Η υπόθεση προκαλεί σοκ, ανατριχίλα και αποτελεί γροθιά στο στομάχι του «πολιτισμένου» κόσμου.

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι ζούσε αλυσοδεμένο και φυλακισμένο για δυο ολόκληρο χρόνια ως «ενέχυρο» για ένα δάνειο που είχε πάρει η μητέρα της…

Η συγκλονιστική ιστορία αποκαλύφθηκε μόλις σήμερα όταν αστυνομικοί στην Καμπότζη εντόπισαν την μικρή εγκαταλελειμμένη σε μια καλύβα. Τα στοιχεία για την φρικτή εμπειρία που έζησε το παιδάκι βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ.

Επί οκτώ ώρες την μέρα οι νέοι «ιδιοκτήτες» της την έδεναν στην βρώμικη και εγκαταλελειμμένη καλύβα και της φέρονταν στην ουσία σαν ζώο.

Το κοριτσάκι φροντίζουν πλέον ειδικοί κοινωνικοί λειτουργοί ενώ οι αρχές δεν απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος της μητέρας της που την είχε δώσει ως «ενέχυρο» για τα δάνεια της, καθώς την λυπήθηκαν για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η μικρή είπε στους αστυνομικούς πως σε μια τουλάχιστον περίπτωση διψούσε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να πιει τα ούρα της.

Η γυναίκα που την κρατούσε ως «αιχμάλωτη» είχε δανείσει στην μητέρα του κοριτσιού χρήματα και πήρε το παιδί ως ενέχυρο, όμως επειδή δούλευε αναγκάστηκε όπως είπε να κρατά αλυσοδεμένο το παιδί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και έσωσαν το κοριτσάκι μετά από καταγγελία ενός χωρικού που αντίκρισε το φρικτό θέαμα και λυπήθηκε για το παιδί που βίωνε τον εφιάλτη.

Το πιο συγκλονιστικό ωστόσο είναι το γεγονός πως η μητέρα του παιδιού είπε στις αρχές πως δεν μπορεί να πάρει πίσω το παιδί της καθώς δεν έχει χρήματα για να την μεγαλώσει.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger