Σε εθνική ευεργέτρια φαίνεται πως εξελίσσεται τελικά άθελά της η Κάτια Ριμπολόβλεβα, κόρη του Ρώσου Μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, καθώς η σημερινή έναρξη του λαμπερού της πάρτι στον Σκορπιό έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να μπλοκάρει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την διαφαινόμενη ως οριστική (μέχρι πριν λίγα λεπτά) πώληση του καλοκαιριού από την κυβέρνηση στη Μέρκελ.
Τα σημάδια της διαφαινόμενης (μέχρι πριν λίγο) ως βέβαιης πώλησης είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα αισθητά από εχθές το πρωί σε όλη την χώρα προξενώντας κύμα απογοήτευσης και αγανάκτησης σε εκατομμύρια Ελλήνων.
Για καλή όμως τύχη των Ελλήνων που έχουνε συνηθίσει ηλιόλουστο καιρό καθ’ όλη την περίοδο του καλοκαιριού, ο Αντώνης Σαμαράς υπέκυψε πριν λίγα λεπτά στις έντονες πιέσεις που δεχότανε τόσο από την κόρη του Ρώσου Μεγιστάνα όσο και από τον ίδιο τον Ντμίτρι Ριμπολόβλέβ, να ακυρώσει τελικά την ομόφωνα αποφασισμένη από την κυβέρνηση πώληση του ελληνικού καλοκαιριού στη χώρα της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ.
Να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η δικομματική κυβέρνηση είχε λάβει από εχθές το πρωί απόφαση για πώληση του καλοκαιριού της χώρας μας στους Γερμανούς με σκοπό να εξοικονομοηθούν πολύτιμα χρήματα τα οποία σε συνδυασμό με το υπάρχον πρωτογενές πλεόνασμα θα βοηθούσανε ακόμη περισσότερο στην αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.
Η Κάτια Ριμπολόβλεβα στην συνεχή επικοινωνία που είχε από εχθές το βράδυ με τον έλληνα πρωθυπουργό, του τόνιζε ότι το σημερινό χλιδάτο πάρτι γενεθλίων της στον Σκορπιό τό οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 4 Ιουνίου εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα ήτανε πολύ απογοητευτικό τόσο για αυτήν όσο και για τους προσκεκλημένους της να διεξαχθεί σε καιρικές συνθήκες που δεν συνδέονται καθόλου με την ημερολογιακή έναρξη του καλοκαιριού και δεν θυμίζουν σε τίποτα το μοναδικό ηλιόλουστο καλοκαίρι της πατρίδας μας.
Εκείνο όμως που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά, έστω και καθυστερημένα, να εγκαταλείψει κάθε σκέψη του για πώληση του ελληνικού καλοκαιριού, ήτανε η υπόσχεση και η προσωπική διαβεβαίωση της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα στον έλληνα πρωθυπουργό, ότι σε περίπτωση που αυτός δεν πουλήσει το καλοκαίρι της χώρας μας, θα προσπαθήσει να πείσει τον πατέρα της να πραγματοποιήσει επενδύσεις στη χώρα μας οι οποίες θα έχουνε ως αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόνηση της οικονομίας της πατρίδας μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κάρια Ριμπολόβλεβα διαβεβαίωσε επίσης τον πρωθυπουργό ότι θα προσπαθήσει να πείσει να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας και πολλούς από τους προσκεκλημένους του πάρτι της με τους οποίους όπως υποσχέθηκε θα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της τριήμερης λαμπερής εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στον Σκορπιό.
Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα σε όλη την χώρα φέρνει η ακύρωση της συμφωνίας του πρωθυπουργού!
Η ματαίωση αυτή της πώλησης του καλοκαιριού στην Μέρκελ θα έχει ως αποτέλεσμα τηνσταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας και τον ερχομό έντονης ηλιοφάνειας σε όλη την χώρα από σήμερα το απόγευμα οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει το λαμπερό πάρτι της κόρης του Ρώσου Μεγιστάνα.
Να σημειώσουμε ότι η βελτίωση του καιρού και η επαναφορά του καλοκαιριού της χώρας μας θα αρχίσει να γίνεται αισθητή πρώτα στον Σκορπιό και μετά από λίγο σε όλη την υπόλοιπη χώρα!


komikotragiko

Δημοσίευση σχολίου

Blogger