Το παρόν βίντεο μπορεί να γίνει κατανοητό όταν αντικαταστήσουμε τη φράση «Ανώτερος Εαυτός» με τη λέξη «διαίσθηση». Το βίντεο μιλάει για την σπουδαιότητα τού να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Ντάρυλ Άνκα να κάνει channeling μια πνευματική ψυχή που λέγεται Μπασάρ. Ενώ δηλαδή φαίνεται να είναι ο Ντάρυλ Άνκα που μιλά, υποτίθεται ότι στην πραγματικότητα είναι ο Μπασάρ που μιλά μέσα από τον Ντάρυλ Άνκα.

Ακολουθούν πληροφορίες για τον Ντάρυλ Άνκα (από τη Wikipedia):

Ο Ντάρυλ Άνκα άρχισε την καριέρα του στο Χόλιγουντ ως καλλιτέχνης στα οπτικά και ειδικά εφέ και δούλεψε, μεταξύ άλλων, στις ταινίες Σταρ Τρεκ, Πειρατές της Καραϊβικής και άλλες (I Robot, Live Free or Die Hard and Iron Man.) Μετά από αυτό άρχισε να δουλεύει ως παραγωγός και συγγραφέας. Είναι επίσης διεθνώς γνωστός ως διάμεσο (channeller), ομιλητής και συγγραφέας με πωλήσεις πάνω από 300.000 βιβλία στην Ιαπωνία.

Ο Άνκα ισχυρίζεται ότι το 1983, μέσω τσάνελινγκ σε κατάσταση έκστασης, άρχισε να επικοινωνεί με μια εξωγήινη οντότητα που λέγεται Μπασάρ. Περιγράφει τον Μπασάρ ως υφιστάμενο σε μια παράλληλη πραγματικότητα, σε ένα πλαίσιο χρόνου που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως το μέλλον. Οι μονόλογοι και οι διάλογοι με τον Μπασάρ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ των οποίων είναι η ανθρώπινη ψυχολογία, η εξέλιξη του πλανήτη, η μεταφυσική και οι εξωγήινοι.

Ενίοτε ο Άνκα είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια που έχουν θέμα τις επαφές με εξωγήινους ή παρόμοια θέματα. Ο Άνκα έχει επίσης κάνει τσάνελινγκ για άλλες πνευματικές οντότητες, και η οντότητα που λέγεται Μπασάρ έχει γίνει γνωστή και μέσω άλλων μέντιουμ εκτός του Άνκα.

Ο Άνκα εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ του 2008 «Συντονιζόμενοι» (Tuning In), μαζί με άλλα γνωστά διάμεσα όπως την Lee Carol.

Οι συνεδρίες όπου ο Άνκα κάνει τσάνελινγκ τον Μπασάρ, τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες, συνήθως μαγνητοφωνούνται και έχουν ανθολογηθεί σε διάφορα βιβλία και οπτικοακουστικό υλικό.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ «CHANNELING» ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ
    http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/12/kai-wikileaks.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή