Ασυγκράτητα φαίνεται πως είναι τελευταία τα φαντάσματα, καθώς μία ακόμη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον… άλλο κόσμο!

Η… ξηρασία που έχει πέσει στον κόσμο του παραφυσικού, ανάγκασε – σύμφωνα πάντα με τη Lorna Bowers – ένα φάντασμα να την επισκεφθεί στο κρεβάτι της, διώχνοντας μάλιστα την έφηβη κόρη της από το σπίτι!

Και μπορεί ο «ξαναμμένος» ανεπιθύμητος επισκέπτης να είχε προειδοποιήσει για την παρουσία του με τα συνηθισμένα: κρεμασμένοι στον τοίχο καθρέφτες να κουνιούνται, βάζα να πέφτουν μόνα τους στο έδαφος αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και ψαλίδι σε σχήμα σταυρού να εμφανίζεται στην τηλεόραση, ωστόσο τα χειρότερα… ακολούθησαν!

«Κάλεσα ένα μέντιουμ και μου είπε ότι ένα 5χρονο αγόρι ζούσε στο σπίτι πριν από εμένα», τόνισε η μητέρα δύο παιδιών στην εκπομπή «This Morning» και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή: «Ήξερα όμως ότι ένα πεντάχρονο αγόρι δεν θα έκανε τέτοια πράγματα. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αισθάνθηκα μια πίεση στο δέρμα μου, η οποία μετατοπιζόταν στα πόδια μου, κάπως σεξουαλικά. Και αυτό δε συνέβη μόνο μία φορά».

Οι εμπειρίες της Lorna μάλιστα είναι τόσο τρομακτικές που συχνά εγκαταλείπει το σπίτι της για να κοιμηθεί στο τροχόσπιτο του γείτονά της. Πλέον όμως, μετά την υπόσχεση της εκπομπής να στείλει ειδικούς παραφυσικούς ερευνητές στο σπίτι της, ελπίζει να μη ζήσει άλλες «καυτές» νύχτες τρόμου…

Όπως και να έχει πάντως, τα φαντάσματα φαίνεται πως είναι… τυφλά!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger