Πολύ ησυχία ρε παιδιά , που είναι ο εμπολα; που είναι η Ίσις ; που είναι τα τρομοκρατικά ; Παύση βρασμού ....και δρόσισε !!

Πριν μήνες τα κομμένα κεφάλια έπαιζαν μπάλα σε κάθε ανάρτηση των κοινωνικών δικτύων , πριν βδομάδες ο εμπολα έκανε πασαρέλα ... εδώ και μέρες είχαμε κάτι ψιλοτσαμπακουδες από τα γειτονια ...και τώρα ..απόλυτη ησυχία ...μούγκα μέσα στην στρούγκα!

Μόνες φωνές αυτόν των νέων φωνακλαδων που έντεχνα και με τρελή διαχείριση της υπερβολής του φόβου και της τρομάρας βομβαρδίζουν με πηχυαίους τίτλους τρομάρας το ζοφερό μας μέλλον!

Μόνο που είπαμε ξανά και ξανά ...όταν κάτι ενοχλεί την νέα τάξη πραγμάτων αυτή έχει τους τρόπους να κάνει άμυνα ...είτε με τα hoaxαδικα είτε με την αποδόμηση της πληροφορίας ...!

Τους hoax στους έχω ξεχεσει παλιά δεν χρειάζεται να ξανά ασχοληθώ την πληροφορία την έδωσα...θα ασχοληθούμε σήμερα με τους αποδομησιακους....(δεν παίζει να υπάρχει η λέξη) ..

Τι θες μανα μου, να μην ακούει κάνεις την αλήθεια την πονηρή και εντέχνως στημένη; τότε χρησιμοποίησε υπερβολή , καντο τεράστιο σε σημείο γελοιότητας και έτσι θα το κάνεις να σβήσει!

Ελοχιμ που καταπίνουν ανθρώπους , βόλτες μέσα στην κόλαση με μηχανάκι , ψιλοβροχια που στους τίτλους αναφέρονται σαν καταυλισμοί , ηγέτες που στην ποδιά τους σφάζονται δαίμονες...τι άλλο να σου δώσω; πες μου τι θες ;τα έχω όλα!!

Έλληνες με υπερτεχνολογιες , Έλληνες ημίθεοι , Έλληνες βιομήχανοι, Έλληνες με μπουγάτσα , ελληνικό dna στον Κρόνο , πανσπερμία ελληνική στον κόσμο....και εσύ ο κακομοίρης ο ελληνακος ...αποχαυνωμένος ....δεν μπορεί ....δεν μπορεί να μουρλαθηκαν όλοι!

Δεν μουρλαθηκε κανείς αγαπητέ , ...θα τους δώσουμε τόση πληροφορία που δεν θα ξέρουν τι να πιστέψουν ..έλεγε ένα πρωτόκολλο .... πάρε να έχεις λοιπόν..και άμα βγάλεις άκρη ποιος είναι αληθινός , ποιος είναι Έλληνας , ποιος αξίζει να διαβάζεις εμένα να με χεσεις !

Τυπακια επαναστάτες που βγάζουν χολή για τους μασόνους και το βράδυ κάνουν ημίγυμνα χορό σε στοά , μεστές γυναίκες που όσους βρίζουν το βράδυ τους αγκαλιάζουν στο κρεββάτι τους , όλοι ενάντια στο σύστημα ....αγκαλίτσα με το σύστημα !!

Αχ βρε παλικάρι μου που έμπλεξες ; ... Να αφήσεις τον καραγκιόζη να παίξει την είδηση ότι ελοχιμ δάγκωσε στον σβέρκο τραβεστί φαντάρο στο κομπανι η όχι ; Αν τον αφήσεις και δεν το παίξεις και εσύ ιντερνετικα σε κερδίζει κάθε μέρα και όταν χρειαστεί να βγάλεις ένα άρθρο με αλήθεια όλο και λιγότεροι θα το δουν!..Να το παίξεις και εσύ με κόστος να συμμετέχεις στην αποδόμηση της πληροφορίας με μόνο κέρδος τους καμποσους που θα κατανοήσουν σε βάθος; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... άμα θες να αντέξεις στον στίβο θα σε αγγίξουν τα σκατά ότι και να γίνει!

Άκουσε και ρώτα την καρδιά σου , ποιος στα αλήθεια γνωρίζει τι έχει συμβεί ; ΚΑΝΕΙΣ ! Όλες οι ειδήσεις γεγονότων είναι γεννημένες από την υπεροντοτητα που θέλει την σκλαβιά σου!

Να ακούς και να διαβάζεις από εδώ και πέρα απόψεις και όχι "ειδήσεις" η μάχη της πληροφορίας έχει χαθεί εδώ και χρόνια ...στο έχω πει χρόνια !!

ΑΑΑ....και γαμώ το φελεκη μου χρέωσε με με όλα όσα βλέπεις ότι ήμουν ο πρώτος που στο είπα....όταν μίλησα για υπεροντοτητα ,,,για χαμένη μάχη πληροφορίας ..ούτε που έχεις δει ποτέ στημένο ...false flag ... στημένες κάμερες κοκ...μετά ήρθαν και τα απολαμβάνουμε μαζί!

Γιατί στο ζητάω αυτό; Δεν θέλω χειροκρότημα ρε φίλε...τρομάζω όμως πολύ από τις δυνάμεις εκστρατείας που βλέπω και στήνονται γύρω μας.... σε λίγο καιρό δεν θα σου μιλάνε πια αληθινές φωνές .... δεν θα σου μιλάνε Έλληνες ...άλλα ξένα ιστολογια με ελληνική φωνή... άνθρωποι που έχουν δώσει όρκο σε ότι πολεμάς θα είναι οι ενημερωτες σου .... και δυστυχώς δεν υπάρχει γιατριά για αυτό ...πάρα μόνο η συνείδηση σου και η καρδια σου!

Πριν λοιπόν μάθεις ότι κατέβηκε κανας Δίας με διαστημοσκαφος που πάνω είχε τον πουτιν και στην ουρά του είχε γαντζωθεί ο Βενιζέλος .....που τον κυνηγούσε να τον πηδήξει ένα ιγκουανα που είχε καταληφθεί από ένα ελοχιμ .... σε παρακαλώ άρχισε να έχεις ιδιαίτερη κρίση και ζωντανή καρδιά !

Θα χρησιμοποιούσουν τα πάντα ώστε να κερδίζουν την άποψη σου και την σύμφωνη γνώμη σου ...αν σε κάψουν και σε κάνουν να πιστεύεις σε ότι σε απομακρύνει από την Πηγή σου...τότε θα καταφέρουν να τους δώσεις το οκ...!

Το σχέδιο τους είναι ένα τραγικό δημιούργημα για το μέλλον της ανθρωπότητας άλλα για να έρθει εις πέρας χρειάζονται εσένα και την αποδοχή σου ...μην τους την δώσεις.. ακόμα και αν υπάρξουν άνθρωποι που θα σου πιπιλίσουν το μυαλό ότι είσαι Θεός και σου ανήκει όλο το σύμπαν!

Τα μάτια ψηλά , ακόμα δεν έχετε δει τίποτα από την μάχη που δίνεται , να θυμάσαι πάντα το έπαθλο είσαι εσύ και έχεις το απολυτο δικαίωμα να αρνηθείς να συμμετέχεις !

Έχει πολύ ησυχία σε μια θεωρητικός εποχή αναστάτωσης , σου έχω μιλήσει για αυτό.... τώρα το φαινόμενο φόβου είναι οι γείτονες ..θα το κρατήσουν σε μόνιμο σιγοβρασιμο για να σε κουράσουν , για να πεις κουράστηκα βαρέθηκα ας γίνει ότι είναι να γίνει... μην ξεπουλήσεις την ανθρώπινη πλευρά σου σε αόρατες ενέργειες που σε έχουν εγκλωβίσει σε έναν πόλεμο που ούτε καν γνωρίζεις ότι συμβαίνει!

Κράτα γερά τις επαφές σου με ανθρώπους που δεν σου ρουφούν ενέργεια , δίπλα σου γύρω σου η Ζωή έχει προβλέψει και έχει δημιουργήσει ψυχές που είναι κομβοι Άμυνας !

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κλειδιά γύρω μας που εμποδίζουν την ενέργεια του σκατοψυχη να μας λυγίσει ... ενωθείτε πολλοί μαζί ενεργειακά ,είσαστε πιο δυνατοί και έτσι το γνωρίζετε δεν το γνωρίζετε αμύνεσθαι σε ενέργειες που σας πολεμούν καθημερινά!

Διασκεδάστε κάθε μέρα αν είναι δυνατόν , αν δεν είναι δυνατον έξω τότε μέσα στο σπίτι πολλοί μαζί να βρίσκεστε κάθε μέρα !

Ξανά λέω ...και άκου κάθε λέξη ...μην μένεις μόνος , μην αποκόβεσαι ενεργειακά από τους γύρω σου ... νιώθεις δεν νιώθεις καλά είναι επιτακτικό να βρίσκεσαι μαζί με άλλους αυτήν την εποχή ....μιλα ...αστο να δονηθεί ...αστο να μπει στην συγχρονικοτητα αυτό που νιώθεις και να είσαι σίγουρος κάποιος από τους δίπλα σου είναι σβηστήρι του πεδίου χωρίς να το γνωρίζει!

Μην κρατάς μέσα σου τον φόβο , ούτε την οργή ούτε μισος να έχεις ,,αν τα αισθάνεσαι αυτά πες τα ...φωναξε τα στο πεδίο.... μην τα κρατάς μέσα σου .... !

Το χαμόγελο και η κατανόηση , ακόμα και η συζήτηση με έναν φιλο θα εμποδίσει πραγματικά όλα όσα σε έχουν πλαισιώσει να μπουν πιο μέσα....η αγάπη ...η ανιδιοτελής αγάπη από ενα φιλο θα εξαφανίσει τον όποιο εχθρό σε πολεμά ... θα τον διώξει από πάνω σου με μιας !

Ενωθείτε , αγαπήστε ξανά , ερωτευτειτε ξανά , χαμογελάστε ξανά , διασκεδάστε ξανά ,...γιατί είναι η εποχή που μας θέλει όλους να είμαστε απροσδιόριστοι ... όσο πιο πολύ ακουμπήσουμε ξανά το χάος τόσο πιο πολύ θα προστατέψουμε την Ζωή!

Να σται καλά ...

Stranger

Δημοσίευση σχολίου

Blogger