Ο Ανώτερος Εαυτός του κάθε ανθρώπου είναι η πρώτη του ενσάρκωση στον πλανήτη με τις 3 διαστάσεις (γη).

Μέσα εκεί υπάρχουν όλες μας οι γνώσεις και όλες μας οι ζωές. Θα μου πείτε πού το ξέρω και πώς είμαι σίγουρη ? Απλώς από μικρή με βασάνιζε τι ήρθα να κάνω εδώ.

Μου φαινόταν γελοίο να ήρθα για να ξεσκονίζω, να σφουγγαρίζω, να δουλεύω και να κάνω περιουσία. Δεν υπήρχε κανένα νόημα σε αυτό. Έτσι μέσα από αμέτρητα γιατί, με τη διαδρομή της αυτοβελτίωσης, εξισορρόπησης- κάθαρσης του εγώ, πολύ μελέτη και εφαρμογή από κείμενα άρχισαν να μου ανοίγονται κομμάτια- εικόνες από προηγούμενες ζωές. Να προσθέσω εδώ ότι στην επαναγέννηση πίστευε και ο Ιησούς ή μάλλον πιο σωστά εκείνος ήξερε ότι συμβαίνει και μας το έδειξε με την Ανάστασή Του. Μόνο που Εκείνος είχε μία βασική διαφορά από εμάς.

Ανώτερος Εαυτός + Ιησούς = ένα και το αυτό, γιατί Εκείνος με την πρώτη του ενσάρκωση πέτυχε 100% στην Αποστολή Του. Το ίδιο και η Παναγία μας. Οπότε μέσα από την Ανάσταση ο Ιησούς μας έδειξε ότι υπάρχει ζωή μετά από τον Θάνατο και όταν φτάσεις στο Ανώτατο σκαλί της Πνευματικότητας 33η Μύηση, οι άλλοι κοινοί θνητοί μπορούν να σε βλέπουν με τη μορφή που είχες όταν ζούσες. Γι αυτό μπορούν κάποιοι να βλέπουν τους Αγίους μας.

Εμείς λοιπόν οι έχοντες ξεχωριστό Ανώτερο Εαυτό κατεβαίνουμε εδώ στον πλανήτη για να βιώσουμε τα μαθήματα που έχουν επιλεγεί από την ψυχή μας. Μας επιτρέπονται κάποιες γνώσεις να έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, που εμείς οι άνθρωποι τις ονομάζουμε έμφυτο. Το ότι ερχόμαστε έτοιμοι σε κάποιες γνώσεις συμβαίνει για να μην είμαστε αναγκασμένοι να αρχίζουμε κάθε φορά από την αρχή. Έτσι να μπορέσουμε να αφοσιωθούμε στον στόχο- μαθήματα για την αποστολή μας Αγάπη.

Ενώ μέσα στον Ανώτερό μας Εαυτό βρίσκονται κρυμμένες όλες μας οι ζωές και τα κρυμμένα Ακασικά αρχεία- αρχέγονη γνώση Πώς και πότε αποκαλύπτονται ? Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αποκαλύπτονται ποτέ. Όχι επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα, όλοι την έχουμε, αλλά πολύ απλά γιατί δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Ο άνθρωπος συνήθως αναζητά το εύκολο και όχι την ουσιαστική διαδρομή Ανόδου στο Όρος της γνώσης. Το πότε, για εκείνους που ενδιαφέρονται, γίνεται όταν και τα 7 τσάκρα – μυστικά περάσματα ισορροπήσουν, εναρμονιστούν οπότε η αύρα γίνεται λευκή και τότε ανοίγει η ορατότητα μεταξύ εμάς και του Ανώτερου εαυτού μας . Γιατί μόνο όταν η αύρα μας είναι λευκή επιτρέπεται η επαφή – επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, γιατί τότε το εγώ δεν υπάρχει πια.

Γίνεται η προαγωγή του Εαυτού = 100% ανακάλυψη της ψυχής και του Θεϊκού σχεδίου. Έτσι ο Εαυτός συναντά τον Ανώτερο Εαυτό και δημιουργείται μεταξύ τους μία Γέφυρα επικοινωνίας για να αντλήσει ο Εαυτός όσες γνώσεις του χρειάζονται για τη συνέχιση του ταξιδιού του στον πλανήτη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger