Αυτό το κείμενο, έρχεται να λύσει απορίες που αφορούν την Ανεξάρτητη Κυβέρνηση Ελεύθερης Ελλάδος. Όντας σίγουροι ότι σας έχει γεμίσει απορίες η ονομασία αλλά και η λογική πίσω από την οποία ιδρύθηκε αυτή η Κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε ούτε τρελοί, ούτε πάσχουμε από κάποιου είδους ψυχικής νόσου. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

1. Τι είναι η ΑΚΕΕ;

- Ας αρχίσουμε από το τι ΔΕΝ είναι η ΑΚΕΕ. ΔΕΝ είναι κόμμα. ΔΕΝ είναι κίνημα. ΔΕΝ είναι ένα κακόγουστο αστείο. ΔΕΝ είναι κάτι το πρωτοφανές. ΔΕΝ είναι κάτι το παράνομο. Πάμε τώρα σε αυτά που είναι. Είναι κανονική Κυβέρνηση, με Κυβερνήτη, Πρωθυπουργό, Υπουργεία, Υφυπουργεία.

2. Ποιο το σκεπτικό ίδρυσης της ΑΚΕΕ;

- Βλέποντας το πολιτικό σκηνικό να εξελίσσεται, συνειδητοποιήσαμε ότι τα κόμματα έχουν πλέον "πεθάνει". Για να βρίσκεται ένα κόμμα στη Βουλή, θα πρέπει να πληρεί τις προϋποθέσεις που θέτει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και να τηρεί πιστά τις εντολές της. Κάτω από αυτό το πρίσμα και θέλοντας να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα των συνεργατών μας, αποφασίσαμε να μη δημιουργήσουμε "άλλο ένα κόμμα".

3. Γιατί "Κυβέρνηση";

- Η αλήθεια είναι ότι στην αναζήτησή μας για έναν καινοτόμο τρόπο αντίστασης, θυμηθήκαμε την "κυβέρνηση του βουνού". Μπορεί εκείνη να είχε δημιουργηθεί από τους κομμουνιστές και τον Άρη Βελουχιώτη, αλλά πραγματικά μας ενέπνευσε στη δημιουργία της ΑΚΕΕ. Η διαφορά είναι ότι η ΑΚΕΕ, έχει τον ελληνισμό ως πολικό αστέρα να της δείχνει το δρόμο.

4. Ποιοι οι σκοποί της ΑΚΕΕ;

- Η ΑΚΕΕ δε δημιουργήθηκε για να υπάρξει ως "άλλη μία φωνή αντίστασης. Κατ' αρχήν, σκοπός μας είναι η συνένωση του ελληνικού Έθνους. Εν συνεχεία, επειδή γνωρίζουμε ακριβώς το πως θα συνεχίσουν τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα, έχουμε δημιουργήσει μία δύναμη διακυβέρνησης της Χώρας. Σύντομα η Ελλάδα πρόκειται να οδηγηθεί σε ακυβερνησία. Ακριβώς τότε, θα είμαστε εκεί να αναλάβουμε το "τιμόνι". Αν βέβαια αναλάβουμε πριν φθάσουμε σε τραγικές καταστάσεις, θα είναι ακόμα καλύτερα για όλους μας.

5. Ποιοι "κρύβονται" πίσω από την ΑΚΕΕ;

- Πίσω από την ΑΚΕΕ, υπάρχει η παρακαταθήκη των προγόνων μας. Δεν υπάρχουν χορηγοί, δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα πλην αυτών που απαρτίζουν την ΑΚΕΕ. Η χρηματοδότηση της λειτουργίας μας γίνεται από την τσέπη μας. Θυσιάζουμε από το υστέρημά μας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όραμά μας: δυνατή, ανεξάρτητη, αυτόνομη και υπερήφανη Ελλάδα! Αυτό είναι το όραμά μας και αυτό μας "τροφοδοτεί".

6. Γιατί η ΑΚΕΕ αποτελεί δύναμη ευθύνης και σταθερότητας;

- Τα μέλη της ΑΚΕΕ, των οποίων τα ονόματα θα αποκαλυφθούν εν ευθέτω χρόνο ώστε να προστατευθούν, είναι πρόσωπα που δίνουν χρόνια τον αγώνα τους ενάντια στο παράνομο και αντισυνταγματικό κράτος των Αθηνών αλλά και ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η πολυετής εμπειρία τους στην πολιτική αλλά και η σταθερότητα των θέσεών τους και της ιδεολογίας τους, τους καθιστά άξιους συνεργάτες. Οι περισσότεροι, άνδρες και γυναίκες, έχουν υποστεί διώξεις, απειλές, σωματικές και ηθικές επιθέσεις, χωρίς να έχουν λυγίσει. Άνθρωποι με οικογένεια, παιδιά, υποχρεώσεις κι όμως θυσιάζουν τα πάντα για τον υπέρ του Έθνους αγώνα. Εκτός αυτών, η ιδεολογία μας παραμένει αναλλοίωτη. Στο μυαλό μας δεν είναι η ανάληψη της κυβέρνησης ως οριογραμμή. Αυτό το θεωρούμε δεδομένο. Τα σχέδιά μας έχουν προχωρήσει 6 χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης. Τα στελέχη μας είναι πρόσωπα που κατέχουν το αντικείμενό τους (οικονομία, στρατός, αστυνομία, λιμενικό, τράπεζες, ναυτιλία, παιδεία, εκπαίδευση κ.α.) αφού τα υπηρετούν επί μακρά σειρά ετών.

Στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να σας πούμε ακόμα περισσότερα.

email: ingovgr@gmail.com Κινητό τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6987188228 (what's up)

Γεώργιος Μεταξάς Πρόεδρος ΑΚΕΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger