικό κράτος της Μέρκελ. Εμείς εδώ στο defencenet έχουμε γράψει πολυάριθμες φορές για την παραδοσιακή αγαστή συνεργασία διαχρονικά και ιστορικά των Τούρκων και των Γερμανών καθότι πρόκειται για συγγενείς λαούς (δεν ειναι τυχαίο που οι Γερμανοί αναφερόντουσαν παλαιότερα και ως Λευκοί Μογγόλοι, ενώ στον Α'ΠΠ οι Σύμμαχοι για να τους "πικάρουν" τους έλεγαν Ούνους, στηριζόμενοι όμως σε ανθρωπολογικές αλήθειες, και οι δύο έχουν κοινή προέλευση από τον χώρο της Ουκρανίας και πέρα, όπου βρισκόντουσαν οι Γερμανοί πριν εισβάλουν στην Ευρώπη και οι Χαζάροι οι οποίοι είναι Τούρκοι).

Ο Τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος αλωνίζει κάθε βράδυ σε όλα τα τζαμιά της περιοχής της Θράκης προπαγανδίζοντας ανοικτά υπέρ της ψήφου στο μειονοτικό κόμμα Σαδίκ και των πιστοποιημένων από το προξενείο υποψήφιων συμβούλων.

Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Μετέ, ο οποίος οργανώνει συνεχώς κεκαλυμμένες πολιτικές συγκεντρώσεις μέσα στα τεμένη με πρόσχημα τη διεξαγωγή της προσευχής Μεβλίτ.

Την υψηλή εποπτεία της κινητοποίησης μαμούθ που προετοιμάζουν με καραβάνια οι μουσουλμάνοι της Τουρκίας, φαίνεται ότι έχει ο διδάκτωρ και πρόεδρος του Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Τέχνης, στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Χαλίτ Ερέν, ο οποίος επίσης κατάγεται από το μειονοτικό χωριό Ραγάδα της Ροδόπης. 

Ο κ. Ερέν επισκέφθηκε μυστικά την προηγούμενη εβδομάδα το νομό Ροδόπης συνοδευόμενος από τον θεολόγο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος πήγε μέχρι τα σύνορα των Κήπων και τον πήρε με το αυτοκίνητό του για να μετάσχει –υποτίθεται- σε ένα μνημόσυνο. Φυσικά, μόνο γι αυτό δεν ήρθε. Ο Ερέν είχε γίνει προ έτους πρωταγωνιστής επεισοδίου στα σύνορα γιατί έφερε διαβατήριο που ανέγραφε τη γενέτειρά του με τουρκική ονομασία. Του απαγορεύθηκε η είσοδος, μέχρι που το γραφείο Ερντογάν τον προμήθευσε με ένα διπλωματικό διαβατήριο. 

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν οι τούρκοι στην εκλογική μάχη του Μαΐου στη Θράκη –η Αθήνα δυστυχώς κοιμάται- είναι και το γεγονός ότι διοργανώθηκε πριν από τρεις ημέρες στα σύνορα Γερμανίας – Δανίας το Συνέδριο της FUEN, της οργάνωσης των Απόδημων «Τούρκων» Δυτικοθρακιωτών στην οποία μετέχουν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δυτικοθρακιωτών με επικεφαλής τον ανθέλληνα Χαμπίμπογλου, ο Σύλλογος Επισημόνων Μειονότητας και το κόμμα Σαδίκ (DEB). 

Δεδομένου ότι στις ευρωπαϊκές εκλογές δημιουργούνται εκλογικά τμήματα σε όλα τα ελληνικά προξενεία στην Ευρώπη και λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους γίνεται εύκολα μέχρι την τελευταία στιγμή για οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, οι εξτρεμιστές της Δυτικής Ευρώπης εκπονούν σχέδιο για μαζική ψήφο των δυτικοθρακιωτών μουσουλμάνων της Γερμανίας και άλλων γειτονικών χωρών στα κατά τόπους προξενεία χωρίς να υποβληθούν στη βάσανο της μεταφοράς στην Ελλάδα, όπως θα γίνει με τα καραβάνι των μειονοτικών από την Προύσσα. Με την ελληνική ταυτότητα ανά χείρας και ελληνική ιθαγένεια, μπορούν να ψηφίσουν οπουδήποτε. Είναι μάλιστα τόσο βέβαιοι για την επιτυχία του σχεδίου τους οι αυτονομιστές μειονοτικοί της Γερμανίας, ώστε στο εν λόγω Συνέδριο έλαβαν μία απόφαση πρόκληση: Να διεξαχθεί το επόμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας «Τούρκων» Ευρώπης στην Κομοτηνή το 2015.

Κρούση για να μετάσχει στην κινητοποίηση των εξτρεμιστών μουσουλμάνων για την επιτυχία της εκλογικής καθόδου του κόμματος Σαδίκ στις ευρωεκλογές, έγινε και στην Γερμανίδα βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Μέρκελ, Τζεμιλέ Γουσούφ, η οποία είναι μουσουλμάνα και κατάγεται από την Κομοτηνή. Εξελέγη πέρυσι βουλευτής Ρηνανίας – Βεστφαλίας και δηλώνει «Γερμανίδα τουρκικής καταγωγής». 


Κεντρικός συντονιστής της κινητοποίησης μαμούθ με τα πούλμαν του μίσους, είναι ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, παιδικός φίλος του Ερντογάν,καθώς μεγάλωσαν μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Μέχρι το 2004 ο Μουεζίνογλου ήταν ένα χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΑΚΡ και επισκεπτόταν αραιά και που τη γενέτειρά του, τα Αρριανά Ροδόπης. Τη χρονιά εκείνη συνόδευσε τον τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν σε μία εκτός προγράμματος επίσκεψή του στην περιοχή της Ροδόπης και τον πήγε στο χωριό του. Εκεί, παρόντος του τότε υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή της περιοχής Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην πρώτη επίσκεψη τούρκου ηγέτη ύστερα από σαράντα χρόνια στη Θράκη, ο Ερντογάν έδειξε στον Μουεζίνογλου τον μουεζίνη στον μιναρέ και μονολόγησε «Μα γι αυτά εμείς πήγαμε φυλακή στην Τουρκία!» 

Από τότε πέρασαν δέκα χρόνια, ο Μουεζίνογλου ανέβηκε ραγδαία στην κυβερνητική και κομματική ιεραρχία του ισλαμικού κόμματος και τώρα έχει στήσει δύο στρατηγεία για την αθρόα μεταφορά μουσουλμάνων ψηφοφόρων στις ευρωκάλπες της 25ης Μαΐου. Ένα στην Αδριανούπολη και ένα στην Προύσσα. Πρόσφατα μάλιστα μετέβησαν εκεί γυναίκες από μειονοτικές οργανώσεις της Ροδόπης, διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο, προφανές με τα έξοδα ποίου, και συζήτησαν πως θα οργανωθεί στην εντέλεια η μεταφορά των ψηφοφόρων. 

Το σχέδιο προβλέπει μάλιστα ότι την ημέρα των εκλογών θα βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα όλοι οι βουλευτές της μειονότητας προκειμένου να διευθετηθούν παρουσία τους τα ό,ποια γραφειοκρατικά προβλήματα για να περάσουν εγκαίρως στην ελληνική επικράτεια τα καραβάνια των ψηφοφόρων. "


"Στόχος των Τούρκων" προς το ΠΑΡΟΝ "δεν είναι να κατεβάσουν το κόμμα Σαδίκ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στόχος τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης στις ευρωεκλογές καταγράφοντας ισχυρές δυνάμεις στην Θράκη, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τη Μακεδονία (εκεί που δρα το Ουράνιο Τόξο) προκειμένου να διαπραγματευθούν από θέση ισχύος με τα ελληνικά κόμματα για το ποιους «δικούς» τους, απολύτως ελεγχόμενους βουλευτές, θα περιλάβουν στη λίστα τους και πως θα τους διανείμει» τη μειονοτική ψήφο. 
Ο στόχος των τούρκων είναι διπλός. Καταγράφοντας ένα ποσοστό 1-2% στις ευρωεκλογές σε επίπεδο επικράτειας και κατακτώντας την πρώτη θέση το DEB στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, θα επιδιώξουν το επόμενο βήμα. Να εκλέξουν 2 στους 3 βουλευτές τόσο στο νομό Ροδόπης όσο και στο νομό Ξάνθης. Να αποδείξουν δηλαδή πληθυσμιακή υπεροχή. Με το νέο κόμμα η Άγκυρα επιδιώκει και τη δική της μεταπολίτευση στην περιοχή. Δημιουργώντας φυτώρια νέων πολιτευτών – βουλευτών με το κόμμα του Σαδίκ θα εξουδετερώσει κα τους βουλευτές – βεντέτες, όπως ο Ζεϊμπέκ της Ξάνθης και οι Ιλχάν και Χατζηοσμάν της Ροδόπης."

Το σύνθημα με το οποίο κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το μειονοτικό κόμμα Σαδίκ: 
«Ευρώπη, Ευρώπη, άκου τη φωνή μας». 

Στο μεταξύ στο Μέγαρο Μαξίμου δεν φάινεται να ακούνε τίποτα. Θα τα ακούσουν μια και καλή τα παιδιά μας σε μερικά χρόνια. Μέχρι τότε το σημερινό πολιτικό σύστημα θα έχει συνταξιοδοτηθεί και πιθανότατα οι πρωτεργάτες να μην ζουν στην χώρα. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα η μόνη λύση είναι η μέιωση των βουλευτών διότι ουσιαστικά οι έδρες στους νομούς της Θράκης θα γίνουν μονοεδρικές, και με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχει χώρος για μουσουλμάνους βουλευτές.

Ακόμα ο χριστιανικός πληθυσμός είναι πλειοψηφία, και ευτυχώς η "Δυτική" κουλτούρα του "περνάω καλά" έχει χτυπήσει και τις σύγχρονες μουσουλμάνες οι οποίες με δυτικό τρόπο ντυσίματος δεν επιθυμούν να είναι  πλέον "παιδομηχανές" όπως παλιότερα. Ακόμα μπορεί να σωθεί η κατάσταση στη Θράκη αρκεί να δράσουμε τώρα. Αμέσως μετά από αυτό το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η ανάκτηση όλων των Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικού θρησκευματος συνειδησιακά. Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του πολιτικού συστήματος, η ευθύνη των πολιτών είναι σε ποιούς θα αναθέσουν την "δουλειά"

 defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger