Από 40 δολάρια ξεκινούν οι τιμές για την αγορά αιχμαλώτων των τζιχαντιστών, που πωλούνται ως σκλάβοι σε υπαίθριες αγορές των υπό κατοχή περιοχών του Ιράκ.

Τον τιμοκατάλογο της φρίκης έδωσε στην δημοσιότητα η ιρακινή ιστοσελίδα IraqiNews.com, επικαλούμενη έγγραφο με τιμές και κανόνες που διανέμουν οι τζιχαντιστές σε υποψήφιους αγοραστές.

Σύμφωνα με αυτό, μία γυναίκα Γεζίντι (κουρδική φυλή) ή χριστιανή μεταξύ 40 και 50 ετών πωλείται προς 43 δολάρια. Οι μικρότεροι ηλικιακά σκλάβοι αξίζουν περισσότερα χρήματα. Για σκλάβους ηλικίας 20-30 η τιμή είναι 86 δολάρια, ενώ τα κορίτσια έως 20 ετών κοστίζουν 129 δολάρια,

Στην υψηλότερη τιμή των 179 δολαρίων πωλούνται τα παιδιά μέχρι 9 ετών.

Κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει μέχρι 3 σκλάβους, ενώ γίνονται εξαιρέσεις για ξένους αγοραστές, όπως Σύρους και Τούρκους

Οι μαχητές του ισλαμικού κράτους, υποδουλώνουν τα γυναικόπαιδα των περιοχών που κατακτούν και τα μοιράζουν σαν λάφυρα πολέμου επικαλούμενοι το νόμο της Σαρία.

Σε βίντεο που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, εμφανίζονται τζιχαντιστές την ημέρα του σκλαβοπάζαρου να γελούν και να αστειεύονται, σχετικά με το μοιρασιά των σκλάβων.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger