Σήμερα θα αφιερώσω την μια από τις προσοχές μου στο απόλυτο τώρα , στο να κάνω σκαναρισμα όλες μου τις σκέψεις , όλους τους χτύπους της καρδιάς μου , όλα τα συναισθήματα μου !

Σήμερα μετά από χρόνια θα αφιερώσω την ημέρα σε μένα! Πόσα χρόνια έχω να το κάνω ;

Θα κοιτάξω κάθε δευτερόλεπτο με την ματιά ενός ελευθερου αγριμιού! Θα συνειδητοποιήσω ότι το περιβάλλον μου που βρίσκομαι ΤΩΡΑ δεν είναι εχθρικό προς εμένα τουλάχιστον όχι άμεσα ..άλλα αυτό είναι η ουσία της Ζωής οτι ΑΥΤΗ την στιγμή ΕΔΩ και ΤΩΡΑ δεν κινδυνεύω!

Θα απαγορεύσω όλες τις σκέψεις που έρχονται από ένα αβέβαιο μέλλον , από ενα μέλλον που ενώ έχει άπειρες προοπτικές κάποιοι έντεχνα φρόντισαν να μου δείχνουν μόνο μια εξέλιξη!

Σήμερα θα σταματήσω να φοβάμαι για όλη την ημέρα ..έτσι για να δω πως είναι να είσαι άφοβος ,χαλαρός ,συνειδητός στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ!

Είμαι ένα ολόγραμμα μέσα σε ένα χαοτικό κόσμο , τεράστιο κόσμο , άπειρο κόσμο όπου οι συνχρονικοτητες είναι αστείρευτες ! Όπως η μπριζα πρέπει να μπει ακριβώς στην θέση της και την κατάλληλη στιγμή για να προσφέρει ενέργεια έτσι και εγώ σε αυτό το τεράστιο σύμπαν θα είμαι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ μέσα στην ενέργεια του για να φορτίσω όλα όσα άφησα τόσα χρόνια αφόρτιστα !

Σήμερα δεν θα φοβηθώ , ούτε ένα κύτταρο του σώματος μου δεν θα δονηθεί με ένταση και φόβο , σήμερα θα δονηθω στην ασφάλεια και στην απόλυτη αφθονία που μου δίνει η στιγμή , θα δονηθω στην Ευτυχία που είμαι προγραμματισμένος να υπάρχω!

Σήμερα θα σταματήσω να είμαι Α-ΝΟΗΤΟΣ ...θα αφαιρέσω την ενέργεια του στερητικού ΑΛΦΑ και θα περάσω στην νόηση έτσι ώστε να ελέγξω όλα τα φορτία μου και όλες τις σκέψεις μου , έτσι ώστε να μπορέσω με την ΝΟΗΣΗ μου να συνδεθώ ξανά με την ενέργεια της Ζωής !

Σήμερα δεν θα φοβηθώ και θα καταγράψω την εμπειρία μου σε ένα χαρτί , θα καταγράψω τι ένοιωσα , πόσο άλλαξα κάθε ώρα που περνούσε , θα καταγράψω την αίσθηση της ελευθεριας , την συνείδηση του χάους , την Ευτυχία , όλα όσα έχω μέσα μου άλλα λανθασμένα τα ψάχνω έξω από μένα!

θα το κάνω μια φορα την εβδομάδα μέχρι να εκπαιδεύσω την δόνηση μου να μπορεί να το κάνει για δυο μέρες για τρεις μέρες ......

Και όταν πλέον ανακτησω της ιδιότητες που ξέχασα θα είμαι αρκετά ισχυρός να κάνω όλα όσα μέχρι σήμερα ΦΟΒΟΜΟΥΝ!

Σήμερα αλλάζω , σήμερα μαθαίνω ξανά να ζω , σήμερα θυμάμαι την Ζωή , ....για το υπόλοιπο της Ζωής μου!

Stranger

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger