Ένας φωτογράφος που ονομάζεται Dan Toomey έχει τεκμηριώσει ένα ζευγάρι από άγνωστα αντικείμενα, που φαινομενικά αναστέλλονται κοντά στο ίχνος της πτήσης του αεροπλάνου, που ήταν μεταξύ των τεράστιων σύννεφων. Ο Dan τράβηξε τις φωτογραφίες των δύο ιπτάμενων αντικείμενων που ήταν και τα δύο στις πλευρές του επιβατικού αεροσκάφους  Virgin, στον ουρανό στα ανοικτά των ακτών του Σίδνεϊ.
Φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον Dan Toomey
Μία από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον Dan Toomey. 
Ο κ. Toomey πιστεύει ότι ήταν άγνωστα ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, UFO.  είπε «Όταν κοίταξα τις φωτογραφίες δεν είχα ξαναδεί κάτι ασυνήθιστο, καθώς και μια νέα καταιγίδα. Στη σειρά των φωτογραφιών, που ελήφθησαν το 2009, φαίνονται οι μορφές πούρου αντικείμενα που είναι τόσο κοντά στο αεροσκάφος Virgin Blue.
Τις επόμενες ημέρες, ο κ. Toomey έχει προσπαθήσει να ανακαλύψει τι θα μπορούσε να είναι τα αντικείμενα, αλλά χωρίς επιτυχία.
λαμβάνονται από Dan Toomey φωτογραφία
Αυτό είναι άλλη μία, από της εννέα φωτογραφίες που ο Dan Toomey πήρε εκείνη την ημέρα
"Οι φωτογραφίες είναι γνήσιες, και φαίνονται κάποια αντικείμενα που δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Εάν αντιστρέψετε την εικόνα ενός αρνητικού, επιπέδου εμφανίζεται ως ένα λευκό στερεό αντικείμενο, και το ίδιο κάνουν και τα άλλα δύο αντικείμενα ».Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογράφος είχε εντοπίσει ένα ανεξήγητο αντικείμενο. 
Φωτογραφία σε negatico Dan Toomey
Επίσης,οι  ενδείξεις στις φωτογραφίες δείχνει ότι τα δύο άγνωστα αντικείμενα είναι στερεά, όπως είναι ο αέρας
Παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2009, ο κ. Toomey της κρατούσε για τον εαυτό τους Αλλά με την ανεξήγητη εξαφάνιση της πτήσης Malaysian Airlines, ένιωθε ότι είχε έρθει η ώρα να τις μοιραστεί. «Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα στην εξαφάνιση του αεροπλάνου και υπάρχουν πολλές συνωμοσίες γύρω από το τι συνέβη», είπε ο κ. Toomey. «Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον κόσμο γνωρίζει ότι αυτά τα πράγματα είναι αληθινά."
Το αεροπλάνο MH370 Malaysian Airlines πετούσε από Kuala Lumpur προς το Πεκίνο, όταν εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου. Η έρευνα συνεχίζεται στα ανοικτά των ακτών του Νοτίου Ινδικού Ωκεανού.



http://anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger