Γράφει ο Νικ.ΑΛ.Αργυρίου

Οι απότομες αλλαγές τρομάζουν τους ανθρώπους. Ειδικά όταν αυτές γίνονται από ισχυρότερους κύκλους. Οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί με συγκεκριμένα συστήματα για να ελέγχονται πλήρως. Έτσι ζουν μια εικονική πραγματικότητα και εγκλωβισμένοι σε μια κατεστημένη νοοτροπία. Το πνευματικό ύψος ενός ανθρώπου βρίσκεται στην ικανότητά του να χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις και όχι εκείνες να τον χειρίζονται. Η ελευθερία φαίνεται σ' έναν άνθρωπο στο κατά πόσο επηρεάζεται από τρίτους ή άλλους εξωγενείς παράγοντες.

Είναι εφικτό ένας άνθρωπος που εκπαιδεύτηκε από το σύστημα για να το υπηρετεί, να κάνει ακριβώς το αντίθετο και να επιβιώσει;

Η ζωή έχει δείξει πως όλα είναι εφικτά, αρκεί κανείς να απορρίψει οτιδήποτε ψεύτικο και, να κρατήσει οτιδήποτε χρήσιμο για την εξέλιξή του. Ας το ονομάσουμε αυτό " Σύμβαση νέας αλήθειας", όπως λέει και μια ψυχή...

Δημιουργούμε, λοιπόν, μια σύμβαση νέας αλήθεια, με σκοπό να πορευτούμε χωρίς την μάσκα της υποκρισίας. Διότι πίσω από την μάσκα αυτή κρύβεται ο πόνος, η δυστυχία και η κάθε ψυχοπαθολογική διαταραχή.

Στην κυριολεξία βιώνουμε ένα "ενεργειακό ξεζούμισμα", όπου έχει απλωθεί πάνω από τα κεφάλια μας και, στηρίζεται στα αδύνατα σημεία μας. Κατά τα άλλα το μέλλον των λαών απεικονίζεται στο όραμα των αριθμών.

Ιδού ο παραλογισμός που δεχθήκαμε...

Ο μισός πλανήτης έχει δανειστεί από το διεθνές τραπεζικό σύστημα, ενώ ο άλλος μισός είναι σε καθεστώς πείνας.

Κι εμείς θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τον πολιτισμό μας...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger